5 Cara Creative kanggo Say I Love You

“Aku tresna sampeyan”, ana sawetara sentences liyane sing minangka murni lan minangka migunani minangka salah siji iki. Iki telung tembung asring cukup kanggo lighten munggah swasana ati kinasih; Nanging, yen nganggo sawetara cara kreatif ngomong “Aku tresna sampeyan”, grin ing pasuryan dheweke mesthi bakal malah luwih akeh.

Kudu dipikir ing limang cara iki Creative uttering ing telung tembung gaib; kowe mesthi bakal tresna nyoba metu sawetara, yen ora kabeh.

1. Ngomong karo hadiah: Sampeyan kudu pemikiran sing carane cara iki Creative iku mbokmenawa paling tuwa lan cara paling wiyar digunakake kanggo ngomong aku tresna sampeyan. Idea iki beda amarga sing ora menehi saran kanggo Pick munggah mung ing bab sadhengah ganjaran, hadiah soko kinasih sing wis pengeling-eling ditempelake menyang.

Bisa dadi kolase foto ndudohake moments gedhe loro sing ngginakaken bebarengan, utawa bisa dadi Pasangan pisanan saka warung bodo sampeyan tuku nalika panjenengan miwiti urip bebarengan (nggawe manawa sampeyan pribadhi dicokot dening nulis iku sawetara apik banget ing wong-wong mau; yen sampeyan ora apik banget ing nulis mere “Aku tresna sampeyan” bakal nggawe.

Hadiah mesthi bakal nggawe partner emosi lan sing paling wayahe tengen ngomong aku tresna sampeyan.

2. Sampeyan bisa cook kanggo dheweke: Ing kombinasi saka cookie ati-shaped lan tuwung saka Caffa mocha karo tembung “Aku tresna sampeyan” ditulis ing nggunakake coklat bakal bisa gedhe.

Jaga supaya tangan dheweke, ngomong aku tresna sampeyan, lan kurban dheweke SIP saka mocha Caffa. Dheweke temtunipun bakal ngelingi wayahe kanggo taun teka.

3. Gunakake cathetan caket: Aja pengin Panjenengan esuk kinasih kanggo miwiti pangrungu telung tembung heartwarming? Mung nggawe kolase ati-shaped ing pangilon jedhing nggunakake cathetan caket abang utawa Jambon lan nulis aku tresna sampeyan ing.

Kanthi mengkono sampeyan bakal bisa kanggo mesthekake yen sadurunge ningali pasuryan dheweke dhewe, garwane utawa partner sumerep tembung apik banget; banjur tindakake kanthi ngrangkul anget saka konco lan murmur tembung “I Love sampeyan” ing kuping dheweke.

4. Pitulung dheweke njaluk siap kanggo karya: Iki bakal dadi dalan gedhe saka paribasan Aku tresna sampeyan utamané yen garwane utawa partner wis ndhisiki ramai dina.

Wesi sandhangan dheweke, nyiyapake sarapan prasaja kanggo dheweke, bantuan kanggo dheweke njaluk tas dheweke kantor siap lan ngomong aku tresna sampeyan mung sadurunge dheweke godhong kanggo karya.

Yen sampeyan duwe wektu, sampeyan uga bisa nyelehake dheweke ing kantor sadurunge judhul menyang panggonan makaryo Panjenengan.

5. Rekam: Iki cara sing gedhe saka ngaturaken pesen cinta preduli saka apa sing Paribasan iku pisanan utawa wektu nth. Iku bisa ngrekam video utawa audio ngrekam kinasih bakal tresna.

Mata sampeyan kudu tansah bisa matur “Aku tresna sampeyan” kanggo wong sing tresna, nanging uttering saka wektu kanggo wektu iku uga arang banget penting; dening nyoba metu cara saka ndhuwur matur ing telung tembung swarga, sampeyan mung bakal nggawe jaminan antarane sampeyan loro malah kuwat.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Student Dating
3 Rahasia kanggo Dating ing Budget Student

Pripun ngematake tanggal lan isih duwe dhuwit kanggo apa umbah-umbah? photo by RBerteig cc This is a...

Close