5 Iku sampeyan kudu supaya Talking About On A Pisanan Tanggal

A tanggal pisanan bisa dadi bab pisanan saka dongeng, nanging uga bisa dadi bilai total mung amarga sampeyan kena lan "untouchable" topik. Nemokake katresnan misale jek dadi gampang film, nanging iku padha ing gesang nyata? Romance ora tansah fly lancar, lan nemokake nyawa mate ora gampang kanggo saben siji kita. Kadang iku pitakonan saka ngerti carane perang iku, lan carane supaya nggawe salah pas, utamané ing tanggal kawitan. Senajan iki ing wektu yen sampeyan nyoba kanggo mangerteni bab dhasar bab saben liyane, iku paling sampeyan kelet kanggo topik obrolan aman. Kene sawetara iku sampeyan kudu supaya ngomong bab ing tanggal kawitan:

Politics

Ora ngandika views politik sing ora penting, nanging wong mesthi ora nggawe topik obrolan aman kanggo pisanan tanggal. Bringing munggah politik mung bisa nggawe atmosfer saka parusahan, lan iki ora apa sing arep. Oalah, sampeyan ora bakal nggawe republican dadi demokrat utawa kosok balene ... paling ora ing tataran iki sesambetan.

Ex(iki)

Yen sampeyan ora taruna, sing paling mesthi duwe sawetara sesambetan gagal ing portofolio Panjenengan, lan iki sampurna nggoleki. Everybody ora. Ana prakara apa sampeyan kudu ngomong babagan Ex / exes, tanggal kapisan ora wektu kanggo hak obrolan kuwi. Dheweke asu Ngontrol? Ana kang wong bodho gunggung? Iki ora soko sampeyan arep kanggo pitutur marang wong sing wis mung ketemu kaya kang / dheweke bisa mikir sampeyan boten liya nanging nyawa pait. Yen ing tangan liyane, sampeyan duwe tembung mung gedhe kanggo ngomong bab wong-wong mau, sampeyan bisa ninggalake kesan sampeyan ora njaluk liwat wong-wong mau, lan sing ora, Mulane, siap kanggo miwiti hubungan liyane. Yen tanggal nyoba kanggo mangerteni apa sing nyuwil munggah karo Ex, menehi jawaban samar sing ora ngandhut ngluputake utawa adoration.

Kepungkur ora supaya resik Panjenengan

Cleaner utawa dirtier, kita kabeh duwe kepungkur, lan iki ora ateges kita ora anduweni hak nemokake katresnan. Nanging, iki ora ateges sampeyan kudu ngegungna misshapes kepungkur ing tanggal kawitan. Sampeyan bakal kudu teka resik sawetara bab sing iku ing paling ing titik tartamtu ing orane tumrap sekolah awal saka hubungan, nanging sampeyan ora duwe kanggo ajrih tanggal adoh saka wektu banget kawitan ketemu.

Jam biologi

Minangka wektu dadi dening, wanita utamané, but also men start to hear their biological clock ticking. You got to that age where you want to start a family and to have kids, but it is advisable you first find the right partner for it. Don’t put the cart before the horse!

Your favorite sexual position

Ana prakara apa dadi sampeyan lan apa seneng sing mengkono ing amben, iku ora ing bab pisanan sampeyan pengin tanggal kanggo mangerteni bab sampeyan. Kajaba iku, this is not the most important thing you want to know about a potential partner. Wait until you achieve the right level of intimacy to talk about these things.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
15 Akun Best Twitter kanggo Follow kanggo Konsultan Dating in 2015

Ing masyarakat kita saiki mimpin digital, kita gumantung ing nemokake sing paling kita informasi saka internet. Akeh wong nganggo ...

Close