4 Dalil kuat Of Happy Men

Wis tau dijupuk wektu kanggo nggambarake marang cara pola prilaku Panjenengan pengaruhe tresna sampeyan urip kanggo luwih apik utawa Samsaya Awon? Ana iku apa ora kelingan impact sing sesambetan ing cara positif, kaya ana sawetara rutin sing dadi sawetara Urut saka alam liya kanggo sampeyan, nanging drive perkakas partner. Nalika sing gedhe-gedhe pisanan sing ngreksa, sampeyan bisa uga nimbang njupuk nyisihaken saka jinis liya saka Sifat lan ngleksanani sawetara laku mung sesambetan seneng kasil kanggo nguripake menyang pakulinan.

1. Nambani partner karo bab

Bab iku sawijining bahan sesambetan sembarang kudu, apa kita ngomong bab fling sekolah, siji ngadeg wengi utawa partner sembrono. Nambani partner karo bab dadi saka sakabehe wigati nalika ing sesambetan serius, utamané yen sampeyan pengin kanggo nguripake iku menyang marriage umur tahan. Showing bab perangan kang adil kanggo nuduhake katresnan, kaya ora nambani partner karo bab bener tegese tjara setuju Panjenengan, lack saka dateng utawa acceptance.

Respecting partner tegese nuduhake wong sing tresna mau kanggo sing lagi. Sampeyan bisa uga kudu views beda ing gesang, nanging iki ora ateges sing duwe hak kanggo Disrespect wong / dheweke. Iki soko sampeyan kudu mbudidaya utamané nalika loro sing ora setuju soko. Gelut, malah sing gedhe-gedhe sing paling sepele, sing moments nalika pasangan kerep lali lagi bener tim lan ngirim nindakake kayata.

2. Go kanggo mlaku tangan ing tangan

Iki pakulinan bakal duwe impact ageng ing swasana ati, kesehatan lan uga ing sesambetan. Iku kesempatan sing kanggo njaluk sawetara ngleksanani sadurunge utawa sawise dina lsp ing kantor, lan kasempatan kanggo nglampahi sawetara wektu kualitas minangka saperangan. Lumampah tangan ing tangan uga dipun promosiaken apik obrolan minangka wektu sampeyan kasil kanggo break karo chores dina rata-rata lan mbusak lake bebarengan.

3. Nglampahi sore bebarengan adoh saka TV

Nonton TV uga salah siji sing paling populer (yen ora sing paling kabeh) kegiatan kalodhangan, nanging mesthi ora mbantu minangka saperangan. TV bener ndudohke kabeh manungsa waé, tumindak minangka stopper Komunikasi. Carane bisa nyambungake karo saben liyane nalika nonton TV? Babagan carane mateni TV (ing paling saka wektu kanggo wektu), lan nglampahi sawetara wektu kualitas minangka saperangan? Sampeyan bisa pirembagan bab dina, sampeyan bisa snuggle ing sofa, elinga dina pisanan utawa rencana vacation sabanjure. Apa-apa sing fokus ing loro sing dadi.

4. Priksa sadurunge nyeret becik kanggo partner

Babagan carane nggawa kopi kanggo bojomu ing enjing? Utawa nelpon ibuné resep lan masak sajian kanak-kanak kang favorit? Babagan carane tuku gendakan cake dheweke favorit? Utawa malah luwih apik, baking kanggo dheweke? Iku ora kudu soko amba. Sadurunge nyeret becik cilik nyebut raos katresnan lan bab. Ninggalake cathetan kanggo saben liyane utawa tulisan ngomong sampeyan kantun wong / dheweke sapisan ing nalika iku Sifat sing bisa impact ing cara positif sesambetan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Panjenengan Dateable?

A dhaptar cara kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti dhewe dicokot sethitik luwih apik, nggawe sampeyan "dicokot Lotta" liyane dateable ...

Close