Saran

dening

5 Cara Ora Kanggo Aja Tech Needy

Sadurunge dina ID panelpon, tulisan lan media sosial stalking sampeyan bisa kanthi aman nelpon wong kang (utawa cah wadon kang) nomer liwat lan liwat maneh nganti driji dadi numb saka mencet tombol. Kanthi marvels modern teknologi ngumumake saben pamindhahan, ningali jeneng lan nomer pop munggah ing sel kang papat, lima utawa luwih kaping dina iku siji gunggung mati. Padha dadi kanggo teks, email lan pesen media sosial. Iku ora kamungkinan singJohnDoe kepengin kanggo maca bengok metu tweets marang ing jam saben jam utawa teks sawise teks pemikiran sampeyan lagi ing ngendi lan apa sing lagi dilakoni. Iki padha karo teknologi saka ing ngisor iki marang saindhenging, saya puncaké liwat kang Pundhak.

Yen overdependence ing partner wis teka metu minangka overdependence teknologi, Cut cling lan nerusake menyang kegiatan sing ora ndherek tulisan, tweeting, olahpesen utawa digunakake cyber-kaca iki nduwé wong.

Mencet ing gedung olahraga. Minangka nabrak elips sampeyan munggah lan mudhun, kemampuan kanggo nelpon utawa teks bakal pindhah saka lintang kanggo sloppy. Kajaba rencana ing tulisan soko sing rawuh metu kaya, "Hu t w? Wgats munggah "sampeyan ora kamungkinan kanggo njaluk clingy lan nyoba kanggo nggawe kontak sak lathian Panjenengan. Minangka tambahan ditambahaké olahraga bisa mbantu kanggo ngendhokke lan de-kaku, nggawe sing perlu mlarat pindhah downhill. Yen sampeyan ora duwe anggota gym, ora mbukak metu lan njaluk siji mung kanggo njaluk adoh saka prilaku mlarat dhewe. Njupuk asu metu kanggo mate, lunga kanggo jog watara tetanggan utawa kenek mancal tilase ing taman lokal. Wangsulan: Bab ingkang tombol kanggo ngelingi: Ninggalake sel ing ngarep utawa ing lemari gym Panjenengan. Yen sampeyan ora duwe, sampeyan ora bisa nggunakake aplikasi iku.

Nelpon wong liya. Jeneng salah siji saka kanca-kanca rompi minangka panelpon ditetepake. Nalika sampeyan lagi babagan kanggo nggawe telpon kapindho utawa teks katelu, sampeyan isih bisa Pick munggah telpon - anggere wong ing mburi liyane ora wong utawa wadon. Ayo kanca pirembagan sampeyan mudhun, ngélingaké kowé sing duwe kathah tiyang wonten urip panjenengan supaya sampeyan perusahaan.

Apa stalk ora cyber. Yen sampeyan ora kelakon kanggo nelusur kaca Facebook sawetara kakehan, kemungkinan sing tau bakal ngerti kajaba sampeyan wis ketok. Yen sampeyan saestu dipercaya wong, boten wonten alesan kanggo mriksa munggah ing wong 20 kaping dina. Sawise kabeh, kang mbokmenawa uga pinter kanggo ngirim gambar saka piyambak lan wong wadon liya nalika Panjenengané pirsa sing bisa ndeleng iku. Yen iku ora pinter, lah kowé kok pada karo wong tho? Yen sampeyan ora kelakon kanggo nyekel siji banget akeh glimpses saka kaca media sosial kang, ora saya komèntar. Panjenenganipun, lan kanca-kanca kang, ora perlu ngerti sing lagi ing kaca kang saben limang menit.

Pindhah ing sabbatical sel. Yen sampeyan lagi miwiti supaya penjilat cling nang sampeyan, sijine sel kanggo liyane kanggo dina. Nalika iki misale jek kaya sing impossibility, lomba manungsa durung nindakake ing dawa sadurunge mobile phones tau teka dadi. Nguripake telpon mati, sijine iku ing laci lan nggawe plans karo kanca-kanca lan kulawarga kanggo dina kabeh.

Hit kutha. Rencana lan sore metu karo kanca-kanca. Nalika lagi sibuk panedhaan, dancing utawa nonton gulung cepet blockbuster paling anyar, sampeyan ora bakal mencet munggah katresnan utawa tulisan wong relentlessly. Yen sampeyan apa golek dhewe lan puncaké ing telpon, kepingin kanggo njaluk ing teks cepet nalika kanca-kanca sing looking cara liyane, uncalan dhewe bali menyang saiki.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
6 Penting Things Men Think About Sajrone Bayan

Apa wong lanang mikir bab sak jinis? Iki salah siji pitakonan sing wis mbokmenawa wis sehen wanita wiwit ...

Close