5 Cara kanggo Golek Cinta urip!

We are kabeh saya, apa subconsciously utawa consciously, ing jaga kanggo siji. Wong sing kita bisa nuduhake urip kita lan sing bakal mungkasi kita awet terus nasib urip ing warata karo Fluffy cat. Kene mung limang cara supaya pasrahaken lan gadhah jumlah kaetung saka cat food kanggo mbayar!

Apa Class Night

Kapentingan umum tombol kene. Apa iku photography utawa nulis kreatif, tansah milih kelas wengi kang nggabungaké kapentingan. Pangerten bab amba nalika nerangake nemokake soulmate a. Sampeyan kudu njaluk saben liyane kang kok dadi akeh jinis kelangan gravitate menyang saben Eccentrics sepi lan supaya akeh gravitate menyang saben liyane. Dadi yen sampeyan milih kelas wengi sing dhewe kasengsem ing mundhak tentrem sing bakal ketemu wong kaya dhewe.

Bar / Clubs

Ing wong umum ora munggah kanggo saben liyane ing bar lan klub minangka akeh saiki amarga padha wedi wong bisa mikir lagi creeps utawa soko. Nanging wong-wong sing isih panggonan ngendi katresnan bisa Blossom. Minangka ngombe mili wong ora kathah sumelang setengah minangka akeh apa wong mikir wong utawa sumelang minangka akeh bab apa ngomong supaya ing pangertèn sing padha isih panggonan gedhe kanggo ketemu wong. Temenan aku ora maringi pitutur arep ngarep karo wong-wong mau sing wengi nanging njupuk sing nomer. Sampeyan bisa uga wiwitan soko.

Work

Work ngendi mayoritas wong golek seneng urip minangka mboseni minangka sing muni. Supaya nyoba kanggo dadi ing proyek sing tresna yen sampeyan bisa lan ana sing kasempatan ageng sing bakal klik karo wong sing kaya. Lan yen sampeyan lagi isin watara wong, aja padha sumelang. Yen iku temenan kanggo kelakon, iku bakal kelakon. Lan yen ora, wonten kathah liyane iwak ing segara lagi ngomong.

Gigging ing

Sirkuit gigging Fantastic kanggo patemon wong. Iku kaya sirkuit bar mung sing bisa break Ès dening matur kaya, “Aku tresna marang sing riff diputer.” Iku cara gampang banget kanggo ketemu siji lan persil saka kanca-kanca ing sadawane dalan banget supaya sinau piranti musik, yen sampeyan ora wis muter siji, lan njaluk metu ana lan apa sawetara tombak.

Aja Katon Nekat

Aku wis kadhaptar patang cara kang kanggo ketemu siji nanging pungkasan iku mbokmenawa paling penting. Sampeyan kudu priksa manawa sampeyan ora teka tengen kaya urip revolves around nemokake wong sing bakal ngrampungake iku. Mesthekake yen sampeyan wis kathah arep ing urip lan sing patemon wong iku mung salah siji bagéan saka misi, ora kabeh misi. Ing tembung liyane, sampeyan kudu nuduhake yen sampeyan sing cukup kuwat kanggo manggon karo Fluffy ing warata sanajan iku ora carane utamané mbayangke mangsa. Katon manteb ing ati ing kulit dhewe. Ana apa-apa luwih atraktif.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Talk Dirty
Carane Dhiskusi Dirty ing Relationship

We have kabeh pasangan katon pirembagan reged ing film, TV and even read it in books but does it even...

Close