4 Tips kanggo Date First

tanggal pisanan kudu potensial kanggo ngganti gesang kita. Aku kelingan yen lagi nyepakaké kanggo siji, Aku sing mbokmenawa mung digawe loncat karo muter awak weteng, lan aku apologize! Cara paling apik kanggo mlebu tanggal kapisan kanggo ngendhokke, supaya lali aspek-ganti urip kabèh. Nanging, ayo kang fokus ing obrolan.

Dadi kakehan, kita mikir tanggal pisanan kaya pitakonan proyek, kang mesthi mranata swasana ati solemn ora tanggung kondusif kanggo seneng-seneng, lan reaksi sing paling umum kanggo Interview proyek iki nervousness, tengen? Yen kita lagi gemeter, kadang kita lali alat conversational paling kritis minangka kita pembuangan: ngrungokake.

Iki bisa uga muni prasaja, nanging pancen suku cadang ing dina donya. We fokus dadi luwih ing nyepakaké ujar lucu kita utawa layang sampurna kita nglirwakaké kuwajiban ngrumati kanthi tune ing wong liyane. Aku wis krungu akèh gedhe siji-antrian, lan aku wong lanang lucu, nanging apa bab wong sing bener ngrungokake apa sing ngomong? Inggih, kang penjaga sing. Yen kang lucu, uga, sampeyan wis akeh kenek jackpot.

Wong pengin wong wadon sing ngrungokake, banget! Aku ora ngomong bab mung krungu tembung kang ngandika, sanajan iku langkah pisanan kritis. Bener ngrungokake tembung, muni, basa awak, lan tumindak. Wanita kathah kanggo mbayar manungsa waé kanggo kang mangkono iku banget uga, nanging ing tanggal kapisan, kita oftentimes njaluk supaya fokus ing dhéwé (sugih kita, rambute kita, pangan ing untu kita, Sapa sing negara, lan reapplications lipstik) kita lali kok kita lagi pancene ana.

Ngrungokake tanggal sacoro prakteke dijamin kanggo aliran obrolan. skills Bad ngrungokake, Tipe kapribaden? Punika rumus:

1. Pitakonan: Yen wuwus tanggal babagan pakaryan proyek utawa kapentingan pribadi sing ora ngerti, utawa pesenan soko mati menu sing wis tau krungu saka, ora aran pitakonan takon boten sae. takon adoh. Wong seneng kanggo nerangake apa padha ngerti akèh bab, lan wis mung diaktifake tanggal menyang pakar, apa sing ing mesin mobil utawa sushi. Sapa sing ora pengin aran kaya pakar? We kathah kanggo pirembagan supaya akeh liyane babagan karep kita, supaya sampeyan lagi njupuk kanggo ngerti wong sing ing cara migunani.

2. Ngaso: Saéngga wektu tanggal rampung dheweke utawa pikirane cantik standar - lan bisa mbuktekaken angel nalika lagi bungah utawa gemeter - nanging njupuk siji langkah luwih nemen bisa nyedhiyani informasi. Salah siji cara gedhe kang mengkono iki njupuk SIP banyu minangka wong wis rampung pikiraken. Iku menehi wong sing nggawe bisu kanggo isi, lan akeh kaping sampeyan njaluk ngerti luwih akeh babagan wong-wong mau saka inclusions iki.

3. Empathize: Mungkin dheweke wis rampung jurusan dheweke, utawa mbok menawa piyambakipun kanggo promosi. Mikir piye carane sampeyan bakal aran ing posisi sing. Sampeyan mbokmenawa bakal pengin diajak kelas favorit, apa sing arep kanggo apa ing lapangan, utawa proyèk sampeyan wis makarya ing kanggo menek andha. Saiki sampeyan duwe pitakonan gedhe. Iki wusana ngendi pikiran egois bisa mbuktekaken banget mbiyantu ing Learning bab wong liya.

4. Baleni: Yen sampeyan lagi dadi ngangap lan gemeter sing duwe brokoli macet ing untu lan mung ora bisa kanggo fokus ing rincian proyek nalika kroso kanthi wuta kanggo kompak ing dompet, ing paling banget nyoba kanggo Pick munggah ing tembung tombol. Apa kang ngomong data? Saiki sampeyan bisa takon apa jenis data, yen iki soko wong tresna, utawa yen migunakake jumlah massa saka kafein kanggo urip iku. nanging sajujure, lali kompak nalika sampeyan bisa, lan mung takon marang!

Temtu, takon pitakonan pet tanggal kang(s) dianjurake. Ora kewan pacangan? mriksa, please. Aku ngomong iki ing (lan Urut saka akeh.)

Seneng tanggal kawitan, relax, lan seneng-seneng! Cukup elinga kanggo ngrungokake. urip uga ing owah-owahan kasunyatan, nanging hey, ora meksa.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Carane bisa aku Aja Conversation Mati Zone banjur Tansah Saka Striking Out?

Aku njaluk macet nyoba kanggo miwiti obrolan. Absolute nggawe bisu drive kula edan

Close