Panjenengan Dateable?

A dhaptar cara kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti dhewe dicokot sethitik luwih apik, nggawe sampeyan "dicokot Lotta" luwih dateable

Ing kesalahan akeh wong nggawe ing gesang gendakan sing wis ora gadhah gagasan apik saka sing padha, piyambak, sing. Perlu koyone counterintuitive, nanging nalika sampeyan lagi aktif nyoba golek partner iku salah siji saka kaping paling apik kanggo fokus ing dhewe lan apa ndadekake kowe “obah”. Women, luwih saka wong-wong, rawan kanggo “I Like Punapa mawon Sampeyan Like”-Sindrom (Mungkin amarga lingering pangarepan budaya sing wadon mestine dadi fleksibel, gedhe-gedhe amorphous kakurangan kapentingan dhewe), wekasanipun asil ing sesambetan unsatisfactory lan unfulfilling ing paling apik; lan surprises, boroske wektu lan pegel ing wong liyane gadhah “diganti”, ing paling awon.

Salah sayings favorit dadi kaya iki–carane wis wong liya mestine ngerti lan tresna sampeyan, yen ora ngerti lan tresna sampeyan? Investasi ing ngerti dhewe ngijini sampeyan kanggo ngerti persis apa sing nggawa tabel, lan ndadekake iku gampang kanggo sampeyan lan siji tengen kanggo ngenali siji lan liyane lan kepincut kanggo kuwalitas sing ora arep ngganti karo perusahaan utawa karo taun.

Minangka Shel Silverstein nyerat ing geguritan kang, “Tutup”:

Dheweke wis biru kulit
Lan wong kang
Panjenenganipun katahan iku hid
Lan iya dheweke
Padha nggolèki biru
Kabèh urip sing liwat
Banjur liwati tengen dening–
Lan tau sumurup

Kene sawetara cara kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti lan tresna sampeyan, supaya piyantun liya bisa, banget!

1. Njupuk dhewe Out

Iki siji wis sakelekekan watara dening macem-macem lan akeh “poto-help” Gurus, buku, lan kelompok wanita. Wong biasane mikir bab iku ing syarat-syarat nedha bengi, kang bisa intimidating lan kikuk yen sampeyan wis ora sarapan ing umum piyambak sadurunge. Dadi bisa apa outing wujud, anggere iku nyenengake lan soko sampeyan seneng–film (sapisan lampu pindhah mudhun, oleh wis fokus ing sing lungguh piyambak), game werni, utawa Mungkin dina trip nang endi wae anyar.

2. Apa sampeyan pengin Apa Dina?

Duwe sawetara wektu free? Mungkasi kanggo menit lan blatantly takon dhewe apa bakal nggawe sampeyan seneng tengen banjur ana–lan banjur pindhah nindakaken! Iki salah siji saka cara sing paling prasaja lan efektif kanggo tune metu swara saka urip lan mungkasi mbuang wektu dening kang di sedot menyang Facebook utawa televisi. Iku uga mbukak nganti sing akeh acak, gaib twists lan dadi, lan patemon sing luwih akeh wong saka sampeyan bakal duwe, thoughtlessly lan ora kelingan nyababaken wektu. Ing proses, sampeyan bakal nemokake sing ora perlu wong terus dadi seneng–sampeyan bisa seneng lan indulgent dening kang purposeful karo pilihanipun.

3. Takon kanca

Iki jenis saka elaboration kegiatan Facebook populer takon wong komen kanggo kirim karo tembung sing nggambaraké poster. Nanging sampeyan bisa mangerteni dhewe, utawa ing paling umum ing mbayangno lan roso kesengsem saka dhewe, takon kanca-kanca carane wong bakal njlèntrèhaké sampeyan. Iki bakal bantuan kanggo madhangi “Sampeyan” sing di pun tampilaken menyang donya, lan mila tanggal. Mungkin, lan paling kamungkinan, cocog karo apa sing pracaya iku poto asli Panjenengan. Nanging yen sampeyan unwittingly dipunsawang minangka gadhah karakter beda saka apa sing ngerti bener bab sampeyan–iki bisa mujudaken minangka senar saka kasil, sesambetan bingung.

4. Coba Things New

Iki jenis ngelawan saka #2. Tinimbang nambani dhewe kanggo soko sampeyan ngerti bakal kaya mengkono, apa soko sakabehe anyar! Aja ditunggangi jaran sadurunge? Golek perusahaan sing nawakake gampang Trail nitih. Aku ora bakal pengacara mengkono apa sing frightens celonone mati saka sampeyan, amarga–nalika sing bisa narik kawigaten tanggal–wedi bisa disambi saka kang bisa kanggo seneng pengalaman anyar. Ing mburi dina, sampeyan bakal wis didhewekaken pengalaman urip liyane sing mbantu netepake sampeyan lan kapentingan, lan sampeyan bisa uga kudu skill lan obrolan liyane titik kanggo nggawa menyang meja.

Gadhah raos mesthi poto atraktif. Miturut budidaya pangertèn saka poto, sampeyan bakal bahagia, liyane kawujud wong lan sampeyan bakal duwe sing luwih kanggo kurban kanggo sesambetan; lan ing sawetoro wektu, sampeyan bakal duwe akèh fun njupuk ngerti YOU sing ana kabeh babagan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
5 Cara kanggo Golek Cinta urip!

We are kabeh saya, apa subconsciously utawa consciously, ing jaga kanggo siji. wong sing kita bisa nuduhake ...

Close