10 Blus Date First Tips for Men

Kita wis ketemu wong nalika ora looking paling kita. Kita wis ketemu tanggi anyar nalika mowing pekarangan. Kita wis ketemu coworker anyar ing dina nalika kita netes warung ing klambi kita. Minangka dadi ngandika, kita mung njaluk siji kasempatan kanggo nggawe roso kesengsem pisanan. kita bakal, Nanging, ndeleng tanggi lan kolega kita mbokmenawa luwih saka kita arep. A tanggal iku beda. First, ana ora njamin sing bakal njaluk kesempatan kanggo tanggal liyane. Kapindho, dheweke wis arep Care akeh liyane babagan katon saka pepadhamu utawa coworker. Aja padha sumelang, sanadyan. Aku kene kanggo bantuan karo 10 Blus Date First Tips for Men.

1. Sugih kanggo tingkat formalitas acara. Yen saklawasé saben wong liyane ing Restaurant bakal ngagem jaket olahraga, sampeyan ora kudu nuduhake munggah tanpa. Iku luwih gampang kanggo sugih mudhun ing fly ing saka macak yen golek dhewe underdressed.

2. Sugih pas cuaca. Ayo dadi ngomong sampeyan duwe plans nedha bengi lan sawise nedha bengi tanggal nyaranake mlaku-mlaku mudhun werna kanggo panganan cuci mulut. Sampeyan arep disiapake.

3. Nganggo sepatu apik! Ora flops loncat karo muter awak utawa sepatu tenis…kajaba sing ana ing pantai utawa muter tenis. Wanita tresna shoes lan padha bakal sok dong mirsani Yours.

4. Wesi kaos. Kita bisa sok dong mirsani (utawa care) yen shirts kita ironed, nanging dheweke bakal kabar paling kamungkinan (lan kasarasan).

5. Nyandhang soko sing mathuk uga. Pas saka sandhangané luwih penting saka account, gaya utawa tindakan liya. Kanggo sing digodha kanggo nyandhang klambi super nyenyet…ora…mung ora…

6. Nyandhang soko sing digunakake kanggo lan nyaman. Utamané yen kathah njaluk gemeter ing tanggal kapisan, menehi dhewe siji bab kurang padha sumelang ing bab.

7. Nyandhang sabuk lan priksa manawa iku cocog shoes. Iku ndadekake rasukan tiyang istri katon luwih lengkap.

8. Njaluk saran. Takon konco sak kamar, kanca, coworker utawa wong sing dipercaya bab rasukan tiyang istri. Sampeyan ora kudu supaya wong-wong mau sugih sampeyan, nanging mung takon yen katon OK uga mbantu metu.

9. Aja nganggo apa-apa banget nemen utawa flashy. Sampeyan ora kudu sugih kaya mbah kakungipun, nanging sampeyan ora pengin sandhangané dadi Bandjor. Nanging ing wektu sing padha…

10. Aja dhewe! Wanita tresna kapercayan. Nyandhang soko sing ndudohake pribadine.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Sensations Singular

Choosing to be single means you are responsible for your own happiness & so you have permission to impersonate Santa...

Close