7 Facts jinis sing Bakal jotosan Pikiran

Bayan. Kita kabeh ngerti lan paling kita duwe. Nanging apa kita saestu ngerti bab jinis? Apa kita ngerti bab orgasms, ukuran penis, lan sexercise? Kita nyawiji dhaftar 7 bukti ngagetne sing bakal ninggalake kanca-kanca lan penyayang ing roso kagum.

Fact #1: Nalika erect, ukuran penis rata-rata punika 5 kanggo 5.7 inci dawa

Miturut studi kang anyar rampung dening National Academy Paris kang Study, paling wong lanang langkah 5 kanggo 5.7 inci dawa lan 3.9 kanggo 4.1 sak nalika aroused. Dadi nalisir populer yakin, paling wong ora duwe 7 penis inch.

Fact #2: Nalika aroused tempek wong wadon kang bener bukaan

Lan tempek rata-rata punika biasane 3 kanggo 4 inci dawa. Nalika aroused bener bisa nggedhekake nganti rong atus persen, panaliten. Dadi ing kasus iki, ukuran bener ora Matter.

Fact #3: Orgasms Wanita bisa tahan nganti 4 kaping anggere wong kang

Orgasme lanang saben luwih bab 6 detik nalika wong wadon kang luwih bab 20.

Fact #4: Telung puluh menit saka jinis bakal bantuan diobong 200 kalori

Miturut menyang artikel diterbitake ing Woman Day Magazine, jinis bisa kobong dhuwur-kalori. Tombol iku kanggo nggawe jinis panas lan tahan luwih suwé. Sighing lan moaning bisa bantuan ngobong kalori tambahan. Liyane cara kanggo ngalih munggah posisi lan malah exaggerate posisi. Kayata, yen sampeyan ana ing ndhuwur nyoba obah hips kaya penari padharan. Experts uga wong wédok-wédok sing entuk orgasme sak jinis kathah kanggo ngobong kalori luwih.

Fact #5: Kacepetan rata-rata ejaculation sak orgasme lanang rong puluh wolu mil per jam

Sétan-sétan Speedy; Nanging, sapisan sperma ketik tempek padha drastis alon mudhun. Butuh sperma 5 menit kanggo nggawe 6 inch trip saka sik njongko cervix. Iku uga bisa njupuk sperma nganti 72 jam kanggo golek endhog, miturut Tandhani Elliot, direktur Institut Kesehatan Psychological lan Seksual.

Fact #6: Posisi prasaja nyedhiyani orgasms paling kuat

Yen sampeyan are looking for pikiran-ndamu, bed-rattling orgasme kelet kerja. Miturut pendidik jinis Dorian Liwubao, nalika nyoba anyar, posisi luwih rumit, fokus ing nyoba golek imbangan mungsuh ing jinis nyata. Karo sawetara modifikasi kanggo posisi jinis tradisional, sampeyan bisa nggawe wong-wong mau malah luwih orgasmic.

Fact #7: Yoga bisa bantuan kanggo nambah reged, orgasms, lan kepuasan seksual

Great jinis iku salah siji saka pengalaman pikiran-awak pokok, lan supaya Yoga. Ora mung Yoga kaku reliever gedhe nanging posisi tartamtu nambah dedeg piadeg, keluwesan, aliran getih, lan mbukak atimu – kabeh apik kanggo jinis gesang panas. Yoga uga nulung kanggo mulang mindfulness lan urip ing saiki, loro iku sing mbantu nguripake apik jinis menyang jinis gedhe.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
5 Mitos About Dating Sing Saben uwong Woman Are asli

Saka sitcoms kanggo komedi romantis crita saka kanca, kita kabeh ngerti sawetara sing bener universal-ngakeni babagan gendakan. Nanging,...

Close