6 Pitakonan Pasangan Apa Coba Sadurunge Njupuk A Pet

Picture iku: Sampeyan wis ketemu sing khusus wong, lan hubungan iku Fantastic. Nanging apa apa nalika liyane pinunjul tabet njupuk kabisat lan nggawe prasetya kanggo saben liyane…dening njupuk pet? Sadurunge nambahake sing asu anyar utawa cat kanggo uripmu, nimbang tetep pitakonan ing ngisor iki ing atine.

"Aja kita loro pengin pet?"

Gadhah kewan ing gesang sampeyan bisa dadi pengalaman maringi hadiah lan gesang affirming. Iku bisa uga larang lan wektu-akeh, karo ASPCA ngitung asu medium-ukuran bisa biaya rata-rata $1,580 saben taun kanggo pangan, expenses veterinarian, lan kasarasan liyane, nalika cat bisa biaya rata-rata $1,035 saben taun. Kaputusan kanggo njaluk pet kudu Teknologi, lan kudu digawe dawa sadurunge sampeyan bener nambah asu, kucing, utawa kewan liyane kanggo urip. Tetep wonten ing pikiran liyane pinunjul uga wegah duwe pet; yen ngono, banjur ngormati mratelakake panemume lan nimbang nyekeli mati ing nggawa ngarep kewan anyar. Yen salah siji sing wis pet, sampeyan kudu nimbang kabutuhan kewan kang nalika nggawe keputusan.

"Tipe Apa pet punika nengen kanggo kita?"

Yen sampeyan picturing Setu esuk jogs ing taman karo Labrador a, nanging liyane pinunjul wis mikir kang stok tank massive karo iwak, sampeyan perlu kanggo pirembagan bab apa jinis kewan sing loro pengin. Njupuk menyang akun sembarang alergi utawa wujud liyane duwe, ukuran saka papan urip saiki, jadwal karya, lan keuangan nalika panentu ing pet. Gunakake iki kesempatan kanggo ngrembug ukuran pet sampeyan pengin, banget. A asu gedhe uga saiki luwih tantangan lan expenses saka asu puteran cilik.

"Carane akeh pets aja kita pengin, tho?"

Nalika sampeyan lan pinunjul uga wis sarujuk ing jinis kewan sampeyan pengin, sampeyan uga kudu setuju carane akeh pets sampeyan pengin. Kanthi saben pet tambahan, tanggung jawab lan biaya sing digandhengake karo ngrawat kanggo kéwan uga bakal nambah. Tetep wonten ing pikiran apa aturan lan peraturan sing bisa uga diterapake ing syarat-syarat carane akeh kéwan sampeyan bisa duwe, utamané yen sampeyan ana ing rental a.

"Endi bakal pet manggon?"

Kanggo sawetara pasangan, urip bebarengan ora pilihan kanggo akeh alasan. Yen sampeyan lan pinunjul ora urip bebarengan, banjur sampeyan kudu arep ngendi Fido utawa Fluffy bakal manggon. Contone, bakal arep kanggo njaga pet ing ngarep partner sak minggu, nalika sampeyan duwe pet ing akhir minggu? Nalika panentu ing noto, faktor jadwal karya lan house saiki utawa apartemen.

"Sapa sing tanggung jawab kanggo kasarasan pet?"

Yen sampeyan lan expenses pinunjul ajeg pamisah, banjur panentu sing tanggung jawab kanggo kasarasan pet bisa moot. Nanging, yen sampeyan ora tansah roto-roto pamisah expenses, utawa yen siji sing ndadekake Ngartekno luwih saka liyane, panentu sing ngirim mbayar tagihan Veterinary lan pet pangan dhiskusi sampeyan kudu karo wujud sadurunge sampeyan nggawa ngarep cat anyar utawa asu.

"Ing ngendi anggon kita bakal nemokake pet?"

Sampeyan lan partner uga wis sarujuk njupuk siji jinis tartamtu saka pet. Nanging ing ngendi sampeyan bakal nemokake asu anyar, kucing, utawa marmut? Mbok siji sing wis kuwat raos gegayutan pets tuku saka toko utawa anakan. Yen sing cilik, sing loro kudu ing Papan lan sarujuk babagan ngendi sampeyan bisa nemokake kewan.
Gadhah diskusi mbukak karo kéwan wujud liyane babagan jinis lan carane akeh iku lan langkah penting ing sesambetan. Elinga jujur ​​lan Value panemu saben liyane.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Cara Tanggal Nalika Vereinslos

We manggon ing donya ing ngendi pengangguran dhuwur ing dadi akeh negara kabeh ndonya. Lan durung malah ...

Close