5 Dating taboos Sampeyan Apa Break lan Run Away Saka

Apa ngirim salah siji bakal bogged mudhun dening taboos gendakan? Asring taboos iki mungkasi wong saka teka tengen wong tengen ing wektu tengen; karo tambah tingkat kuwi pamisah ups lan pegatan, iki mung Català. Dadi, ing bab pisanan sampeyan kudu nindakake sadurunge arep metu ing tanggal wis bejat taboos iki. Kene sawetara taboos gendakan sampeyan kudu njaluk nyisihaken saka.

1 Oh! Wong sing katon apik, nanging akeh sing luwih cendhek saka kula.

Apa ing dhuwur? Carane bisa sesambetan mbukak salah mung amarga wong iku luwih cendhek tinimbang wong wadon? Tinimbang mriksa ing dhuwur wong kang, sampeyan kudu mbayar manungsa waé liyane kanggo kesehatan, wong, pendidikan lan pinter. Temtu sampeyan bisa pindhah kuwalitas luwih entheng kaya katon apik lan vitalitas (ya kanggo sing kaping nakal), nanging nggawe pancasan adhedhasar dhuwur wong iku ora mung worth iku.

2 Aku kudu tau dadi salah siji njupuk inisiatif.

Iki minangka salah siji gendakan raelok sing hinders malah sawetara saka smartest lan wanita keren. Raelok iki bener Asal-Usul saka mitos sing tabet wanita seneng partner manteb ing ati, wong kuwat sing Go-GETTERS lan wong sing katarik luwih gampang dening wanita sing nggawe wong aran kuwat, manteb ing ati lan mbukak-njupuk. Iki mung sampah.

Iku pancen salah kanggo nganggep menawa wong kabèh sing padha. Ana akeh, lan ya akeh sing amarga wedi abot larangan tau takon wanita metu; wanita tansah perlu kanggo njupuk inisiatif pisanan supaya iku bakal takon wong metu utawa jinis. Iki, Nanging, dening ora liya netepake kasunyatan sing wong kuwi ora bisa partners urip gedhe utawa (yen sampeyan ora looking sing adoh) bolo gendakan.

3 Panjenenganipun wis takon kula kanggo pamisah Bill; kudu duwe bab nyata kanggo wanita.

Ora kudu; liyane saka ilang kasempatan kanggo pertunjukan poto ngrawat kang, dening kepingin kanggo pamisah wong Bill ends munggah nuduhake lan stinginess kasirat. Daning adoh saka wong-wong kuwi.

4 Iku mung pisanan tanggal kita; carane aku bisa duwe jinis?

Women keganggu dening dating raelok ala nganggep yen wong ora bisa ngormati wanita sing njaluk intim ing wengi banget pisanan lan kanthi mangkono tau tiba ing katresnan karo wong-wong mau.

Wong-wong wadon kudu ngelingi sing sesambetan gedhe asring babagan narik cepet utawa kimia. Cukup amarga sampeyan wis jinis ing tanggal kapisan, sampeyan ora dadi gampang. Jinis ing kawitan-tanggal uga bisa dadi Indikator saka kasunyatan sing sampeyan lan partner mate anyar sing gelling tenan uga bebarengan.

5 Wong sing cantik manca, nanging Pendhaftaran rowange.

Raelok says sing sesambetan romantis antarane kolega asring sing cendhak-urip amarga faktor kaya butarepan, Bandjor, kasih lan Gossip. Akeh uga isin adoh saka sesambetan kayata padha wedi sing pemisahan bisa nggawe urip ing panggonan makaryo pancen dakkirim kanggo wong-wong mau.

Njaluk nyisihaken saka raelok iki sanalika bisa sing bisa golek jodoh gesang sampurna ing Workmate Panjenengan. Wangsulan: Bab ingkang paling babagan sesambetan kuwi sing loro, sampeyan bakal diwenehi kanggo nglampahi akèh sing wektu karo saben liyane; sampeyan bisa lelungan bebarengan menyang lan saka karya, sampeyan bisa duwe nedha awan bebarengan, njupuk bagéyan ing kantor njaluk kumpul lan ing. Mung nggawe manawa prabédan pribadi (nalika wonten sembarang) ora mengaruhi karya.

Aja Ngidini taboos iki kanggo muter peran amba nalika nggawe pancasan ing wong. Mengkono mung bakal nggawe sampeyan ngenteni liyane kanggo mate nyawa.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Dating and Relationships
Making raos Dating lan Men

Dating is one of those things that almost every person approaches with at least some sense of dread at one...

Close