5 Aturan Ingsun Wingman a

Duwe wingman dipercaya lan pakar dening sisih bisa nemtokake apa sing bakal ninggalake karo wong wadon ayu utawa solo. Ngisor, kita wis nyawiji aturan sing paling apik kanggo kang wingman pokok.

aturan #1: Sing sapa nyedhaki pisanan, bocah
Jujur, iku njupuk wani kanggo pendekatan klompok wanita lan serangan munggah pacelathon amarga risiko kang dijupuk mudhun utawa ora ngengingi iku mati. Uga njupuk skill kanggo pendekatan wanita cara tengen. Empu aturan kita kawitan: sapa kasil nyedhaki pisanan, nemu pilihan pisanan ing wanita.

aturan #2: Nambani kanca tengen
Women sinau akèh saka pengamatan utamané bab wong-wong padha kasengsem ing. Undhang kaya kanca-kanca sing wong keren ngerti. Ora mung bakal kapercayan iki radiate mati nanging wong wadon bakal enggal dadi luwih kesengsem kanggo sampeyan. Ditching kanca kanggo wong wadon sing wis dikenal kanggo sepuluh menit mung nuduhake yen sampeyan nekat.

aturan #3: Ngormati aspek
Yen kanca ngomong nomer Ganjil wanita, njupuk sing minangka isyarat kanggo pendekatan grup kanggo Balance aspek. Elingi, yen sampeyan mungkasi munggah ngengingi iku mati karo siji girl in tartamtu, sampeyan isih kudu tetep karo grup. Ninggalake karo wong wadon sing bakal ninggalake wingman wong kurang kang tegese sampeyan wis gagal. Mung wektu iku oke kanggo ninggalake yen aspek punika malah. cara sing loro njaluk wektu piyambak karo wong wadon ayu.

aturan #4: Apa lan ngomong apa kanca Tukang
Aturan iki wigati kanggo wingmen. Enteni nganti kanca dadi menyang jedhing utawa entuk ngombe lan pirembagan bab kuwalitas kang paling apik ing cara non-langsung. Kanggo TCTerms bonus, ora pirembagan langsung karo cah wadon iku interested in. Diajak kanca lan nganti padha mbaleni.
Kanggo nyegah kanca kang banget langsung, nalika misale jek sing wengi iki tumpukan mudhun suggest siji ngombe pungkasan utawa mate nganti rooftop kanggo seneng tampilan sange.

aturan #5: Undhang kaya game liwat
Sawise sampeyan ndeleng narik sing antarane kanca lan wong wadon kang kasengsem ing, miwiti akting lan ngomong kaya wong sing wis saperangan. Iki technique saka “rongko”, bakal efek sange minangka wanita sing kena pengaruh dening sub-komunikasi luwih saka dening apa wis bener kang ngandika.

Kanthi guide iki ing tangan, sampeyan siyap duwe wengi sukses metu ing kutha.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Women Banget Pengin?

Yen sampeyan takon wong wadon apa dheweke kepengin, dheweke bakal reply dening nyoba kanggo njlèntrèhaké apa dheweke kepengin ing ...

Close