5 Iku bisa Learn About Dating Saka 50 Mbandingake saka Grey

Tau krungu saka Sèket Shades of Grey? Nalika kabeh hype wis apa karo kepinginan seksual manungsa lan cara unik lan nakal kanggo nepaki iku, ana bener-bener makna tuwa. Bisa sing bisa? Bener, ya. Buku iki ngemot kepinginan, atraksi, lan katresnan romantis liwat psikologi menungsa. Ing kasunyatan, bisa bener bakal digunakake minangka Kitab Suci gendakan. Intrigued? Baca on dhisik Kanggo nemokake cara kang Sèket Shades of Grey bisa mulang bab gendakan lan sesambetan.

Lesson #1: Situs Single-minded

Kristen, karakter lanang utama, kepengin Anastasia, pahlawan. Panjenenganipun damel maksud kang arang banget cetha. Manungsa waé, lan seksual energi kang ora dissipate nalika wanita nggantheng liyane ketik gambar. Fokus tunggal iku ing Anastasia lan Anastasia mung.
Manungsa waé iku arang banget intoxicating kanggo akeh wanita utamané saiki iki, minangka masyarakat ngandika yen wis oke kanggo wong kanggo menehi kapentingan samar kanggo wong wadon. Menehi waé lengkap tanggal dening mbusak distractions lan menehi mripat kontak lengkap bakal bantuan kanggo deepen sambungan lan nuduhake sing ana saestu ing wayahe.

Lesson #2: Mimpin lan Intentionality

Tansah ing kontrol piyambak, Kristen nemtokaken kanggo nandur modal wektu lan gaweyan menyang ngembangaken sawetara saka sudhut kabisan lan ketrampilan. Dheweke uga saya katon kanggo cara kanggo tantangan lan nambah piyambakipun minangka wong, kaya Anastasia ora nalika dheweke jangkep Interview karo Kristen ora ketompo carane tantangan iku.
Nalika iku uga koyone ora mokal, ana lanang lan wadon metu ana sing sukses, cerdas, lan fisik lan pas emosional. Miturut urip purposeful liwat wutah lan tantangan dina rata-rata, sampeyan bisa dadi dhewe paling kang bakal mimpin kanggo sengojo narik kawigaten partner padha.

Lesson #3: Pejah dadi rentan

Urip sing kapenuhan penyalahgunaan trauma dipimpin Kristen kanggo njupuk kabeh menyang tangané dhéwé lan fokus ing nggantosaken. Nalika iku katon ditutup mati ing kawitan, Karakter Kristen kang dadi endearing minangka kang alon ngijini Anastasia menyang donya emosi lan ngijini dheweke waras wong.
Anastasia, nalika kapenuhan kesucian lan poto-eling, nemtokaken dheweke ing kasunyatan ora arep Kristen. Lan nalika donya iku rampung dingerteni lan anyar kanggo dheweke, dheweke nganut wong lan gaya urip kang.
Amarga masyarakat lan pemanggih sing nuduhake emosi tegese kekirangan, iku sora marang kanggo nuduhake wong. Nanging ing kasunyatan, nuduhake emosi iku bener salah siji saka iku paling kuat kanggo nindakake. Lan ngeculke wong liya sing saestu Care babagan lan dateng ndeleng emosi iki ngidini bab lan sesambetan kanggo deepen.

Lesson #4: Nemtokake

Kristen mangerténi sing iku lan apa kang kepengin metu urip sing manggen nganti dhuwur standar lan amarga kang saestu mangerténi piyambak. Nalika piyambakipun nemtokaken bilih piyambakipun kepengin Anastasia, bener tegese soko.
Nggawe pancasan tenan, kang hasrat lan nuduhake, anjog tanggal ing Kajaba iku kanggo proactively sesambungan kanggo partner mbantu kanggo instill maksud kuwat. Iku tansah apik kanggo ngerti sing namung wanted lan dikarepake.

Lesson #5: Love, Tresno, lan Unapologetic Galaxy Seksual

Predictability iku pati kanggo seksual kepinginan. Nalika Kristen ora spanking, flogging, utawa naleni Anastasia munggah, kang wis nyekeli, caressing, lan ngambung dheweke. Kristen punika kuwat, alus, agresif, lan manis kabeh nalika unapologetically kepéngin Anastasia. Lan ing siji, Anastasia sinau kanggo tresna lan crave manungsa waé lan kudu ora bisa dikendhalekake kanggo dheweke.

Nggawe coro sexsual Njelajah lan percobaan bakal bantuan deepen hubungan. Maha, complimenting, lan kepingin kanggo nggawe partner seneng nuduhake mung carane akeh sing Care. Tombol iku kanggo nuduhake yen sampeyan partner apik amarga arep.
Learnings iki saka Sèket Shades of Grey bakal mbantu kanggo narik kawigaten partner ngimpi utawa deepen hubungan wis nunjang.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Good Relationship Fight
Ana Kaya Thing minangka perang Good Ing Men?

Malah sanadyan bantahan sing dianggep apik kanggo sesambetan, ana kayata bab minangka perang apik ing sesambetan?...

Close