3 Alasan Ora Kanggo Njupuk Puppy Panjenengan On A Pisanan Tanggal

A saperangan taun kepungkur, kanca maringi kula jeneng lan nomer telpon lan ngandika yen dheweke kanca iki dikarepake kula kanggo nelpon lan takon dheweke metu. Aku panginten muter ruangan bakal seneng pisanan tanggal. Kita bakal njupuk piknik, botol anggur, kemul lan seneng panas sore ayu bebarengan. Aku tengen babagan kabeh sing.

Tanggal wuta Iki kedaden kanggo pas karo kula kirik lungguh lan nengsemake 10 minggu lawas Golden Retriever. Aku panginten sing iki mung bakal nambah kanggo tanggal aku digawa wong terus. Nanging, fun konco sethitik rampung munggah kang Bandjor. Kene telung alasan ora kanggo njupuk kirik ing tanggal kapisan:

1. Kirik iki bisa sing akèh manungsa waé kang diselani obrolan kita

Puppy First Tanggal

Kita padha ora bisa tenan njaluk menyang saben liyane. puppies, utawa pets ing umum, sing obrolan gedhe wiwitan, nanging sing temenan sing everyone wanted kanggo takon carane lawas kang ana.

2.Amarga aku kirik lan ora asu lawas, kang dibutuhake manungsa waé pancet

Puppy perlu waé

Iki berarti yen kita padha babysitters luwih saka asu saka saperangan ing tanggal karo kanca katelu tagging bebarengan.

3.Puppy poo ora persis sing aphrodisiac

puppy Poo

Yen sampeyan duwe asu lawas, ngilangi potty bakal kelakon kurang asring lan sampeyan kudu kontrol sethitik luwih akeh nalika lan ing ngendi iki kelakon.

Ing mburi wengi, Aku dudu aran kaya aku wis akeh kang kasempatan kanggo njaluk ngerti tanggal. Saka mbeta asu (awit wis ora sinau kanggo lumaku ing leash durung) kanggo reresik munggah sawise wong kanggo nuduhake cara lawas kang ana karo atusan wong ora di kenal kasengsem, Aku felt kaya aku wis digunakake kabeh wengi tinimbang Ngerteni Lady enom becik. Ora ana tanggal kapindho, nanging aku sinau wulangan terkenal. Ninggalake kirik ing ngarep kanggo tanggal kapisan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Paduka Njupuk The Partners Salah?

Ana akeh alasan apa sesambetan uga gagal. Bad wektu. Poto-sabatoge

Close