10 Cara Nggawe A Pad Bodacious Bachelorette!

"Ana paling ora panggonan kaya ngarep."—Tuntunan saka ons

Apa sampeyan Tanggal online, long-kadohan, utawa sing meneng-menengan nyemplungaken ing romance kantor, ing akhire "setelan" kanggo crita katresnan bakal njupuk Panggonan ing Panggonan.

Lan kaya utawa ora, apartemen, ngarep, utawa shack, ngandika kathah bab sing sampeyan lan identitas. Kaya sandhangan Panjenengan, iku komunikasi volume babagan kapribaden lan gaya urip.

Apa ora Yours ngomong bab sampeyan?

Yen ngene kaya Yours ngomong sampeyan materi marriage, utawa minimally wong pantes nggandhol metu lan njupuk kanggo ngerti luwih apik, nimbang iki tips pas wektune.

Decorating apa lan don'ts

1. Aja nggawe panggonan kang unik, bayangan menarik saka sing sing.

Apa iku whimsical, lawas-gaya, utawa kandel lan bodacious, sijine muter dhewe ing.

Sing kaendahan gadhah titik dhewe: papan Panjenengan, rasa!

2. Eksprimen.

Waca apa sampeyan bisa teka munggah karo. Coba nggabungke werna, gaya, tekstur, malah wektu. Ing orane tumrap sekolah awal, ora nandur modal dhuwit sing akèh nganti sampeyan manawa apa cocog karo pribadine lan gaya urip.

3. Coba psikologi saka werna.

Apa sampeyan ngerti sing hues tartamtu duwe efek ing carane aran lan mikir ing kamar tartamtu utawa setelan? Kayata, ibas lan muni bumi werna sing calming; nalika werna kaya abang lan oranye sing invigorating. Bisnis nggunakake werna therapy kabeh wektu ing prodhuksi respon tartamtu sing dipengini. Sampeyan kudu banget.

4. Tansah kwartal Panjenengan becik lan apik.

Panjenengan ibu ana tengen. Ora mung ora laku iki kontribusi kanggo nggawe roso kesengsem apik karo jinis ngelawan, dadi cara dawa marang nyimpen wektu lan dhuwit.

5. "Bloom ing ngendi sampeyan lagi nandur."

Bringing dicokot saka alam ing jero ruangan tansah pamindhahan pinter. Tanduran nggawe atmosfer saka anget lan comfort. Padha uga bantuan kanggo nyedhiyani online kualitas apik. Malah yen padha ora lair karo "jempol ijo,"Ana macem-macem jinis tetanduran sing mbutuhake kurang" dandan "saka pets. Clueless? Google "tetanduran akeh gampang" utawa ngunjungi departemen lokal Ngarep Depot Garden kanggo bantuan.

6. Coba versatility saka krenjang.

Aku krenjang! Sampeyan uga bakal. Padha lagi inexpensive, atraktif, lan gampang kanggo nggoleki.

Digunakake kanggo panyimpenan: terus Toys pet, anduk, Cds, teas roso, utawa seni bêsik minangka hiasan diselehake strategis ing tembok. Nyampur lan cocog werna, ukuran lan patron nenun kanggo efek maksimum.

7. Saubengé karo things you love.

Yen sampeyan lagi pacangan music, iku bisa dadi gitar utawa drum. Sampeyan bisa uga cantik, hiasan bingkai sing "omah" photos of kulawarga utawa pets. Yen tresna kanggo lelungan, mbok menawa sampeyan bisa nampilake gambar saka panggonan adoh-adoh lan globe utawa loro. Tambah iki, sawetara lilin scented, utawa sumbering tenang, kanggo tutul Kola becik.

8. Aja klalen ing kamar turu lan pawon.

Iku ngendi akeh pasangan nglampahi sing menehi hasil gedhe wektu nuduhake pangan, fun, lan nggawe pengeling-eling tahan.

9. Toko ing Uploaded lokasi kanggo tawaran apik.

Sampeyan bisa Skor sawetara item gedhe ing panggonan kaya Family Dollar lokal, toko kualitas thrift, sales Estate lan tumo pasar, lan malah craigslist.

10. Aja manawa kanggo njupuk sadurunge lan sawise gambar.

Iku 'bakal menehi raos gedhe saka kasel lan kesenengan, lan gagasan migunani kanggo dandan mangsa.

Kanthi spring reresik ing cakrawala, boten wonten luwih apik wektu kanggo purge lan cantik munggah panggonan!

 


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Carane Tansah manggoni Relationship

Akeh pasangan ngerti wis: sesambetan manggoni mbutuhake akèh wektu lan investasi energi. Nalika sawetara sinau iku ...

Close