5 Things to Say kanggo Ngelingake Panjenenganipun Panjenenganipun perlu Sampeyan

Punika saestu banget gampang ngomong bab-bab sing nuduhake wong sing Care lan durung, utamané ing sesambetan long term ngendi kita njupuk wong kita lagi karo kanggo diwenehake, kita kathah ora. Biasane amarga ing sesambetan long term kita aran kaya kita lagi liwat kuwi sadurunge nyeret melak-melak lan maha menyang ombone sing mbokmenawa bener amarga sing nyaman karo partner. Nanging saben saiki banjur ana sethitik, iku understated sampeyan bisa ngomong kanggo nuduhake sampeyan Care lan kanggo ngelingake wong kang perlu sampeyan mung minangka akeh kaya iya ing dina awal lan malah liyane supaya saiki.

Teks A Nice Message

Yen wong iku ing karya, prasaja “Pengarep dina wis arep uga” sak nedha awan-break bakal cara banget nuduhake tresno. Iku nuduhake sampeyan mikir saka wong iku lan sing Care. Iku manawa kanggo nggawe wong eseman.

A Nice Greeting On The Way Out Door

Ngucapaken kaya “Have a nice day” utawa “Take care” nalika padha ana ing dalan sing metu bakal nuduhake sampeyan Care. Sampeyan ora perlu kanggo Kiss yen sing ora soko sampeyan nindakake kaya pamit banget asring Salam sanadyan Aku manawa bakal ngormati banget.

Tampilake Lan Interest

Soko sing wong tresna ing partner iku wong kang ngrungokake mau amarga sing nuduhake sing kasengsem ing wong minangka wong. Nanging asring wong ora éling sing wong padha karo ora njupuk kapentingan ing wong-wong mau lan kapentingan sing dadi nuduhake wong sing nindakake. Mung mung culake, menyang obrolan banget casually. Kaya, “Show sing kaya is on bengi iki” nuduhake sampeyan ngrungokake.

Ngomong Soko Positif

Ngadili apa sing ngomong apa sampeyan mikir bakal nggawe wong seneng. Dadi umpamane yen muter gitar marang wong kang muter penghubung uga, yen wong iku menyang fashion marang wong kang katon uga utawa yen seneng musik marang wong kang banget pinter babagan musik. Kadhangkala kita kabeh Fishing kanggo pujian aneh.

Marang wong Love wong

A akèh saka pasangan ora ngomong iku kerep banget nalika lagi nyaman karo wong. Ing cara katresnan punika cetha ana lan mbokmenawa ora perlu ngandika kabeh wektu nanging saben saiki lan maneh ngelingake wong sing nindakake.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Twitter Love
Apa Twitter Bisa Teach Sampeyan About Love?

Iki dina, situs jaringan sosial, are probably the places where people spend most of their time when they are free....

Close