5 Iku Girls Apa Sawise Breakup a

Ayo padha ngadhepi iku, break-ups sing hard. Ora ketompo sing milai iku, sawetara minggu koyone toughest. Nalika, pungkasanipun, kita kabeh nerusake kanggo golek tresna liyane, ana sawetara bab sing kabeh bocah-bocah wadon apa sawise bejat munggah. A sawetara sing mbatesi ngisor iki:

1. Nangis – kathah

Apa iku reminiscing liwat memori, hadiah, song, utawa outburst acak emosi, nangis pesti bakal kelakon. Kang babras lan nuduhake emosi iku langkah pisanan ing proses marasake awakmu, break-up kirim.

Break Up Crying

2. Facebook stalks dheweke Ex

Kanthi prévalènsi media sosial, iki mbokmenawa iku paling ketok lan cilaka bocah-bocah wadon apa sawise break-up. Sanajan sawise un-friending, bocah-bocah wadon ora bisa bantuan nanging ngetik jeneng ex dheweke menyang ing garis telusur lan terus-terusan stalk wong lan kabeh foto, kaca, lan status sampun disenengi utawa komentar ing.

3. Mandheg cukur

Nalika mengkono kanggo ndhukung kajen keringan ing bebrayan ing angst kang ngamuk ing wong. Iku uga amarga kasunyatan sing kabeh jantung break bocah-bocah wadon pasuryan godhong sethitik kanggo ora energi. Liyane, kang mentas siji ora ana siji kanggo ngematake lan bocah-bocah wadon bisa Care kurang yen dheweke sikil sing shaven utawa ora.

Woman Shaving

4. Dadi liwat “floozy” tataran

Tataran iki gumantung girl kanggo cah wadon lan uga gumantung ing suwene hubungan langgeng. Nanging wis aman kanggo wong ana prakara apa, saben cah wadon dadi liwat tahapan iki ing sawetara cara utawa liyane. Apa iku wis gadhah siji banget akeh ombenan, sexting, utawa njupuk loropaken karo macem-macem wong lanang.

5. Reinvents dhéwé liwat poto-panemuan lan nyoba iku anyar

Saka poto-help buku kanggo maringi inspirasi film, lan buku kanggo Yoga, saben prawan nyoba kanggo reinvent dhéwé. Solace iki penting banget ing siklus break-up kang ora mung kanggo mbantu proses sungkowo nanging iku wayahe clarifying ngendi bocah-bocah wadon “golek” dhéwé.

Woman Reinvents Herself

Nalika katresnan nyengsarakke, iku penting kanggo elinga yen katresnan uga ndadekake sing kuwat.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Who Says You Can’t Hurry Love?
Who Says Sampeyan ora bisa Cepet-cepet Love?

Bisa tenan nyumed geni saka katresnan ing 90 menit utawa kurang? Lan ngapa 90 menit lan ora 27...

Close