6 Tips pas wektune kanggo marrying Smarter!

Ana bebener gedhe kanggo expression, "Katresnan iku wuta."

Iku uga akun kanggo apa bab 50% saka anane ing U.S. mungkasi ing divorce.

Sanadyan ora nggatekke uga nyedhiyani Bliss ing akeh wilayah, njupuk ing partner kanggo urip ora siji saka wong-wong mau. Apa kowé ora ngerti bisa kanggo mimpin drama dina rata-rata, kaku, miskin kesehatan, pangarepan unmet, unhappiness, lan pungkasanipun ... severed hubungan.

Nanging ana kabar apik.

Sampeyan ora kudu muter sesambetan roulette karo mangsa. Iku bisa kanggo nulis pungkasan seneng crita katresnan Panjenengan, yen sampeyan mikir ahead sadurunge wed.

Artikel iki dimaksudaké kanggo maksud iki.

Akeh pengamatan lan Rekomendasi sing adhedhasar marang apik ole 'pangertèn umum, pengalaman lan logika. Wong sing duweni saka hit reality show, Bridezilla.

Kene sawetara iku sampeyan kudu ngerti kanggo nambah IQ Love Panjenengan.

6 Wigati lan laku kanggo marrying Smarter:

1. Ngenali marriage sing ora bakal ndandani apa wis bejat.

Sing tengen. Aku sengit kanggo dadi "Debbie Downer" kene; nanging leres. Manajemen masalah Anger, immaturity, gambling, selfishness, lan addictions blanja ora bakal nambani mung amarga sesambetan wis munggah pangkat menyang status perkawinan. Sayange, njupuk ing mate punika akeh kaya tuku sing "minangka punika" tuku. Punapa mawon kondisi, iku Yours saiki. Pilih kasebut kanthi teliti, supaya remorse panuku kang.

2. Sanadyan opposites narik kawigaten, pasangan karo commonalities inti kathah punika maneh.

Ora kudu omah-omah karo karbon piyambak. Iku bakal mboseni, lan kurban sethitik ing cara wutah lan kasenengan. Isih, ana iku tartamtu loro sampeyan kudu ing umum. Punika badhé nyakup gol, sistem Nilai Panjenengan, lan ing paling siji utawa loro kapentingan utawa hobby. Kene sawetara wilayah tambahan kanggo nimbang: Carane akeh dicekel bocah loro sing pengin? Wedding amba utawa cilik? House utawa apartemen? Njaluk idea kene?

3. Yen sampeyan kudu mriksa email sing, break menyang akun sosial media sing, utawa layar telpon sing, "Houston ana masalah."

Sukses sembarang long-term, sesambetan serius wis dibangun marang dateng. Lan salah siji sampeyan duwe utawa sampeyan ora. Sanadyan sawetara Folks padu yen ana apa-apa kanggo ndhelikake, padha kudu bisa duwe keluwihan carte blanche kanggo akun mate kang. Ora kudu–everybody pantes jurusan privasi. Maneh, dateng iku kudu! Sing mesthi, kajaba ana partner nduwe Sajarah ngapusi. Sing artikel wonten ing liya wektu.

4. "Lah jero sadurunge kabisat,"Hakim Mablean digunakake kanggo tansah ngomong ing dheweke TV courtroom show populer. Lan iku pawulangan worth heeding.

Sadurunge sampeyan "mlumpat broom" njupuk wektu perlu kanggo ngerti wong liyane. NGALAMI sawetara mangsa bebarengan. Waca carane dhewek / dheweke dumadakan ing kaping saka kaku, sak kaping apik lan ala, sak penyakit lan kesehatan, kanggo asil optimal.

5. Tansah prioritas ing perspektif sing tepat.

Saben minggu Bridezilla, pamirso Witness Folks pinter nggawe sawetara pancasan rodo ridiculous. Aja dadi salah siji saka wong-wong mau. Punika conto. A putri bakal nglampahi $60,000 ing wedding, malah sanadyan dheweke ngemu proyek ngendi dheweke iku nggawe $24,000 taun. Ing saperangan, minangka asil, miwiti metu Uni karo beban abot saka nunggang utang ing mburi. Utawa sing manggen karo sing ing-hukum kanggo sawetara taun pisanan. Ora kelangan. Apa sampeyan ngerti sing salah siji saka nimbulaké anjog saka divorce duit? Elinga yen pesta iku mung siji dina, nalika marriage wis dimaksudaké kanggo dadi ing salawas-lawase. Malah sanadyan iku alam prameswari kanggo pengin aran kaya "putri" ing dina khusus dheweke, dheweke ngirim ora nglampahi kaya "Royalty."

6. Burning agama menyang rumus romantis.

Duwe madegé kasukman bisa bantuan kanggo cuaca ing angin gedhe gesang, lan menehi kekuatan lan arah sak angel kaping.

Follow enem aturan cardinal iki marriage kanggo akeh taun wedded Bliss.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Sampeyan bisa Golek True Love Online?

Cukup sepuluh taun kepungkur Free online ana sacoro prakteke unheard saka, lan wong-wong sing durung ngerti babagan panginten sing ...

Close