10 Alasan Apa Kucing Apa Superior pacar

Apa njupuk sing tataran ing gesang nalika sampeyan lagi considering wulunen a, purring kanca supaya sampeyan perusahaan? Aja isin; ngisin iku. Kucing sing Fantastic, lan aku bakal pindhah dadi adoh ngomong sing akeh kasus, lagi malah luwih saka pacar. Manawa, lagi ora bisa nepaki kuwi fisik (sing mesthi ora apa kita nedya by Date My Pet), nanging sing apa internet, teknologi lan kredit SIM modern kanggo. Apa padha bisa nindakake iku nyedhiyani sampeyan tresna, perusahaan lan kathah wutuh saka ngguyu. Wong bisa mbucal ing 'edan kucing lady' stigma watara kabeh padha arep, nanging ana kathah kang alasan Hilariously umum kanggo milih kucing liwat gendakan.

1. Padha Arang Miss Tandhani


photo by orphum cc

Sampeyan ngerti sing aku ngomong bab jedhing kene, Ladies. Kucing sing umum luar biasa tepat nalika nerangake ngarahake.

2. Padha Tansah piyambak Inggih groomed


photo by Lukas Jones cc

Kucing bener Care babagan sing katon lan tetep piyambak looking apik. Manawa, sawetara saka anakan rambut dawa perlu brushing tambahan, nanging ing paling padha seneng.

3. Padha lagi Maintenance Low


photo by Oskay cc

Kabeh cats arep turu, pangan, pats lan playtime. Sampeyan ora kudu menehi hasil karo ala moods, watak cerobo emosi utawa tuning menyang TurtleMan, Dinasti Duck utawa apa wae wong lanang ora becik liyane koyone seneng nonton.

4. Padha comfort Nalika lagi Lara


photo by contraption cc
Kucing duwe raos enem nalika nerangake penyakit, lan asring utamané panglipuring lan maha nalika pemilik iku lara. Juxtapose iki karo wong setir cetha sing supaya padha ora katular Man Flu lan sampeyan bisa ndeleng apa kucing sing dipilih unggul.

5. Padha Tansah Sampeyan Anget


photo by Alisha Vargas cc
Kucing ora bakal ngadili utawa narik adoh saka sampeyan amarga icicles horrific sing nelpon driji sikil. Padha lagi seneng snuggle munggah lan supaya sampeyan lan kaki Glacier Panjenengan anget.

6. Ora Ana In-Laws


photo by admiller cc
Ora Ana edan ibu-ing-hukum punika plus ageng ing buku.

7. Pats lan Mung Pats


photo by Emilian Robert Vicol cc
Padha ora nyana tindakan liyane saka pijet. Sampeyan ngerti apa tegese dening sing, purun.

8. Padha Aja Ngadili Dalil Eating Panjenengan


photo by Alex Goodey cc
Nggawe cemilan 1am metu saka butter kacang, Kripik coklat lan sendok? A kucing bakal mudhun karo. Ora katon judgmental utawa diwenehi unsubtle babagan Keanggotaan gym kene.

9. Ora Ana Whiskers ing Sink


photo by Ken Print cc
Ya, pun sing durung kelakon. Sampeyan lagi olèh.

10. Panjenengan Nduwe Akses Kanggo Records Medical Sing


photo by anja_johnson cc
Sing muni serem, lan aku babar blas nyaman karo. Nanging sampeyan kudu ngakeni bilih iku panglipuring ngerti ora ana masalah surprise VD karo kanca wulunen feline Panjenengan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Pros lan Cons Dating Woman Muda

A survey anyar tabet sing wong tanpa umur pengin wanita tanggal ing 20s agêng. Yen ...

Close