6 Alasan Apa Kesehatan Good Apik Kanggo Men

Ralph Waldo Emerson sapisan nyatakake, "Health punika kasugihan sing paling."

Carane bener.

Nanging sayangé, adoh banget akeh kita operasi ing "defisit."

Nyalahke ing komputer lan lifestyle liyane lsp; overindulgence ing pangan restoran cepet amarga jadwal ramai; utawa mung lack of kesadaran gegayutan laku sehat.

Coba statistik ing ngisor iki:

Miturut CNN.COM, kelemon antarane wong diwasa ing Amerika wis tikel kaping loro antarane 1990 lan 2010.

Biaya medical care taunan saka kelemon ngluwihi $140 milyar.

Pusat Pangendhalian lan Panyegahan Penyakit nglapuraké yèn udud rokok nimbulaké luwih saka 480,000 Pati saben taun ing U.S.

Ngrokok arupa panyebab durung wayahe anjog ing pati.

Kang kabotan lan lemu bisa dadi faktor risiko kanggo ngembangaké ailments lan penyakit tartamtu kayata: penyakit jantung, Koleksi 2 diabetes, sawetara Kanker lan tekanan getih dhuwur.

Nanging, ana kabar apik. Sanadyan kita ora bisa tansah ngontrol faktor turun temurun, nasib, utawa karemenan kanggo coklat, ana sawetara ngukur aktif kita bisa njupuk kanggo nyedhiyani kanggo kesehatan luwih.

Kene'S apa kita kudu...

1. Apik kesehatan ngidini kita kanggo nemu sesambetan apik. Sing luwih apik kita aran, sing luwih apik moods kita, (biasane), kang ndadekake kita luwih penake kanggo bakal mubeng lan sesambungan karo. Wis sampeyan tau wis watara wong sing perpetually complains babagan sing lan loro? Utawa sing snaps ing sampeyan amarga padha tansah irritable? Iku bisa temtunipun sijine damper ing faktor fun.

2. Apik kesehatan nyumbang kanggo stamina luwih, kekuatan, lan vitalitas. Iku ngidini kita kanggo aktif ing kegiatan fisik tanpa Watesan lan watesan.

3. Apik kesehatan ngidini kita kanggo dadi sawijining, lan ora mbutuhake wong (utawa njaba faktor) kanggo nyedhiyani kanggo kasarasan kita dina rata-rata; iku nuduhake wawasan kanggo sing kita Care babagan.

4. Apik kesehatan nyedhiyakake kanggo dhowo umure luwih lan luwih apik kualitas gesang.

5. Apik kesehatan nyimpen dhuwit. Sing tengen. Sampeyan bisa nyegah pengobatan larang regane, ing beyo saka kunjungan pancet dhokter kang, lan premi insurance dhuwur.

6. Apik kesehatan nambah katon. Coba girl karo kulit mencorong, kandang jaran karo enem Pack, lan sing karo tokoh ayu sing ngidini kanggo katon apik tenan ing sembarang sandhangan padha nyandhang. "Nalika katon apik, sing aran apik. "

Kanthi iki ing atine, kene sawetara prasaja, tips cepet, kanggo impact tahan dawa lan optimal kesehatan.

Njupuk langkah sethitik. Kaya akeh iku ing urip, pendekatan bertahap paling apik. Miwiti dening akeh liyane woh-wohan lan sayuran saben dina lan mangan ing moderat.

Yen sampeyan nglanggar, mandhekake.

Aja kaya ngleksanani? Coba alternatif. Kayata, Aku dancing. Apa sampeyan ngerti sing nari uga cara sing nyenengake kanggo ngobong kalori lan tetep ing wangun? Coba njupuk kelas Zumba ing wilayah. Utawa mbok menawa bowling utawa nglangi bakal luwih dikarepake. Soko luwih saka apa.

Ngombe banyu. Iku apik kanggo kulit lan flushes metu impurities.

Get liyane ora nyukupi. Ahli menehi rekomendasi bab wolung jam nightly.

Own pet. Pasinaon kesehatan nuduhake yen gadhah siji menehi macem-macem keuntungan kesehatan lan menehi raos companionship.

Hadiah paling sampeyan bisa menehi kanggo dhewe lan partner punika becik kesehatan– mental, emosi lan fisik.

Wigati: Katrangan iki ora dimaksudaké kanggo sulih kanggo saran medical saka kesehatan care profesional. Takon dokter ngendi ditrapake.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Sapa Land On A Pisanan Tanggal?

A sawetara taun kepungkur, Aku banjur metu karo wong wadon telu ing saperangan saka minggu. Mangke mbayar kanggo ...

Close