5 Iku Selebriti Bisa Teach Us About Men

Kabar saka "sarjana dikonfirmasi" George Clooney nyebar minangka cepet geni pelumas ing pawon; ngageti bangsa, lan menehi wanita donya sinar saka pangarep-arep.

It’s “confirmed”: Nggantheng George punika palakrama!

Kang dadi kanggo mbuktekaken sing prasetya phobia bisa memang bisa nambani.

Iku uga netepake sawetara prekara-prekara liyané bakal njelajah kene dina ...

Kanggo kabeh glitz sing, glamour, dhuwit, lan kamulyan, nalika nerangake gendakan lan kawin, ana salah siji bab sing ora bisa mbantah: lintang mung kaya liyane saka kita.

Sing tengen. Iki Folks sing asring kita idolize lan wanita kang kesengsem dadi kaya, Perjuangan karo sawetara masalah sing padha lan tantangan minangka kita "sanes hamung mortals."

Iku kaya olèhé, baby mama drama, ngedeni, kebingungan, lan olehe ora setya– kanggo sawetara jeneng. Bukti katresnan sing ekualiser pokok.

Bentenipun paling gedhe kene?

Urusan pribadi selebriti sing scrutinized, ngritik lan diputer metu ing tataran nasional, kanggo tampilan umum.

Nalika kuwi, kene sawetara piwulang kita bisa mangerteni saka sing banget katon "peran" lan romances.

Get potlot siap.

1. Infidelity ora tansah bab "wadon liyane" kang Sliramu ayu utawa nggawa liyane kanggo meja. Sayange, wong lanang ora tansah "perdagangan munggah."

Coba ayu, bakat, tuntas Ladies ing Hollywood lan tokoh masyarakat sing wis kabaripun cheated ing anjog: Halle Semono uga Sindhunata, Sandra Bullock, Jennifer Anniston, Maria Shriver. Apa kita bisa sinau kene? Olehe ora setya luwih babagan isu-isu wong liyane saka wong kang cidra ing. Aja pait, luwih apik.

2. Dhuwit ora bisa tansah tuku rasa seneng. Statistik nuduhake yen salah siji saka nimbulaké anjog saka divorce ing Amerika dhuwit. Nanging, ing Hollywood, ngendi Folks misuwur duwe liyane awis saka sing paling kita bakal tau ndeleng ing umur, ana isih "alangan ing swarga." We maca berita mingguan babagan log, daya perjuangan, prilaku gawe ketagihan, Manajemen nesu, lan olehe ora setya. It only goes to show that affluence doesn’t always influence happiness.

3. Umur prabédan ora kudu dadi "hasil mbobol.” Look at Jennifer Lopez and her choreographer cutie, Casper. Ana bab nyebarake umur 20 taun kanggo saperangan iki, nanging padha katon bakal njupuk bebarengan fabulously. Ing kasunyatan, iku arang kanggo ndeleng Tandur tanpa eseman ing dheweke pasuryan iki dina. Kowe girl!

4. Bachelors dikonfirmasi bisa duwe owah-owahan jantung.

Kadang iku njupuk wong wadon tengen. Liyane kaping, wektu bisa dadi faktor amba. Aja ngomong ora tau.

5. "Yen ing pisanan sampeyan ora kasil, coba manèh. " Sanadyan sawetara kita arep nemu rotasi partners lan ketemu Brief kita wis sekseni karo sawetara lintang, ana soko kanggo bakal ngandika kanggo mari emosi lan yakin sing padha bisa nulis "happy ending" crita katresnan pribadi, dening isih mbukak kanggo tresna. Contone, selebriti kaya Steve Harvey, Jennifer Lopez, Elizabeth Burton, lan Demi Moore wis malmpah mudhun aisle luwih saka wektu utawa loro. Filsafat wiwit Sing? Pungkasanipun, iku bound kanggo kelet.

Ana sing duwe.

Bintang panghibur kita. Kadhangkala padha bisa ngajari kita. Iki limang Kursus ngawula khusus kanggo maksud iki. We ngirim kabeh heed wong-wong mau.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Sampeyan Apa Tanggal Girl Kanthi Dog a

Ing wayahe aku ing hubungan karo wong wadon sange. Dheweke iku ayu, cerdas lan feminin. Dheweke...

Close