4 Langkah-langkah kanggo Kirimi Perfect First Message to Woman

Aja pengin golek wong wadon impen liwat Free online? Great, sampeyan kabeh kudu nindakake iku kanggo nyiyapake profil ing salah siji saka akeh Camping Free online populer lan katon liwat ing profil wanita kedhaftar.

Aja mung duwe dipikir ing gambar. Iku tansah apik kanggo katon ing gambar ayu nanging yen sampeyan pengin ngerteni yen sampeyan bisa uga kudu digawe kanggo saben liyane, sampeyan kudu maca profil dheweke lan weruh yen sampeyan duwe kapentingan sing padha, hobby lan keyakinané.

Sawise sampeyan wis kapandeng liwat saperangan saka profil lan ketemu ing paling sethithik sak cah wadon sing kasengsem ing, iku wektu kanggo nulis pesen kawitan kanggo dheweke. Iki biasane sisih ngendi sing paling wong nggawe ing paling sethithik sak kesalahan. Ora ketompo yen sampeyan nyedhak cah wadon online utawa offline, miwiti obrolan ing cara tengen pancen wigati.

Sampeyan bisa uga aran isin apa aku arep takon sampeyan saiki, nanging yen sampeyan cumadhang kanggo nambah gesang gendakan, sampeyan kudu njawab pitakonan ing ngisor iki sajujure:

Wis sampeyan tau ditulis pesen kawitan kanggo cah wadon sing digunakake sadurunge ngontak cah wadon? Mungkin pesen kapandeng kaya iki:

Hey,

I had a look at your profile and I think you are really beautiful.

Carane sampeyan?

Yen sampeyan biasane nulis pesen kaya iki, sampeyan ora kudu wonder apa efforts Free online Panjenengan ora utamané sukses. Sampeyan ora bakal ngematake wong wadon dening nulis dheweke pesen sing padha sepuluh wong lanang liyane dikirim dheweke sadurunge.

Supaya roket sukses Free online sampeyan kudu ngeset dhewe loro saka masal wong sing tansah nggunakake garis lan padha pesen standarisasi padha. Sawise sampeyan wis nyiyapake dhewe loro, sampeyan bakal duwe ora kompetisi maneh.

1. Pribadhi pesen

Ing kesalahan pisanan sing akèh wong nggawe ing regards kanggo Free online iku padha ora malah nandur modal wektu kanggo katon kanggo jeneng nyata dheweke, utawa ing paling pribadhi pesen karo celukan dheweke. Sawetara wanita bisa nelpon piyambak "sweet89" nanging ora ateges sing ora nemokake jeneng nyata dheweke ing profil gendakan dheweke.

Aku wis katon akèh saka profil Free online wanita sing wrote mudhun jeneng sing nyata nang endi wae ing profil, malah yen padha digunakake jeneng palsu minangka celukan sing. Dening panggolekan ing gaweyan kanggo mangerteni jeneng nyata dheweke, sampeyan nuduhake yen sampeyan wis maca dheweke profil. A akèh wanita ora njupuk iki kanggo diwenehake lan yen sampeyan iku siji saka sawetara wong lanang sing bener Care babagan luwih saka Gambar dheweke, lagi rampung smitten.

Saliyane iku, kita manungsa seneng krungu jeneng kita. Malah yen iku mung pesen kawitan, dheweke bakal aran sambungan kuwat emosi yen alamat dheweke karo dheweke jeneng. Ing ngono sampeyan ora nemokake jeneng nyata dheweke, sampeyan kudu paling sethithik pribadhi pesen karo celukan dheweke, tinimbang nggunakake umum "hey ".

2. The Individual Compliment

Apa pujian paling sampeyan bisa menehi kanggo wong wadon? Siji sing jujur ​​lan dheweke wis ora krungu yuta kaping sadurunge. Iku banget kamungkinan sing wong wadon ayu ing dating site online nemu akèh pesen saka wong lanang.

Kemungkinan dhuwur sing kabeh padha marang dheweke carane ayu lan cute dheweke. Yen sampeyan mung wong liya sing nyerat ing baris sing padha pas sing sepuluh wong lanang pungkasan wrote dheweke, dheweke mbokmenawa ora reply. Apa yen sampeyan marang dheweke sing mikir dheweke iku ayu, amarga ijo mripate katon grapyak lan dheweke eseman digawe sampeyan eseman banget?

Sing soko sing sepuluh wong lanang sing wrote dheweke sadurunge ora ngomong. Menehi wong wadon lan pujian individu tansah luwih saka matur kuwi sing padha wong lanang liyane wis marang dheweke. Iku nuduhake dheweke persis apa sing kesengsem kanggo dheweke lan ora kanggo atusan wanita sing uga duwe gambar cantik.

3. Apa Dheweke khusus?

Oke, Aku ngerti nèk kowé arep ditulis dheweke amarga sing kepincut kanggo dheweke, utawa ing paling kanggo gambar dheweke nuduhake ing dheweke profil, nanging apa sing alasan liyane apa sing pengin kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti dheweke? Ngapunten nanging becik eseman lan dawa rambute blonde ngirim ora mung alasan apa sing pengin kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong wadon ing dating site online.

Dheweke bakal aran khusus nalika sampeyan nggenti pujian umum menyang pujian pribadi, nanging dheweke bakal aran malah luwih apik yen sampeyan nulis dheweke sawetara alasan kok dheweke fascinated sampeyan, sing duwe apa-apa apa karo fisik katon dheweke.

Yen sampeyan nambahake siji utawa loro alasan apa sing kasengsem ing dheweke, sing langsung ana hubungane karo sipat pribadine lan hobbies dheweke kadhaptar ing dheweke profil, kasempatan njupuk balesan positif bakal dhuwur banget.

Women pengin aran atraktif, nanging uga pengin ketemu wong-wong sing kasengsem ing luwih saka katon fisik. Miturut nuduhake dheweke ing pesen kawitan sing kasengsem ing katon dheweke lan dheweke pribadine, sampeyan dhewe loro saka kabeh wong lanang sing marang dheweke carane ayu dheweke, tanpa malah noticing kasunyatan sing dheweke wrote ing dheweke profil pinten dheweke tresna kanggo njupuk care saka wong liya.

4. Apa Panjenengan Sampurna kanggo Saben Liyane?

Saiki wis saklawasé kabeh sing perlu kanggo sampurna pisanan pesen. Ana mung siji bakal sing isih ilang. Dheweke mangerténi sing kaya katon dheweke lan dheweke pribadine, nanging ora dheweke uga ngerti apa sing kaya dheweke pribadine?

Iku cantik ketok kok sampeyan kesengsem kanggo katon dheweke nanging ora ketok kok sampeyan kasengsem ing dheweke pribadine. Sampeyan bisa mesthi nulis sing tresna marang kasunyatan sing dheweke uga-kesah, nanging carane dheweke bisa manawa sampeyan ora mung butter dheweke munggah, tanpa malah tegesipun.

Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sampeyan kudu nggawe supaya ngrampungake sampurna pisanan pesen punika marang dheweke apa sing kaya hobby dheweke lan dheweke pribadine. Sawise sampeyan wis marang dheweke sing appreciate dheweke passion kanggo lelungan, amarga sampeyan wis kesah ing sakabehing Asia lan pengin kanggo lelungan kanggo Amerika Kidul taun sabanjuré, dheweke bakal éling apa sing sampurna kanggo saben liyane.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Girls Night Out
6 Jinis Men Apa Looking For

Apa jenis wanita sing wong looking for? Iki pitakonan karo macem-macem jawaban. Some guys look for sex...

Close