Animal-Friendly Toys kanggo band

Lucky sing - sing wis ketemu wong sange sing enggo bareng katresnan saka film, wis raos gedhe saka banyolan, lan adores kéwan. Yen sampeyan lagi mlaku metu saka wengi gagasan tanggal lan wis nelik saben outing romantis, kok ora numpak kapal ing sawetara philanthropy minangka saperangan, utamané yen incorporate hobby sampeyan wis seneng? Kene sawetara gagasan ing cara sampeyan bisa bantuan metu, kabeh karo pitulungan saka partner:

1.) Photography: papan ndhelik diserbu lan rescues oftentimes perlu bantuan foto kualitas potret saka kéwan sing saiki kasedhiya kanggo Adoption. Apa sampeyan utawa partner master Instagram, utawa apa sampeyan tresna kanggo nerangake in lan rusak saka maksimum? Iki bisa dadi pas gedhe kanggo sampeyan, lan iku bisa gampang nggawe prabédan ing nomer kewan kang diadopsi. Hubungi papan perlindungan kanggo ndeleng yen sampeyan bisa tawari layanan Panjenengan, lan nuduhake sing pasuryan cute ing situs jaringan sosial kanggo golek wong omah-omahé.

2.) Cleaning: Lara saka keruwetan ing? Iku supaya gampang kanggo nglumpukake akeh banget iku minangka saperangan, supaya njupuk kesempatan kanggo ngresiki omah lan nyedhiyani item needed kanggo papan ndhelik lokal lan rescues. Towels, selimut, koran, ne abang lan putih, tatakan, lan liyane kabeh bisa mbuktekaken migunani kanggo kelompok. Menehi wong panggilan, lan ndeleng apa padha kudu. Sampeyan bakal bantuan mau metu karo Penyetor nalika nggawe ngarep liyane diatur.

3.) Cooking: Nglereni metu daging lan / utawa kewan produk bisa liven munggah dhaharan bebarengan. Jay-Z lan Beyonce iya iku, supaya apa ora sampeyan? Vegan lan vegetarian njupuk masakan favorit bisa nggawe pizza wengi adoh luwih menarik, lan gaya urip iki menehi cara kanggo roso kuliner anyar lan restaurant petualangan. Apa iku kanggo kéwan, kanggo kesehatan, utawa mung kanggo incorporate liyane pametumu menyang mangan Panjenengan. Salah siji cara, iku ono gunane - lan sedhep!

4.) Travel: Apa loro sing tresna ngengingi dalan? Wis lelungan ing dhaptar pesenan, nanging sampeyan tau koyone wis kelakon? Akeh papan ndhelik lan rescues kudu transport antarane lokasi lan rescues utawa omah-omahé Foster. Yen lagi arep metu saka kutha tho, utawa yen sampeyan wis tansah wanted kanggo ndeleng sisih liyane saka negara, kurban kanggo ngeterake kewan, malah yen iku mung bagean saka cara.

5.) Seni lan Kerajinan: Yen sampeyan loro kelakon kanggo tresna DIY projects (manungsa waé kabeh penyayang Pinterest lan wong lanang karo pribadi,) banjur iki project seneng sampeyan. Karo sawetara item lan sawetara guyub, sampeyan bisa kanthi gampang mbangun papan ndhelik kadhemen cuaca utawa omah asu kanggo kéwan keblasuk ing masyarakat. Iki uga test gedhe kanggo sesambetan, akeh kaya tumbas Ikea. Yen loro tresna seni, nggawe sawetara bêsik lan nyumbang wong-wong mau menyang nirlaba kewan kanggo lelangan mati utawa digunakake kanggo mundhakaken kesadaran.

6.) Komputer: Yen sampeyan lagi tech-sawy, tawaran kanggo rescues utawa papan ndhelik karo desain kaca utawa jaringan sosial. Yen blog, nulis sawetara artikel bab iki sumber daya masyarakat, utawa bantuan mau mbentuk blog saka dhewe.

7.) Socializing: Aku bisa ing omah-omahé Nursing in Kentucky, lan aku bisa njamin sing paling residents ora njaluk akeh pengunjung. Yen sampeyan duwe pet sing wis pribadine tengen kanggo baris iki karya, diajak grup therapy kewan kanggo miwiti proses njupuk pet siap kanggo lilo tanpo pekso. Kita ngerti carane panglipuring interaksi kewan, supaya apa ora kurban sing kanggo wong ing perlu saka comfort? Coba aturan layanan iki kanggo papan ndhelik domestik, dicekel bocah Foster, lan patients hospice, banget. Aja mikir mung kucing lan asu bisa nindakake karya iki, salah siji! Aku wis katon bunnies, babi, lan malah penyu kabeh mengkono sing bagean!

8.) Olahraga: Yen sampeyan lan gendhakan Panjenengan tresna tetep aktif, nimbang ngatur lan Agencies ing 5K kanggo mundhakaken kesadaran ing kéwan kekejeman, utawa kurban kanggo lumaku ing asu ing acara Adoption lokal. Mbok malah tuan rumah kirik "lomba" utawa kucing Superbowl kanggo entuk manfaat Panjenengan Humane Society lokal. Sampeyan bakal bantuan amal ing efforts nalika gadhah fun, lan sing Win-Win.

9.) Tetep ing: Papan ndhelik Kita kewan wis kebak saka asu lan cats sing perlu ing salawas-lawase omah-omahé, lan kelompok ngluwari Lowongan kudu fosters kanggo kéwan iki supaya nyegah Euthanasia. Yen sampeyan lagi homebody lan duwe papan ekstra kanggo Foster kewan sementara, hubungi papan ndhelik kewan lokal lan kelompok ngluwari. Apa luwih apik saka nyimpen urip lan njupuk kanggo muter karo kanca wulunen anyar?

Seneng iki hobby philanthropic minangka saperangan, lan ngerti sing bebarengan sampeyan lagi nggawe prabédan ing gesang kéwan watara sampeyan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Banget Need Kanggo Ngerti: Kakendelanipun is king

Dheweke iku sanget dening budaya kontemporer dadi wong wadon kuwat sing mangerténi carane kanggo njupuk care saka dhéwé lan dadi ...

Close