9 Tanggal Everyone Saka San Francisco Goes On

Wong ing San Francisco sing lungiting nyata; padha ngerti carane kanggo nguripake tanggal menyang tanggal sampurna. Nanging, karo dadi akeh panggonan gedhe kanggo pindhah ing tanggal ing kutha, iku hard kanggo mbukak salah karo rencana gendakan. Bagean ngisor wuwus bab sangang tanggal everyone in shoes San Francisco pindhah ing.

1. A kulo ing Magic Bus SF

Magic Bus bakal nggawa sampeyan ing 90 menit trip nyawang grup San Francisco. Sak demo multimedia macem, sampeyan bakal kanggo Witness karo akeh ngedika babagan budaya hippie lan akeh facades liyane kuwi ing 1960. trip bakal menehi loro lan persil partner pengeling-eling kanggo ngupadosi.

2. Njupuk dheweke kanggo Samudra Beach

Yen partner penggemar ruangan, dheweke mesthi bakal tresna Panggonan iki. Ocean Beach dumunung cedhak Golden State Park; wektu sampeyan bakal nglampahi kene bakal macem lan nyenengake-kapenuhan. Njupuk bagéyan ing aktivitas kayata mabur Kite, hiking, lan biking; lan banjur nglampahi sawetara jam sayah bebarengan liwat kaca cocktail favorit.

3. Menyang The Wharf kanggo tanggal sarapan

The Wharf tetep arang banget crowded meh kabeh liwat dina; Nanging, yen sampeyan bisa ngatur kanggo ngunjungi papan sadurunge 9 a.m., iku mesthi bakal kurban sing solace sampeyan lan partner yearn kanggo.

Duwe sarapan hearty, mriksa laut singa metu lan minangka dina progresses menyang Pier ing 39 kanggo sawetara shopping. Kanggo nggawe tanggal sing sethitik liyane macem, sampeyan uga bisa njupuk kulo mobil kabel saka Fisherman Malaysia Uni Square.

4. A mancal numpak liwat Area Bay

Yen iku tanggal tiba, pindhah kulo mancal menyang Bay Area SF. Kabeh sing bakal nemu bakal duwe tutul saka Roman; supaya iku dadi werna, breeze utawa sing mambu leafy.

5. Go kanggo tanggal movie khusus

Tinimbang arep kanggo tanggal movie biasa, sirah kanggo Castro Theater, istana movie ngrayakake lan salah sijining landmark sajarah paling populer ing San Francisco. Liyane saka hosting film Repertory lan festival film, iku uga orane tumrap sekolah sawetara acara khusus.

6. Nglampahi sawetara jam ing Forbes Island

Mung ora bisa njaluk liyane romantis saka iki; ngunjungi Forbes Island karo kinasih lan kowé bakal duwe sawetara pengeling-eling tanggal kirim gedhe.

Takon garwane utawa girl kanca kanggo nggawa jaket karo dheweke minangka breeze asring cantik kadhemen kene. Yen lali kanggo ngelingake dheweke, aja padha sumelang; aturan jaket utawa jas iku lawas, nanging cara tenan manis nggawe wanita aran tresna.

7. Rencana balon udhara kulo panas

Seksi sunset in San Francisco saka balon udhara panas; bakal kinasih mesthi kesengsem karo pilihan petualang Panjenengan. Iki idea dating sampurna kanggo ngerayakno kesempatan khusus. Mungkasi outing karo meal gedhe lan roti panggang Champagne.

8. A trip to Crissy Field

Crissy Field bakal kurban macem-macem kesempatan kanggo nguripake outing normal menyang tanggal romantis. Panggonan, kang sapisan digunakake kanggo dadi Terbang Tentara, wis saiki wis digabung menyang National Area Golden Gate Recreation.

Ing Crissy Field, sampeyan bisa fly Kite, duwe tuwung saka warung ing cafe toko, utawa mung nglampahi sawetara jam sepi karo partner nonton ombak nabrak alon-alon lan sesawangan gisik narik ati.

9. Go kanggo stairway mate

Iki bisa uga katon dadi idea dating banget simplistic, nanging yen sampeyan ana ing San Francisco stairway mate mesthi pilihan kudu-nyoba partner. kutha iki dadi panggonan kanggo sawetara stairways unik lan elegan; akeh stairways iki dumunung mbatalake lan minangka asil duwe backdrops cantik romantis. Two SF stairways sing nggawe panggonan dating agung Lyon Street Langkah, lan Langkah Tile 16 Avenue.

Iki padha mung sangang tanggal wong ing San Francisco sing tau kantun arep ing. Apa gedhe bab wong-wong iku ora perlu nglampahi ewu dolar kanggo samubarang iki tanggal, Nanging kowé bakal nglampahi sawetara wektu paweling lan hasrat karo partner.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
12 Smart gerakane kanggo Asian Singles

Kanthi lifestyle dina sibuk, akeh singles sing nemokake sing Free online loro luwih gampang, sing luwih murah, lan kurang wektu akeh saka ...

Close