Prakawis kita

Welcome to DateMyPet.com

Liyane Situs gendakan? Aja. A Situs patemon kanggo wong pet? Ya.

Ing idea kanggo DateMyPet.com diwiwiti sak mate karo asu ing taman kita lokal. Minangka biasanipun, Folks bakal pendekatan kita lan Komentar ing carane cute iku. Biasane iki bakal mimpin kanggo pacelathon. Obrolan iki sawetara saka nyebabake Dhiskusi prasaja kanggo katrangan babagan sing urip. Total manca lan kita bakal imbal kaya kanca lawas. Thats daya ing kita pets. Padha nyedhiyani link umum, pangerten sing kita.

Folks aku ketemu ing mlaku iki sawetara saka dangu seneng pasangan nikah singles. Sanadyan urip sing beda banget, kabeh padha nuduhake katresnan kanggo kéwan. Minangka salah siji pemilik pet utawa 'pengin-kanggo-dadi'. Ngandika menyang singles, iku kaget kula carane akeh tanggal lan sesambetan rampung amarga partner liyane ana ora kompatibel karo sing katresnan kanggo pets sing. Iki sawetara saka 'dheweke sengit drooling asu kang’ kanggo 'iku alergi cat’ lan klasik 'wong mikiraken aku edan amarga aku nambani wong kaya bayi-bayi'. Nalika kaputusan teka kanggo milih antarane partner utawa pet – iku ora brainer kanggo mayoritas. Pet menang.

Wong kene kita, “yen sampeyan pengin Tanggal kula, sampeyan kudu Tanggal sandi pet”. Thats drive konco situs iki. Yen sampeyan sumurup tangan pisanan sing wong iku pacangan pet, iku bakal nggawe iku kathah luwih gampang. Punika link kuwat sing bisa dibangun marang.

DateMyPet.com ora mung dating site liyane. Aku pengin dadi komunitas kanggo nduweni pet. Looking for katresnan utawa Persahabatan. Supaya nyoba iku lan marang kita apa sampeyan mikir.

Yen sampeyan ora pemilik pet, sampeyan dipun tampi banget. Nanging mung ngelingi, “…Tanggal sandi pet”.

Anggota : For support questions, please mlebet akun

Kontributor: If you wish to provide article content for our site, hubungi kita penulis AT datemypet.com

Pencet Inquiries: Mangga ngirim panjalukan kanggo pencet AT datemypet.com

Founded in 2004, Tanggal Pet Kula dadi gendakan anjog kanggo penyayang pet single. Terus wutah lan luwih ngawula anggota kita, ing 2014, Tanggal Pet Kula partnered karo Venntro Inc (klompok media global) dadi bagéan saka jaringan dating global sing, sik njongko yuta singles saindhenging donya.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio