5 Tanggal mangsa panas, unik Ideas

Mangsa panas iku wektu sampurna kanggo nendhang bali lan nglaras wektu karo kanca-kanca lan kulawarga memper. Iku uga wektu kang sampurna kanggo njaluk menyang seneng sawetara fun, ora roto-saka-saka-Penggilingan tanggal. Priksa metu limang gagasan tanggal mangsa panas iki unik sing manawa kanggo fade menyang pengeling-eling gedhe dawa sawise Suhu wis dropped.

Kayaking Adventures: Yen ana sing lake kali utawa gedhe nang endi wae ing kadohan driving, wonten kasempatan cantik apik sing ana uga titik kurban kayak (utawa kayak) rentals. Akeh bisnis iki mung mbukak sak sasi panas, supaya dadi manawa kanggo Book ngulandara cukup adoh ing advance sing ora bakal nglilani mudhun karo kuciwaning tekan menyang lokasi mung kanggo golek kabeh prau dhuwur wis dicenthang metu kanggo dina. Asring sites like klompok duwe tawaran kanggo rentals kuwi uga, supaya nyimpen dhuwit liwat nggawe nggunakake salah siji saka nawakake iki bisa uga kamungkinan. Paket piknik nedha awan ing kontaner anti banyu kanggo njaga loro lan tanggal uga panganan sak ngulandara.

Frisbee utawa Mini Golf Tantangan: Skip bowling Gg peteng sak sasi panas lan milih siji opsi fun golfing iki tinimbang. Nalika mini golf cenderung dadi "aman" pilihan kanggo sapa yakin / kabisan atletik dheweke, luwih atletik kepekso bisa uga pengin njupuk kasempatan lan mriksa metu golf Frisbee lokal. Ora mung ana loro saka aktivitas iki sampurna kanggo tetep silences kikuk ing teluk, nanging lagi uga cara gedhe kanggo njaluk sing sethitik nyedhaki tanggal sing bantuan mau tokoh metu sampurna panggolekan / mbuwang wangun. Rampung mati tanggal karo trip menyang shack-liyane bisnis salju conthong lokal biasane mung mbukak sak mangsa panas.

Dog Park Dates: Yen sampeyan lan tanggal sing penyayang asu seneng banget, ana ora perlu kanggo ninggalake kanca asu konco sing kepala metu kanggo sore sing nyenengake. Nalika iku ora mboten umum kanggo wong-wong mau bakal ditutup sak sasi mangsa, paling taman asu lokal sing mbukak sak mangsa panas ing. Yen bisa, dadi manawa kanggo maca ulasan online lan riset samubarang aturan tartamtu kanggo taman asu tartamtu sadurunge nggawa asu lan tanggal kanggo wong-wong mau. Yen ora ana taman asu koyone mbukak ing wilayah, milih kanggo gawe jadwal tanggal asu-lumampah karo pinunjul uga bisa dadi pilihan alternatif fun tinimbang. Take care kanggo ngowahi bebarengan banyu ekstra kanggo njaga everyone mulyo kelangan lan hydrated sak sampeyan tanggal.

Outdoor Theater Evenings: Njupuk kauntungan saka evenings anget lan sinau sing dicokot liyane babagan pemandangan seni lokal. Akeh kutha-kutha kurban prices free utawa suda kanggo karcis kanggo acara teater ruangan, karo pagelaran kiro-kiro saka musicals kanggo dramas Shakespearean kanggo nu konser. Bands lokal sing uga kerep Performing ditampilake ing macem-macem lokasi ruangan sak sasi panas uga. Yen opsi ora Künste ruangan koyone dhuwur ing wilayah, nimbang looking menyang sembarang bioskop film drive ing tinimbang; senadyan ora saklawasé padha kinerja urip, drive-ing bioskop isih duwe kualitas langgeng tartamtu kanggo wong-wong mau.

Site: Nalika iki teknis ora kegiatan sing namung winates kanggo sasi panas, kasempatan luwih apik saka cuaca luwih mesthi ora babras kasempatan saka gadhah fun sak tanggal Kite surfing. Nyilih sistem koordinat GPS saka kanca utawa nggunakake smartphone kanggo Aid sampeyan ing panelusuran Panjenengan, lan riset geocaches lokal sadurunge miwiti metu ing tanggal. Aja manawa uga kanggo ngowahi bebarengan fun item kanggo sampeyan lan tanggal kanggo ninggalake papan singgahan!


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Sampeyan lagi Isih Single

Sing tengen. Just because a guy shows you a great time and seems sincere about finding a woman with whom...

Close