6 Jinis Men Apa Looking For

Apa jenis wanita sing wong looking for? Iki pitakonan karo macem-macem jawaban. Sawetara wong lanang katon kanggo bom jinis karo badan sampurna lan sikap dewa, nalika kanggo wong wadon Playful luwih atraktif. Sawetara wong lanang kudu wong wadon sing njupuk care saka wong-wong mau, kaya ibu sing digunakake kanggo. Ana uga sing sing dicokot saka misteri utawa pangertèn Moderate kamardikan banget narik kawigaten. Tanpa gagah wis kenthekan kabeh kemungkinan, kene enem jinis wanita akeh wong are looking for:

Bom sex

sex bom

Iki jenis pisanan saka wong wadon sing nerangake atine sapa kang nalika nyoba kanggo tokoh kang metu jinis wanita luwih kamungkinan kanggo narik kawigaten wong saiki. Iku bener: bom jinis bakal nggawe 99% wong nguripake sirah sing nalika dheweke mlaku mudhun werna. Iku banget hukum atraksi! Nanging, sampeyan bisa ngaso njamin: iki ora mung wanita wong are looking for! Bener, nalika looking for a term sesambetan dawa, sawetara wong lanang malah bakal supaya bom sex.

Wong wadon childish

childish Woman

Sampeyan krungu dadi kakehan: wong tau tuwuh munggah tanggung. Padha muter karo Toys lan video game kabeh sing urip. Nalika iki ora bener bab saben wong siji ketemu, sampeyan kudu ngerti ana sing sing aran kesengsem kanggo wanita childish, kanggo sikap optimistis ing gesang, kanggo eseman Playful sing madangi kamar. Wis sampeyan tau kepingin weruh kok wong-wong lawas sing asring kepincut dening wanita kathah enom? Iki bisa alesan!

Tipe ibu

Basa Koleksi Woman

Punika bilih wanita sing looking kanggo tokoh bapakne, lan wong kanggo salinan ibu kang. Apa? Ing psikolog bakal nerangake kowe kabeh bab laki-laki / prototipe feminin kabeh kita berkembang nalika akeh munggah. Kejabi iki, ana wong metu ana sing, tanpa kang misogynists, kaya nuduhake urip karo wong wadon sing njupuk care saka kabutuhan dhasar, masak lan reresik. Uga dikenal minangka "Bojo", Tipe ibu-kaya wong wadon iku becik akeh wong kang.

Kelangan pal

Cool Pal

Bakal weruh: wong ora tansah sawise paling feminin lan sisih paling seksi! Ana sing sing appreciate sing pal apik sing mangertèni Lawakan sing, Enggo bareng pilihan minangka pembuangan olahraga, lan mangerténi carane kanggo nangani console game. Panggonan wong wadon kang ing pawon? Ora kudu! Kanggo iki wong lanang, wong wadon becik ndhukung tim bal-balan sing padha, lan iku mungsuh apik ing video game balap mobil sing favorit. Nanging, iku bisa ngganti ing kamar turu, ngendi sampeyan bisa uga kudu nyelehake ing tumindak kelangan lan njupuk metu trik paling feminin Panjenengan.

Wong wadon aneh

aneh Woman

Wanita kaya saubengé piyambak dening aura saka misteri, ing paling ing awal banget. Akeh wong tiba iku, nanging yen misteri wis musna, iku bisa dadi boring. Dadi, sing ati-ati! Yen wong iki kesengsem dening sisih aneh ing Panggonan pisanan, sampeyan bisa uga pengin supaya sawetara saka iku kabeh bebarengan. Ngleksanani hak saka kang wadon, lan nyoba kanggo dadi ranyono, nanging mung saka wektu kanggo wektu. A total misteri ingkang dipun danguaken bisa nggawe wong mikir sing ndhelikake soko saka wong, lan ora ana siji seneng sing.

Wong wadon sawijining

Woman Independent

Wong ora biasane kaya wong wadon gumantung clingy sing ora bisa nggawe pamindhahan siji dening piyambak. Akeh wong lanang bakal aran luwih kesengsem kanggo wong wadon sawijining sing bisa ngganti bohlam sing dhéwé yen perlu. Nanging, bakal ati-ati ora kanggo overdo tumindak kamardikan Panjenengan, minangka partner uga aran sampeyan ora perlu wong ing gesang panjenengan. Malah yen sampeyan bisa ngatur kanggo nindakake tas sing abot ing dhewe, sampeyan bisa uga nimbang takon bantuan saka wektu kanggo wektu.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Romance, A Feeling Utawa Soko kita nuruti?

Yen sampeyan katon munggah tembung 'Roman' ing kamus wis didaftar minangka loro tembung lan tembung kriya!...

Close