10 Commandments Of Dating Wanita

Apa ana aturan wae nalika partner? Mesthi ana. Persil saka wong-wong mau, bener, nanging sing paling saka wong sing budaya kahanan lan padha bisa beda-beda saka siji negara menyang liyane lan saka siji klompok ètnik marang liyane. Nanging, ana aturan dhasar sing tetep bener kabeh sak donya. Kene 10 Angger-angger wanita kudu ngormati nalika partner:

1. Bali Telpon ing proses pas wektune

Wanita kaya njupuk wektu sing sadurunge njupuk bali menyang wong sing misale jek kaya wong-wong mau. Yen sampeyan duwe kapentingan ing wong, banget, kowe bakal ngasilake telpon ing proses pas wektune. Malah yen sampeyan pengin kanggo muter hard kanggo njaluk, nyoba ora kanggo njaluk liwat 48 jam watesan tanpa alesan apik. Kang metu saka kutha ora ono panjelasan bener. Everybody wis telpon seluler saiki, utawa meh kabeh wong.

2. Kaurmatan Bangarang Panjenengan

Sampeyan bisa uga mikir sing iku luwih gampang kanggo wong saka kanggo wanita ing dating wana alam bébas. Pracaya utawa ora, iki ora bener. Iku ora tansah gampang kanggo njaluk wani takon wong wadon metu. Yen iya iku, lan sampeyan ngomong ya, nyoba kanggo kelet kanggo plans Panjenengan. Aja mung nelpon kanggo mbatalake ing menit pungkasan. Dheweke uga njaluk roso kesengsem sing ora sing akeh menyang wong. Inggih, iku becik nggoleki ora dadi, nanging ing kasus kaya mengkono, sampeyan ora kudu setuju ing Panggonan pisanan.

3. Tiyang Njupuk Lead

Ora iki koyone banget lawas gaya sing? Sampeyan bisa uga kaget kanggo nggoleki sing metu akeh iku isih rampung cara lawas sekolah. Paling wong seneng kang pamburu, ing paling sing dicokot sethitik. Ayo dhewe diburu, nanging wong yen perlu dadi dening ngirim wong sinyal tengen.

4. Ora Ana Ex wuwus

Ninggalake topik iki kanggo chatting chit karo gendhakan! A ngombe antarane bocah-bocah wadon iku kahanan luwih cocok kanggo pirembagan babagan Ex. Tanpa kang secretive babagan, ora mbabarake kabeh liwat Panjenengan muddied sak tataran kapisan hubungan.

5. Tansah Kangoo lan Smile

A eseman punika worth luwih saka ton saka arupi. Iku ndadekake jenenge sing kawentar pasuryan lan ngijini pacangan potensial ndeleng paling apik sampeyan. Nalika ing tanggal, nyoba kanggo fokus manungsa waé ing wong, lan supaya ngowahi iku kepala sawise wong lanang liyane, ora ketompo carane panas padha uga. Listen to apa kang matur, njaga mripat kontak, lan awake dhewe melu. Sing sikap wong bakal nyana. Yen sampeyan pait, ditampani, lan sedih, kang bisa lali nelpon sesampunipun.

6. Aja ngombé kakehan

Atmosfer iku anteng lan sembrono. Kabèh misale jek bakal digunakake mung nggoleki. Sampeyan aran digodha kanggo duwe sawetara koktail utawa kaca tingal saka anggur. Aja! Ora ngandika sampeyan ora diijini kanggo tutul omben-omben. Cukup ora overdo. Asil bisa uga ora bisa minangka seksi sing mikir.

7. Aja katon kaya emas digger

Apa kowe seneng, nemokake soulmate Panjenengan, utawa sumber Financing sak wentoro. Aja nindakake minangka yen iku bank. Yen nemtokaken kanggo tuku saiki kanggo sampeyan, nampa iku, nanging ora takon iku. Menapa malih, padha ora setuju marang anggota rent Panjenengan, utawa menehi kowe jumlah saben wulan saka dhuwit minangka wong bisa mung mungkasi munggah kroso kaya tuku sih-kadarman Paduka.

8. Aja Lady

Elingi aturan dhasar saka prilaku tuwane memulang nalika sampeyan padha bocah? Padha isih aplikasi nalika partner. Aja lali andhap asor lan tetep nganggo tembungé larang regane "monggo" lan "matur nuwun" malah yen ngerti uga wong wis. Mind dedeg piadeg lan ora nyebar sikil mbukak kaya wong lanang malah yen sampeyan ora ana celonone ngagem. Wong wadon olahan ora lali bab iki aturan dhasar cilik sanajan sawise taun pernikahané.

9. Nuduhake kapentingan

Mbayar wong sing pujian iku soko wanita kerep lali mengkono. Wong mung minangka sensitif marang tembung-tembung becik lan sadurunge nyeret minangka kita. Aja ragu-ragu kanggo pitutur marang wong sing kang katon gedhe ing sing klambi anyar kang sijine utamané kanggo sampeyan. Nuduhake kapentingan kanthi mengkono soko becik kanggo wong! Panjenenganipun njupuk sampeyan metu kanggo nedha bengi? Apa ora sampeyan ngajak wong kanggo panggonan kanggo ngarep digawe nedha bengi kanggo owah-owahan? Sampeyan ngerti apa cookie kang favorit sing? Mangga madosi resep lan panggangan kumpulan becik kanggo wong. Sadurunge nyeret prasaja kaya iki ngirim pesen. Padha bakal nuduhake wong sing Care lan sing nggawe lan gaweyan, banget.

10. Aja njaluk wuda ing tanggal kapisan

Tresna ing kawitan ngarsane? Akeh wong bakal argue sing iku mung infatuation. Nanging, supaya dadi ngomong sampeyan ambruk ing katresnan saka pisanan sampeyan nyetel mata ing saben liyane lan iku Teknologi. Nanging, nyoba kanggo ngempet saka njupuk wuda ing tanggal kapisan. Sampeyan bisa Kiss lan ngrangkul, nanging njupuk alon tansah nduweni kaluwihan. Cara liya sing bakal ngomong bab nindakake katresnan lan ora mung jinis?


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Women Pengin in Man Sing Perfect?

Women tansah pengin wong sing urip duwe kuwalitas tartamtu. Dhaftar ora cantik long, nanging asring ...

Close