Saran

dening

6 Alasan Kanggo Sijine Down Cell telpon

Sampeyan lagi lungguh tengen saka cah wadon utawa wong saka impen sak nedha bengi Cake ing panggonan anyar hippest ing kutha. Kabeh wis Rolling bebarengan ing cara royally romantis nganti telpon diwiwiti ndamu munggah karo teks saka kanca, mbakyu lan malah ibu - kabeh takon carane iku arep utawa yen iki "siji." Sampeyan kudu loro pilihanipun: Kasepen dering ing, sijine telpon adoh lan ditolak lewat iku nganti tanggal iku liwat utawa sampeyan bisa njawab saben pesen sing teka ing. Yen sampeyan milih mengko sampeyan lagi mlaku resiko ora mung ruining tanggal, nanging uga potensial bisa romance mangsa karo wong saiki gelo iki.

Apa sampeyan kudu sijine ponsel mudhun sak tanggal, lan carane bisa mengkono munggah kasempatan saka sukses mangsa? Njupuk dipikir ing enem alasan kok ditampani gendakan punika ender sesambetan lan apa sampeyan bisa nindakake kanggo nguripake katresnan urip tech-kapenuhan sak.

Sampeyan lagi nggawe wong aran kaya kang babar blas ora penting. Kajaba ana darurat dire kayata anggota kulawarga cedhak wis dijupuk menyang rumah sakit utawa boss wis anceman murub yen sampeyan ora bali email dheweke, ana sethitik alesan kanggo ngalihake manungsa waé, saka tanggal kanggo telpon. Tinimbang dibintangi ing layar tinimbang pasuryan tanggal kanggo kabeh sore, nyelehake telpon adoh lan menehi wong manungsa waé lengkap.

Dheweke uga mikir sampeyan mung ora menyang dheweke. Mbayangno sing lagi ing tanggal karo wong sing pancene rodo tau diajak maneh. Apa bakal apa? Yen jawaban ana tumiba nang endi wae cedhak "mbayar dheweke manungsa waé, ora" Kategori - sing persis apa sing lagi dilakoni nalika ana ing tanggal ditampani. Malah sanadyan sampeyan lagi bener tulisan Bud paling sing tanggal iku DI UBER-sange, dheweke uga njupuk tumindak minangka pratondo yen sampeyan duwe nul kapentingan ing dheweke.

Sampeyan katon ala. Apa bakal ibumu ngomong bab andhap asor miskin Panjenengan? Ndalang sing lagi ing nedha bengi kulawarga, lan mikir bab tatakrama Tabel tepat. Malah yen sampeyan ora persis Miss Krama 100 persen wektu, iki salah siji kanggo-do sing ngirim sampeyan tindakake.

Conversation loro-cara werna. Ing tanggal sawetara pisanan nyedhiyani wektu nalika sampeyan lan potensial partner anyar sing mung njupuk ngerti saben liyane. Saya glancing ing sel, respon kanggo email utawa tulisan kanca-kanca nempatno munggah roadblock utama nalika nerangake obrolan urip sing kudu kedados tengen ing ngarepe sampeyan. Takon dhewe yen mulangi BFF sing tanggal iku "supaya cute" amarga ngruwat beagle kang kaya iku bayi iku luwih becik tinimbang bener ngomong marang bab katresnan kang kang pet.

Sampeyan lagi nggawe ora-dadi-becik pisanan kesengsem. Gendakan blumbang tekan adoh lan sudhut, lan tansah ana iwak liyane kanggo njupuk Panggonan. Nggawe kesengsem miskin ing tanggal kapisan kamungkinan kanggo werna pikirane partner potensial ing sing sampeyan lan yen dheweke bakal pindhah metu karo maneh. Punika dheweke arep ngomong "ya" kanggo tanggal kapindho sawise nonton sampeyan nglampahi 30 metu saka 45 menit nedha bengi tulisan? Iku ora kamungkinan.

Sambungan sing digawe dening wong, lan ora teknologi. Nalika sampeyan bisa wis ketemu online lan pisanan "ngedika" liwat teks, kanggo nggawe sambungan katresnan bener sampeyan kudu nyata manungsa-marang-manungsa interaksi. Njupuk wiwitan telpon uga menehi tanggal mrentah bebas apa padha. Ngomong karo wong liya sak tanggal distracts sampeyan saka nggawe sambungan karo saben liyane.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Meaning of Kiss a

Makna saka Kiss? Pitakonan yuta dollar ing sesambetan. Aku kudu sijine iku ing ...

Close