5 Mitos About Dating Sing Saben uwong Woman Are asli

Saka sitcoms kanggo komedi romantis crita saka kanca, kita kabeh ngerti sawetara sing bener universal-ngakeni babagan gendakan. Nanging, miturut ilmu paling iki “bener” sing salah. Supaya sampeyan bener ngerti kurang babagan romance saka sampeyan panginten sampeyan nindakake, nganti saiki.

Myth #1: Tukang game sing prawan sepi.
Liwat Hollywood, kita kabeh ngerti “tukang men game nerdy wis tau kena penthel a” stereotype. Liyane supaya, nalika kita krungu tukang men game tembung, kita kathah kanggo mikir wong banget lancip utawa lemak kang romance kasusun saka Xbox chats kedadean ing ruang paling ngisor tiyang sepah kang. Miturut ilmu, iki tukang game nerdy luwih kamungkinan kanggo metu ing tanggal saka non-tukang game. Liyane, karo pasar game akeh saliyane munggah ing game main bebarengan, game bener dadi es mbobol populer. Uga, ayo kang ora lali bab game online ngendi wong wis ketemu lan tiba ing katresnan.

Myth #2: Online gendakan ora mung Resor pungkasan nanging mung nengsemake goblok.
Sayange, amarga efforts marketing nekat saliyane menyang profil untruthful, Free online wis nandang gerah rap ala kanggo taun. Biasane, ing pikiran kita iku resorted minangka gaweyan selokan pungkasan nemokake mate nyawa; Nanging, viewpoints iki salah. Ana wis pasinaon anyar sing wis ditampilake sing siji ing limang pangguna dating site golek nyawa mate sing online. Uga, 94% wong sing nggawe sesambetan online bakal metu ing tanggal kapindho, kang cara luwih saka persentasi saka wong-wong sing ketemu offline. Apa iki? Amarga Free online liwat komputer, wong kathah dadi luwih jujur ​​lan bayaran ing ngarep lagi “ngomong menyang komputer”. Tjubo babagan, badhe kuthah guts kanggo wong sing mung ketemu ing baris? Alasan liyane gedhe kanggo tanggal online iku poto-nggondheli lan dadi tambah akeh populer. Kemungkinan sing sampeyan bakal ketemu wong sing wis kapentingan sing padha iku dhuwur banget.

Myth #3: Ing sesambetan, wanita iku emosi lan wong logis.
Kita wis katon ing film lan nuduhake sing akun kanggo wanita bursting menyang nangis liwat wong utawa dissecting sesambetan kaetung nalika wong katon dadi oblivious lan suave nalika tansah menang jantung wong wadon kang. Ilmu ngandika yen wong sing luwih emosional kena pengaruh drama sesambetan saka wanita, padha kaya ora nuduhake. Women umume kathah duwe hubungan sing cedhak karo kulawarga lan kanca-kanca saéngga kanggo akèh support emosi utamané nalika nerangake alangan wong. Guys kathah mung menehi kapercayan ing partners sing nggawe perang utamané hard ing wong-wong mau.

Myth #4: Feminisme kills romance.
Kanthi stereotype sing feminists wanita sawijining sing ora perlu hubungan utawa wong kanggo ngrampungake wong sing strung ing saindhenging akeh generasi, iku bener salah. Wanita kang nimbang piyambak feminists luwih kerep tinimbang ora ing sesambetan heterosexual. Wong sing nikah karo feminis sing wis kacarita sing urip jinis sing luwih marem saka wong-wong sing ora. Dadi nalika feminists sing biasane katon minangka flannel, wanita MMB Messenger sing bener ora cilik.

Myth #5: Pasangan sing manggon bebarengan sadurunge marriage sing luwih apik disiapake.
Society wis dipindhah adoh saka kasunyatan sing saperangan jomblo njupuk Panggonan bebarengan urip ing dosa. Nanging saiki iku meh ndadekake pangertèn. Iku katon mlebu nalar kanggo ngalih ing karo wujud sadurunge nggawe prasetya legal sing bisa mungkasi munggah ing divorce. Kanthi cara iki, sampeyan bisa mangerteni yen Pak. Tengen punika saestu Pak. Kanan. Miturut ilmu, pasangan sing wis urip bebarengan sadurunge marriage utawa engagement duwe tingkat divorce sing luwih dhuwur lan kepuasan perkawinan murah. Pasangan sing muter house sadurunge engagement sing utamané pinasthi yen padha nindakake iku kanggo nyoba hubungan sing. Yen sampeyan aran kaya Testing partner banjur kemungkinan sing sampeyan ora karo siji tengen. Liyane faktor sing bisa teka menyang muter iku pemanggih saka penyelesaian. Pasangan, saiki, nambani urip bebarengan minangka langkah liyane ing proses gendakan. Sawise padha miwiti urip bebarengan, padha golek iku meh mokal kanggo break munggah minangka dhuwit lan emosional padha dienggoni.

Lan ana sing duwe apa, saiki sampeyan ngerti liyane babagan romance.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Partner Woman Muda Sawise Divorce Made Easy

Age Target ing sesambetan seksual ora luwih sing kedadean aneh. Nanging, wong gadhahanipun kelompok tartamtu melu ...

Close