5 Langkah-langkah kanggo Barriers Gill Relationship Komunikasi

Pasangan pesti Tembang hiccups komunikasi sadawane dalan, apa lagi mentas dating utawa ngerayakno puluh bebarengan. missteps iki angel kanggo maneuver lan mbutuhake efforts sadar saka loro partners. Ngelengke tips ing ngisor iki bakal mbuktekaken mbiyantu sing dipuntèpang akhire:

1. Supaya perawatan bisu: Wanita lan wong loro iku guilty saka taktik iki, lan iku luar biasa mbebayani lan cilaka. Shutting mudhun punika ateges shutting partner metu, lan sing ora ono gunane kanggo ngarahake masalah nyata ing tangan. Minangka hard minangka bisa koyone, nggunakake tembung kanggo nunjukno perasaan panjenengan, lan ora wedi kanggo njaluk tartamtu. Elingi, wong tengen arep bisa karo sampeyan ing masalah sesambetan, ora nggunakake raos minangka amunisi marang kowe.

2. Aja gawe pemanggih: Similar to perawatan bisu, pemanggih sing tuladha liyane kang ninggalake mratelakake panemume partner metu, lan iku ora mung sing padha salah siji wong. Sampeyan bisa uga nganggep sing respon kang cendhak tegese kang ilang kapentingan, nanging bisa uga mung kudu akèh arep ing ing karya. Yen sampeyan ora takon lan gumantung tinimbang ing bayangan, sampeyan ora gain bebener, lan sampeyan cukup bisa ngeset dhewe munggah kanggo pitakonan gedhe ing mburi.

3. Tindak tanduk apik pujian: Yen sampeyan aran kaya partner ora nuduhake kowe minangka akeh tresno minangka sadurunge, nyoba nggawa munggah ing cara tambahan liwat saran. "Aku pancene tresna isin Panjenengan,"Lan, "Aku kantun pesen teks awal morning Panjenengan,"Ana loro conto non-anceman nyengkuyung tumindak sing kepéngin. Kanthi cara iki, sampeyan njaluk titik tengen karo sembarang basa accusatory.

4. Own raos: Priya lan wanita sing loro emosi, nanging wong kathah kanggo nuduhake sing emosi ing cara temen beda. Wong wadon bisa nangis, lan sapa fume. Loro-lorone sing respon emosi bener, lan loro kagungane wong sing ngrasa wong. Luwih saka mulangi partner, "Sing digawe sing aran bodho,"Kang statement accusatory, nerangake raos ing Nada possessive, lan nyedhiyani panjelasan.

Contone, "Aku felt bodho nalika sampeyan digawe guyon pirang bisu" kurang argumentative saka, "Sing tansah wis rumongso bodho." Ing statement pisanan uga menehi partner kasempatan kanggo nerangake piyambak lan ngijini wong ngerti sumber nyata saka Jeksa Agung bisa ngetokake.

5. Tetep positif: Iki toughie a, Aku ngerti! Iku supaya gampang kanggo njaluk duka utawa ngomong iku sampeyan ora ateges. Apa paling nginep positif lan bisa marang ngrampungi masalah healthily. Manawa, iku sing arep kanggo jotosan munggah kadhangkala. Sing bagean normal wong loro nuduhake urip bebarengan. Cukup elinga kanggo tetep lali alasan sampeyan bebarengan ing Panggonan pisanan, lan sijine fokus ing ngramut jaminan sing.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
10 Blus Date First Tips for Men

Kita wis ketemu wong nalika ora looking paling kita. Kita wis ketemu tanggi anyar nalika mowing pekarangan. Kita wis ketemu ...

Close