6 Tips Nyegah Sing Pisanan Tanggal Saka Ingsun Paling Panjenengan

Tanggal pisanan. Kita eagerly antisipasi moments gaib. Padha bisa exhilarating, lan durung intimidating. Akeh cara, lagi padha karo pitakonan proyek. Ace iku, lan sampeyan bisa katon kanggo nerusake tunjangan mangsa, bayaran, lan promosi akhire. (Lan supaya dadi pangarep-arep sing sarujuk "kinerja review".)

Ing tangan liyane, nyandhang klambi khusus salah, komunikasi awkwardly, utawa katon kakurangan ing graces sosial dhasar, lan sampeyan bisa lali kang dipundhut kanggo mindhah nerusake.

Lan supaya ngadhepi iku: kompetisi bisa galak ing loro arenas.

Kene 6 laku sampeyan bakal pengin nganggo minangka "Standard Tata cara operasi" kanggo sing kabeh-penting pisanan tanggal.

1. Sijine mlaku paling maju.

Aja ing wektu. Kaos kanggo sukses. Tansah ponsel ing nggabung. Apa bisa dadi luwih mbebayani utawa mumetake saka gadhah telpon pindhah mati saya sak meal a. Yen sampeyan kudu njupuk telpon saka wong, (amarga iku penting) nyoba kanggo nggawe iku Brief– karo ngapuro.

Elinga yen "Sampeyan tau njaluk kesempatan kaloro kanthi nggawe roso kesengsem kawitan."

2. Dadi pamiyarsa apik.

Iki ora wektu kanggo babi roti lan obrolan.

Njupuk kapentingan aktif ing njupuk kanggo ngerti wong liyane. Nuduhake utawa loro bab sing sampeyan lan apa sing aran ndadekake kowe unik sampeyan. Aja takon pitakonan intrusive.

3. Tansah cocok.

Elingi, adil kene kanggo ngadeg metu ing cara sing apik.

Aja bengak-bengok bab kepungkur gagal sesambetan, marang Lawakan mati colored, utawa nindakake rudely kanggo panyedhiya layanan. Sampeyan bisa nggawe sampeyan teka tengen minangka uncouth.

4. Pay manungsa waé menyang basa awak.

Apa sampeyan ngerti sing 93% komunikasi wis ngandika marang non-langsung?

Iku kaya dedeg piadeg, rai ungkapan, kontak mripat lan posisi awak bisa mbantu kanggo netepke yen tanggal wis melu lan kasengsem, utawa wus sampeyan bakal ilang sing nomer. Titènana, pratandha.

5. Aja bukak "Landa!"

Keuangan ngirim tau teka sadurunge romance ing tanggal kapisan. Lan cheapness iku pesti siji-mati kanggo wong sing paling. Yen sampeyan lagi awis tantangan, dadi creative; nimbang ngarep éca masak meal karo lilin lan musik.

6. Mungkasi ing cathetan positif.

Mugi Paduka welasi. Yen sampeyan wis wektu apik, ngomong supaya. Tumuju mung minangka penting minangka wiwit.

Follow enem tips iki pas wektune kanggo nggawe tingkat pisanan tanggal kawitan!

Iku mung bisa dadi awal soko khusus.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Kanugrahanéng Unik saka Roses

Apa Panjenengan arep ing tanggal kapisan, ngerayakno ulang 10 taun Panjenengan, utawa ngusulake marriage, roses bisa dadi sampurna ...

Close