Panjenengan Siap laku Kanggo Pet A?

Soko aku ngeweruhi nalika ing universitas iki jumlah wong aku sumurup tuku lan / utawa ngadopsi pets. Aku kanca lan kenalan sing éntuk kabeh beda jinis pets sak taun sing pendidikan-kucing kirim-secondary, asu, manuk, iwak, terwelu, hedgehogs malah pot babi padharan.

Sampeyan bisa koyone cukup menginake kanggo mbukak metu lan njaluk pet nanging sing mikir saka prasetya sing rawuh bebarengan karo pet? Ya, pet karo cinta sampeyan tanpa syarat lan ana kanggo sampeyan sak kabeh ing dhuwur lan ngisor ing gesang, nanging padha nindakake mbutuhake cukup sing dicokot saka care. Kene sawetara tips kanggo mbantu netepake yen sampeyan siyap:

Pets sing prasetya financial

Sawetara pets bisa biaya kurang lan sawetara pets bisa miwiti ing biaya kurang nanging ajeg biaya sing rejeki cilik. Swara taun, Anjing wis pangopènan nyedhaki gampang. Panjenenganipun punika asu cilik, supaya intake pangan ana cilik lan arang wis kanggo ngunjungi dokter kewan. Nanging, iku meh 15 lan saiki wong tuwa lan lara. Pangobatan marang biaya lan lengen lan wentis saben sasi. Kaya manungsa, kewan lara preduli saka umur utawa gaya urip. Sampeyan bisa saged Nihan metu dhuwit, uga minangka wektu kanggo pet? Iki soko sing perlu kanggo bisa dianggep.

Pets sing prasetya wektu

Nalika sawetara pets sing ngandika dadi "kurang pangopènan" padha isih perlu sawetara wektu setya marang wong-wong ing basis saben dina. Dipakani, dandan lan ngleksanani mung sawetara bab nimbang nalika nerangake care saben dina saka pet. Yen sampeyan saya lelungan utawa mbuwang wektu liyane ing sekolah utawa karya banjur ing ngarep, bisa dadi apike kanggo terus mati njupuk pet kanggo wektu kang. Sampeyan bisa dadi beban kanggo wong yen sampeyan saya takon menyang pet-njagong kéwan nalika sampeyan adoh. Mungkin nalika urip dadi luwih dienggoni bakal wektu Perdana kanggo njaluk pet.

Pets sing prasetya long-term

Nalika pet bisa pas gaya sapunika, bakal padha taun sabanjuré? Ing 5 taun? Ing 10 taun? Aku ngerti kepinginan kanggo njaluk pet, nanging nrima sing kéwan sing prasetya long-term perlu. Akeh wong aku ngerti sing wis pets wis menehi wong munggah mengko mudhun dalan amarga padha ora betah Care kanggo wong-wong mau. Padha pet sing nalika ing sekolah nanging yen padha lulus lan banjur pindhah menyang kutha anyar utawa apartemen padha melu kanggo njupuk pet karo wong-wong mau. Iku kaputusan ora kepengin kanggo nggawe, gadhah kanggo bagean karo pet sing kinasih, salah siji sementara utawa permanen. Similar to prasetya wektu, mbok menawa sampeyan kudu ngenteni nganti urip iku sethitik kurang ramai.

Dadi sadurunge sampeyan metu lan nganggo pet, nindakake riset lan mikir bab plans kanggo masa depan. Katon menyang jinis pet sampeyan pengin, apa dibutuhake kanggo mlaku njupuk care saka wong-wong mau lan yen sing syarat pas gaya saiki. Ana apa-apa salah karo delaying njupuk pet nganti siap Panjenengan, supaya ora Rush keputusan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
4 Langkah-langkah kanggo Kirimi Perfect First Message to Woman

Aja pengin golek wong wadon impen liwat Free online? Great, kabeh kudu do ...

Close