7 Mitos About Sex

Apa iku asalé saka kanca-kanca, tuwane, porn, utawa Hollywood, kita kabeh duwe informasi palsu ing kepala kita bab jinis. Kebeneran, kita kene kanggo bantuan decipher sawetara saka mitos sing paling ridiculous.

Myth #1: Sampeyan bisa ngomong carane amba penis wong iku dening ukuran sepatu kang, kanggo minangka dadi ngandika “yen wis kaki amba…”. Iki palsu. Ana iku pancen ora gathukane antarane ukuran penis lan ukuran sepatu. Iki uga dadi kanggo ukuran tangan lan ukuran kuping.

Myth #2: Ing ageng zakar, luwih kepuasan wong wadon bakal nampa. Palsu, ukuran bener wis boten apa karo jumlah penggalihipun dhumateng, iku biasane mung wis apa karo EGO wong kang. G-Spot dumunung loro inci nang tempek lan iku kepala penis sing stimulates iku nalika thrusting. Ing kasunyatan, zakar ageng oftentimes mbleset G-Spot kabeh. Dadi ing teori, ukuran rawuh mudhun kanggo pilihan ora kepuasan.

Myth #3: Punika mokal kanggo wong wadon kanggo ngandhut anak nalika dheweke wis ngandhut. Palsu, disebut superfetation, wong wadon bisa ing kasunyatan ngandhut nalika ngandhut sanajan iku arang banget.

Myth #4: Marriage bakal kiamat jinis gesang. Iki palsu. Bayan, ing kasunyatan, mbenakake sasampunipun palakrami. Studi kang anyar nunjukaké sing tiyang kalih palakrama duwe kepuasan luwih, nyoba posisi liyane warna, lan duwe jinis luwih kerep.

Myth #5: Women ora nonton saru. Mikir maneh. Nalika akeh ora bisa ngakeni iku, wanita nonton kathah porn. Sajrone riset anyar, 85% wanita ngakoni kanggo Duwe mirsani saru. Dadi misale jek sing wadon nonton iku mung minangka akeh kaya wong.

Myth #6: Sampeyan ora bakal njaluk ngandhut yen sampeyan duwe jinis ing blumbang utawa bak panas. Studies wis buktiaken kang ing bak panas kanggo luwih saka 30 menit bisa murah sperma count; Nanging, ana apa-apa ing banyu sembarang suhu utawa alam kimia sing bakal matèni mati sperma. Sawise sperma lumebu tempek, sawijining goal iku kanggo golek endhog kanggo fertilize, boten bakal mungkasi iku.

Myth #7: Lawas wong ora duwe jinis. Senajan penyakit, pati saka pasangan, efek sisih pengobatan antarane nimbulaké bisa dadi hindrance, umur ora mungkasi jinis. Seksualitas satunggal aspèk ingkang salami-laminipun-dawa saka kondisi manungsa sing ora ditemtokake dening umur, fisik katon, kesehatan, utawa kemampuan fungsi. Ing kasunyatan, mayoritas wong tetep aktif sacara seksual uga menyang umur. Ing ndhuwur sing, jinis biasa ing wong tuwa bisa bener bantuan ngengingi babagan mental lan fisik.


Back to Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Couple in Good Health
6 Alasan Apa Kesehatan Good Apik Kanggo Men

Ralph Waldo Emerson sapisan nyatakake, “Health is the greatest wealth.” How true. Nanging sayangé, far too many of us are...

Close