5 Iku kanggo Wingwoman kanggo Elingi

Kang wingwoman punika proyek penting! Sampeyan kudu mesthekake yen sing mbangun kapercayan lan njupuk munggah bêsik kabeh ing siji Go. Nanging sing paling kanca iku lan mugia bakal padha nglakoni padha yen lan nalika sepatu iku sikil liyane. Aku wis sijine bebarengan tips nanging aku sembarang wingwoman worth uyah dheweke mangerténi ana zillion liyane. Ing cara aku mikir apa wingwoman pirsa sing kita tansah learning ing Proyek – lan ora malah wis mbayar!

kapercayan Building

kanca wis arep ketemu sawetara wong elek terus cara. Sayange sing urip. Nanging nalika sampeyan ora bisa nindakake apa-apa bab sing kudu ana kanggo kokain mbukak Ben & sawise Jerry lan mung ana kanggo wong-wong mau. Mesthekake yen padha ngerti sing padha nindakake apa-apa salah lan sing bakal padha ketemu wong luwih cocog kanggo wong-wong mau ing mangsa. Temenan yen padha ngandika akèh iku kejem ing break-up sing mbokmenawa bakal kanggo mbukak liwat sawetara saka ing rinci utawa mung ngrungokake. Amarga padha wis babras padha kudu njaluk sing metu saka sistem sing. Oh lan temtunipun negatif bab rongsokan!

Mesthekake Asalé Aman

Aku elinga yen pangrungu klompok kanca ngomong lan krungu siji girl ngomong bab arep ngarep karo wong sing ana dicokot serem wengi sadurunge. Matur nuwun sanget dheweke sehat-sehat nanging dheweke berjuang dicokot kanggo metu saka omah dina sabanjuré. reaksi cepet iki kok ora ana siji-sijia pindhah karo dheweke yen ana dicokot serem yen padha mestine dadi kanca? Aku ngira bisa dadi dicokot angel amarga iku hard kanggo supaya dhewe menyang omah wong yen wis ora wis diundang nanging aku wong yen aku panginten mate iki arep ngarep karo penjilat aku d nyoba sandi paling angel malah yen padha panginten aku mad kanggo njaluk lan turu ing sofa! Ing netepi sing aku nggawe manawa dadi ing telpon kanggo wong-wong mau kanggo ndeleng yen padha sehat-sehat. Temenan wedi iku sing bisa mikir sampeyan bakal teka tengen liwat-protèktif nanging aku ing roto dawa kanca bakal ngerti sing mengkono iku sing safety. Lan iku adoh luwih saka alternatif apa bisa kelakon kanggo kanca lan apa susah kerep ora.

Duwe Essentials On Menenga-By

Sing dicokot heavy rampung ing sisih sadurungé. Saiki dhateng fun kuwi! Sembarang wingwoman mangerténi sing kudu sumber saka-gawe serep, sikat rambute, combs, etc … ing ngadeg-by. cara sing yen salah siji saka sampeyan sumerep wong sing kaya sampeyan bisa loro bareng karo saben liyane item liyane uga wis lali supaya katon kalah lan ngematake wong khusus.

Akting Skills

Aku ora ngandika sampeyan kudu Oscar-pantes utawa apa-apa saka kaya. Aku ora bisa tumindak kanggo tombol nanging liwat wektu sampeyan bakal sinau kanggo tumindak metu sing lagi kasengsem nalika sampeyan lagi ora utamané. Ing bab bab wong nalika padha kaya wong (Lan ora ana sing bisa diss sapa amarga kita kabeh wis ana!) iku padha pirembagan bab wong-wong mau dadi luwih. Lan sing ora arep dadi banget interested ing kabeh padha ngomong kabeh wektu nanging bagean paling sampeyan mung kudu eseman lan interject karo tembung kaya “Banget?”, “Oh kelangan.”, “Ya, supaya romantis” lan sampeyan kudu nggoleki. Padha supaya interested in ngomong bab wong padha ora malah sok dong mirsani.

Dadi Cepak Kanggo Dhiskusi

Yen sampeyan lagi apa utawa apa wae ing wektu sing beda. Nanging yen iku soko sing lagi dilakoni sing bisa ngenteni tansah sijine kanca pisanan yen padha gadhah masalah utama sing padha kudu mituturi kowé bab. Yen lagi mengkono iku saya lan sampeyan ora bisa njaluk apa-apa rampung utawa padha ora bakal tindakake padha kanggo sampeyan ing bali sampeyan bisa uga kudu rethink sing nanging yen sampeyan duwe Persahabatan apik ana kanggo wong-wong mau, katon metu kanggo wong-wong mau lan kowé ora bisa tenan apa luwih saka sing minangka wingwoman apik utawa kanca.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Cara Get Over Bumps Asian Singles

The salah paham paling umum saka dating online punika kasunyatan sing wong isih ndelok iku minangka sosial mbebayani ...

Close