6 Penting Things Men Think About Sajrone Bayan

Apa wong lanang mikir bab sak jinis? Iki minangka salah siji sing pitakonan wis mbokmenawa wis bothering wanita wiwit saka jamané Bapak Adam lan Eve. Abad wis Sampeyan liwati, nanging isih sawetara wanita dhiri bisa ngomong sing padha ngerti persis apa partner sing wis mikir bab nalika gadhah jinis. Diskusi ing ngisor iki nylidiki sawetara pikirane sing bisa Occupy atine wong kang sak jinis.

Pangarep-arep Aku ora ejaculate prematurely

Kuatir kinerja sak jinis iku soko meh saben wong wis ngalami nalika gadhah jinis. Kanggo sawetara iku bab biasa, nalika kanggo wong mengkono mung ing sawetara kesempatan tartamtu kayata nalika gadhah jinis sawise dangu, njupuk mulyo karo partner anyar, etc. Kuatir kinerja iku utamané umum ing antarane wong karo sajarah durung wayahe ejaculation.

Apa aku moan kaya iki, utawa iku pancene ala?

Moaning minangka bagéan integral saka tumindak seksual. Wong lanang sing ora tansah banget manteb ing ati bab dalan padha rintihan. Nalika gadhah jinis, padha kerep mungkasi munggah nggawe saperangan usaha kanggo nyampurnakaké moan sing. Iki amarga padha wedi sing moan ala bisa nguripake partner sing mati. Dadi, yen bojomu utawa partner wis moaning beda ing macem-macem kesempatan sak jinis, iku bisa uga ora alam lan bisa mung dadi efek saka usaha kang nggawe kanggo nyampurnakaké moans.

Panjenengan dheweke kaya iku? Banjur apa dheweke dadi bisu?

Pikiraken iki uga prodhuk sampingan saka kuatir kinerja sing wong duwe sak jinis. Pitakonan asring bothers wong minangka wanita kathah dadi liyane vokal saka wong nalika gadhah jinis; Nanging, seng tansah ana.

Iku bener ana akeh wanita sing pindhah bisu mung amarga padha ora kaya apa partner sing wis dilakoni. Nanging, sing tansah ora cilik. Sawetara Tetep sepi mung amarga padha seneng tetep sepi.

Apa aku diajak reged?

Sawetara wong pirembagan reged mung amarga nerangake alamiah kanggo wong-wong mau, nalika ana wong sing ora mung kanggo nguripake partner ing. Nanging, ana asring kebingungan ing pikiran sing gegayutan pinten partner sing senengane kanggo krungu tembung kuwi sak jinis; biasane mengkono nalika wong ana ing sesambetan anyar.

Oh! Sing sampurna

Expression Iki siji umum kanggo wong-wong sing wis mung katon pasangan sampurna dodo utawa sebulan. Wong bisa mikir supaya nalika piyambakipun wiwit nglaras tumindak sing paling. Pikiran A manungsa uga bisa miwiti uttering “oh, sing sampurna” sawise ndelok tumindak banget seksi dening kang partner.

Mikir bab liyane wanita

Paling wanita bakal nemokake iki gawe kaget, nanging asring wong mikir bab liyane wanita nalika gadhah jinis. Iki biasane mengkono nalika jinis dadi monoton sawise tetep ing sesambetan kanggo taun. Yen sampeyan pengin kanggo mesthekake yen partner Panjenengan ora mikir bab liyane wanita nalika gadhah jinis, njupuk langkah kanggo Spice munggah hubungan.

Iki padha mung sawetara bab sing wong bisa mikir sak jinis. Ana bisa pikirane luwih aneh looming ing atine wong kang nalika gadhah jinis gumantung ing kahanan iku ing.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Ngalamun ing Libro: Carane A Good Dog tamed A Bad Woman

Sanadyan kita isih adoh saka leren utawa decrepitude, Libro lan aku padha nyedhak panas ing kutha rawan kanggo ...

Close