7 Japanese Ways Priksa Panjenenganipun Tiba in Love

Supaya sampeyan wis tiba sirah-liwat-tumit kanggo wong, saiki opo? Langkah-langkah ing ngisor iki prasaja bakal nggawe wong tiba malah luwih tuwa tinimbang sampeyan.

Langkah prasaja #1: tansah Smile
Sumunar eseman genuine minangka asring sabisa ndadekake sing katon dicedhaki. Apa iki eseman-menang saka duweke ngarahke ing wong utawa wayahe ing wektu, smiling bakal bantuan kanggo nggawe sampeyan bahagia kang siji bakal nggawe wong pengin nglampahi wektu liyane karo sampeyan.
Tip: Nalika nggawe kontak mripat karo katresnan Panjenengan, alon eseman ngijini nyebar kabeh liwat raimu. Sawise iku bewara, casually katon mudhun. Iki bakal nggawe sampeyan irresistible.

Langkah prasaja #2: Nuduhake Best Sampeyan
Ganti kanggo sapa, supaya piyambak wong iku resep kanggo bilai. Kita duwe sipat pribadine sange apa ora nyorot sing? Ora mung bakal iki gumunggung kapercayan nanging bakal nggawe sampeyan sing luwih narik kawigaten kanggo wong.
Tip: Mung gawe gaweyan kanggo katon apik. Tansah rambute resik lan gaya, golek gondho teken, tansah ambegan seger, nyandhang lipstik, lan priksa manawa lemari klambi resik lan ngarang.

Langkah prasaja #3: dadi aneh
Supaya katon aneh lan irresistible, pengin ninggalake sampeyan wong pemikiran bab sampeyan.
Tip: Yen nyuwun bab crita, namung wong sawetara rincian banjur eseman lan ngomong “liyane aku bakal nyimpen wektu liyane”. Uga, ngenteni wong kontak sampeyan. Nalika iku ora, priksa manawa ora nanggapi tengen adoh. Ora mung bakal bisa mikir bab sampeyan kabeh wektu nanging uga bakal kesengsem sing duwe liyane iku apa saka Doté wong kabeh dina.

Langkah prasaja #4: Tansah Ninggalake Panjenenganipun Kepingin More
Ninggalake wong kepingin luwih tansah apike. Yen sampeyan mungkasi obrolan sadurunge nemu stale lan mboseni, kang bakal langsung katon nerusake kanggo sabanjure loro Dhiskusi.
Tip: Apa iku tulisan, emailing, utawa obrolan pasuryan-kanggo-pasuryan mungkasi obrolan sadurunge nggawe bisu ana. Uga, pesthekake sampeyan wis ora obsessively hubungi wong. Yen sampeyan nggawe dhewe banget dhuwur, sampeyan bakal katon banget pushy.

Langkah prasaja #5: subtly Flirt
nempel subtle, diwenehi flirtatious bakal bantuan wong kanggo gain kapercayan ing sesambetan sing loro ngembangaken.

Tip: Njaluk kejiret nggoleki wong saka ing kamar, supaya basa awak mbukak dening angling awak menyang wong, lan nalika kesempatan mengkene nggodha wong. Uga, ngidini dhewe kanggo nervously twirl rambute utawa cokotan lip minangka sing bakal nuduhake marang sing kepincut marang.

Langkah prasaja #6: Dadi kawigaten Menyang Panjenenganipun
Show sing sok dong mirsani apa wis dilakoni lan kurban kanggo sadurunge nyuwun. Miturut tetep Tulis cilik, loman bakal luwih saka rego.
Tip: Apa kang ana ing kono saka project boring utawa lara, nuduhake marang Care dening mbuwang wektu karo wong bakal nuduhake sing ana prewangan lan jalur kekancan.

Langkah prasaja #7: Dadi Angkatan Positif Ing urip kang
Dadi wong positif ing ngarsane kang dening ngarahake dadi positif ora Matter kahanan utawa obrolan. Iku kathah luwih gampang kanggo tiba ing katresnan karo wong sing positif mungsuh wong sing tansah sambatan.
Tip: Nalika sawetara negativity lan sambatan oke, nyoba kanggo tetep urip positif wong eling wektu bebarengan minangka anget lan cetho.

Nalika iku mokal kanggo “nggawe” sapa aran cara tartamtu, nuduhake positif lan alam ngrawat bakal kasurung lan nudge raos ing arah tengen.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Safety anggota Apa Prioritas Top Kita

safety Online tansah ing ngarep pikiran kita, supaya kita wanted kanggo ngelingake sampeyan kabeh kita apa ...

Close