Saran

dening

7 Ideas babar blas Unik Kanggo Tanggal

Dating, kita kabeh ngalami sawetara tanggal apik, sawetara kurang / gedhe-gedhe dreary, sawetara Cringe ala gedhe-gedhe pantes lan mugia sawetara Fantastic / gedhe-gedhe macem banget. Supaya apa ndadekake tanggal sange? Mesthi wong sing patemon wis akeh apa karo, Nanging aku mikir ana liyane kasebut saka sing. Aku ing bab sing tenan bisa nggawe tanggal ngadeg metu sambungan pengalaman sampeyan kudu bebarengan, lan sambungan iki ndadekke.

Patemon ing garis utawa pub kanggo tanggal kapisan banget cliché lan salawasé gadhah meal becik, bisa njaluk mboseni nalika nindakaken saben minggu kanggo tanggal wengi karo pasangan. Apa iku pisanan tanggal utawa saben minggu 'tanggal wengi' biasa nemen Spice munggah dening opting kanggo nindakake soko nyenengake lan tangan.

Apa sampeyan ngerti sing pengalaman sambungan nggawe sambungan antarane wong? Kerjane kaya iki. Nalika sampeyan duwe sembarang tipe pengalaman sampeyan uga bakal emosi sing mbukak bebarengan karo. Dadi contone yen sampeyan abseil mati Cliff sing mbokmenawa bakal nemu sawetara nervousness, mbok menawa teror, adrenaline lan dhuwur. Saiki nalika kita duwe pengalaman bareng karo wong liya, lan kita arep liwat emosi padha bebarengan, iki nggawe jaminan sing. Kanggo satunggal bab kita bisa hubungané kanggo siji liyane lan duwe soko kanggo pirembagan bab, Nanging karo wanita ana alesan liyane nyoto. Nalika wanita wis sambungan (apik utawa macem) pengalaman karo wong kimia disebut Oxytocin bener bakal dirilis ing badan kita. Iki hormon iketan lan bakal nggawe kita aran nyedhaki wong kita gadhah pengalaman karo. Saiki saperangan sing karo sawetara adrenaline saka mengkono soko macem, lan sawetara endorphins lan serotonin saka mengkono soko fun, lan iku campuran cantik heady. Nalika katon ing iku nganggo cara iki iku gampang kanggo ndeleng carane kita bisa tiba kanggo wong kita Tanggal.

Dadi carane kita bisa aplikasi iki konsep saka dating? Gampang, sampeyan pengin rencana tanggal sing nggawe sing pengalaman sambungan lan kalebu sing nyenengno lan unsur macem. Kabar kabingahanipun inggih punika bilih normal, saben dinten wong sing ora model dipikir-Alikes isih bisa nggawe dhaftar iki pengalaman. Lan iki menehi pinggiran liwat saingan. Carane kuat lan atraktif kanggo bisa kanggo nggawe iki Urut saka pengalaman, lan apa cara sing gedhe kanggo dalan munggah atraksi. Nalika kita aran dawane emosi lan iketan karo wong liya kita aran kesengsem kanggo wong-wong mau.

Sing entuk manfaat saka milih soko unik lan nyenengake kanggo tanggal iku bakal break Ès, kang utamané penting yen iku pisanan tanggal. Nalika sampeyan apa metu carane cook pizza bebarengan sampeyan ora duwe wektu akeh kanggo kroso kikuk. Lan bisa ngidini kesempatan kanggo njupuk fisik lan flirty karo salah siji liyane. Iku kerep hard kanggo tutul wong sing knthi angel ngerti yen ing tanggal ing garis, Nanging yen sampeyan mengkono soko praktis bebarengan iku akeh luwih gampang. Yen sampeyan kudu bisa bebarengan ing kegiatan sing malah luwih apik, elinga yen pengalaman sambungan nggawe sambungan. Lan yen kegiatan nyenengake lan sampeyan nemokake dhewe ngguyu iki bakal mbantu loro kanggo ngendhokke.

Kene sawetara gagasan kanggo sampeyan:

  • Masak bebarengan - Masak bisa bebarengan dadi akèh fun. Sampeyan bisa salah siji Book pawulangan masak utawa cook soko ing ngarep (assuming iku ora pisanan tanggal).
  • Pottery - Maneh iki tangan pilihan lan bisa banget seksi. Tjubo saka film 'Roh'. Lan sisih gedhe iku bakal ana keepsake saka tanggal ing wangun saka apa wae sing digawe. Mung nggawe manawa tanggal mangerténi kanggo nyandhang sandhangan lawas.
  • A mate karo sesawangan serem - Kita ngandika bab nggawe pengalaman sambungan lan yen sampeyan ora duwe wektu akeh utawa sampeyan ana ing budget mate bisa bebarengan dadi becik. Wong asring nemokake iku luwih gampang kanggo santai lan pirembagan nalika lagi mlaku-mlaku. Lan yen sampeyan milih nang endi wae sing wis sesawangan becik iki bisa nambah pengalaman ing. Salah siji saka tanggal paling aku tau wis ana njupuk jamur ing alam bébas alas. Kebeneran wong aku gendakan sumurup kang gedhe-gedhe padha becik ditonton!
  • Soko wani kaya abseiling utawa zorbing - Kanggo Dipati adrenaline iki sampurna. Mung nggawe manawa tanggal mangerténi apa sing planning lan serep iku sadurunge kowe!
  • Pindhah menyang Zoo - Apa-apa karo kéwan iku gedhe. Petting kéwan bisa njaluk sampeyan warmed munggah lan ing swasana ati kanggo petting saben liyane. Plus iku mbantu kanggo nerbitaké sing hormon kabeh penting Oxytocin.
  • Nunggang jaran - Nunggang jaran tenan bisa ngguyu, lan uga tantangan yen sampeyan wis ora nampa sadurunge. Maneh mung mriksa partner munggah kanggo tantangan sadurunge kowe minangka iku ora kanggo wong.
  • Pameran seni - Yen sampeyan loro seni kaya iki bisa kanggo nggawe pengalaman sambungan budhoyo lan apik. Pameran foto bisa nyenengake banget.

Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Sapa Apa Pay ing Date First – Saran Kanggo Men

Wong duwe kabeh jinis hang-ups nalika nerangake gendakan, and maybe one of the most common is feeling...

Close