Seni Flirting

Flirting luwih saka mung seneng-seneng iku dhasar. Kabeh kaslametané kita minangka spesies gumantung sambungan manungsa. Yen kita mandegake mentel, Mudhun ing katresnan, lan mrodhuksi kita ngene rauh ilang. Nanging malah sanadyan alam wis endowed kita karo kabeh bagean perlu kita perlu kanggo nyimpen dhéwé saka punah, ora everyone mangerténi carane digunakake kanggo kauntungan sing paling apik. Iki utamané bener nalika nerangake mentel.

Charlene, manager karo sandhangan chain gedhe, lan Kira, proud sing, kasedhiya ing klub populer cukup awal kanggo njaluk Tabel ing tengah ajeg Galapagos, karo tampilan gedhe saka garis lan lantai Karawitan. Cantik rauh ing akeh ngumbara lan Panggonan ngiseni munggah. Loro-lorone wanita sing fashionably disandangi lan katon kaya padha dadi kagungane kene. Minangka Charlene wuwus Kira, dheweke mindai kamar lan fiddles karo sawetara lembaran ngeculke saka iku rambute. Saben menit dheweke wiggles dheweke awak lan, saka wektu kanggo wektu, nempatno dheweke elbows ing meja lan dumateng dheweke sirah ing tangan, pouting lan nggawe mata ing prospek lanang ing garis. Charlene mikiraken dheweke iku kang seksi, nanging dheweke ora. Dheweke iku mengkono apa akèh wong, loro lanang lan wadon, apa nalika lagi metu ing prowl: Dheweke iku bingung kang seksi karo kang cute. Ing kasunyatan, dheweke tumindak mung nggawe dheweke katon insecure lan childish, menehi mati energi entah.
Guess, ing tangan liyane, katon Poised lan dumadi. Paling wektu dheweke lenggah quietly, kepala sudo tau dadi rada, lan kebayar waé kanggo Charlene. Sok-sok, minangka dheweke sips dheweke ngombe, dheweke mata bakal peer liwat ndhuwur kaca lan dheweke alon bakal njupuk ing kamar. Ing kasunyatan, yen nonton rapet, Kira misale jek bakal operasi ing setengah kacepetan Charlene. Dheweke katon manteb ing ati lan aman lan menehi mati thukul-up seksual energi.

Saiki Kira wis kesawang Harvey, wong dheweke bubar weruh ing pihak nanging ora tau ketemu mlaku. Dheweke 'd wis cukup cedhak sore sing overhear wong ngomong bab sailing ing Bahama, lan wis panginten kang ana atraktif lan menarik (Kira tresna sailing). Lan saiki kene iku karo saperangan saka wong lanang liyane, condong marang garis. Kira tansah ana ing wahyu peripheral dheweke lan ngenteni kanggo wong kanggo nguripake ing arah dheweke.
Sanalika iku ora, Kira counts kanggo telung, alesan dhéwé, nemu munggah saka Tabel, lan saunters menyang undhak-undhakan munggah menyang loteng, tengen kepungkur Harvey lan kanca-kanca kang, hips subtly swaying, Kepala rada mudhun. (Apa kepala sudo? Amarga kita manungsa koyone liyane intrigued dening coyness saka brashness.) Banjur mata Kira ndandani ing target dheweke kanggo wayahe cepet saka kontak. Panjenenganipun sumerep dheweke. Kapindho dheweke mangerténi Harvey wis ngeweruhi dheweke, dheweke katon adoh coyly. Nanging sadurunge Harvey nduweni wektu kanggo nanggepi, Kira glances ing wong maneh, wektu iki nutup mata dheweke tau dadi rada minangka dheweke nawakake Petunjuk saka eseman. Harvey nemu pesen.

Janji-mbatalake tumindake iku banget jantung mentel. Iku sing dipigunakaké kanggo nggawé reged.

Apa sampeyan mung diamati apa ilmuwan nelpon janji-mbatalake tumindake ing bagean Kira lan nanggepi reged ing bagean Harvey. Nalika nerangake hak mudhun menyang, nggawe kasenengan iku kabeh babagan tension lan release, apa sing lagi ngomong bab film medeni, roller Label, utawa seksualitas manungsa. Janji-mbatalake tumindake sing Kira digunakake ing Harvey iku banget jantung mentel. Iku digunakake dening loro lanang lan wadon kanggo nggawe reged, lan dinamis es persis apa ngandika iku: menehi kawigaten, banjur njupuk iku adoh, banjur menehi maneh tension, release, tension; mripat kontak, katon adoh, mripat kontak. Siji dipikir ora kudu tegese apa-apa, nanging Kira munggah ing cara provokatif, marang Harvey dipikir kapindho, lan mesem karo dheweke sirah rada sudo kanggo suggest coyness. Kabeh iki nambah munggah menyang sinyal unmistakable saka kapentingan. Priya lan wanita kabeh ndonya nggunakake tumindake dhasar iki, adhedhasar saunter wong wadon utawa swagger wong kang, diiringi kontak mripat lan eseman, kanggo sinyal lan nangekake kapentingan ing wong liya.

Dadi Kira wis tacitly ana uleman lan wektu mengko Harvey panjaluk. Panjenenganipun rawuh munggah ing undhak-undhakan menyang loteng kono blaka waé bisa ndeleng Kira looking mudhun ing lantai Karawitan ngisor iki. Dheweke katon ing dheweke ing mripat, mesem, lan maringi pirso piyambak. “Ngombe Liyane?” Harvey nyuwun.

“Thanks, nanging . . .” Kira mesem lan replies, “Aku kene karo kanca lan kita lagi ngerayakno promosi dheweke, aku pancene kudu njaluk maneh kanggo dheweke.”
“Inggih,” Harvey replies, “Sampeyan bisa ngajak kula kanggo ngrameke karo sampeyan. Ing kasunyatan, Ngene aku dadi seneng tuku sawetara Sampanye. Iku tansah apik kanggo duwe alesan nyata kanggo tuku bubbly.” Panjenenganipun grins.

Senajan Kira mangerténi sing Charlene bakal ora pikiran yen Harvey gabungan mau, dheweke ngandika, “Sing banget loman saka sampeyan, nanging kita prajanji dhéwé bocah-bocah wadon sing’ wengi metu. Sampeyan ngerti, nyekel munggah ing kuwi pribadi.” Dheweke INCLINES kepala, looking munggah ing wong sedhela, banjur glances adoh.
Harvey nyuwun, “Carane bab dina sésuk wektu banjur padha, panggonan sing padha, utawa wektu sing padha, panggonan kang beda, utawa . . . ?”

Kira ngguyu. “Sorry, Aku ora sesuk free. Nanging yen sampeyan menehi kula nomer telpon, Aku bakal nelpon sampeyan sawise aku katon ing jadwal sandi. Aku manawa kita bisa nindakake soko ing sawetara titik.”
Bebener iku, Kira mangerténi sing Charlene ora Care yen dheweke ngginakaken dicokot liyane wektu karo Harvey. Kajaba iku, dheweke iku ora sibuk ing wengi iki kabeh dheweke wis ngrancang iku umbah-umbah. Apa Kira iki dilakoni iki nggunakake dhasar dikenali universal saka kekurangan minangka bagéan saka strategi flirting dheweke.

Ing asas saka scarcity:

Carane Priksa dhewe liyane nyenengake
Minangka aturan umum, manungsa pengin luwih saka apa kang bisa ora duwe, supaya cara prasaja kanggo nambah desirability nalika mentel iku kanggo nggunakake prinsip scarcity. Ing idea iku kanggo menehi roso kesengsem sing sing populer lan ing dikarepake.
Ya, wong (lan malah perusahaan) nggunakake ploy iki kabeh wektu, nanging reaksi kita iku supaya instinctual sing kita tau mungkasi Mudhun iku. Kayata, everyone mangerténi sing paling misuwur angel kanggo njaluk leladen ing restoran paling apik, nanging sing ora kudu amarga kabeh tabel sing tenan dipesen munggah. Kajaba iku, perancang fashion banget tartamtu babagan ngendi garis sing dipasaraké, lan rega tags sing dhuwur ngawula kanggo ngilangi sing paling para panuku. Nalika radio, televisi, lan iklan print damel kita karo statements kaya “Nalika Penyetor pungkasan,” “Matesi loro saben customer,” “Edition Limited,” lan “Nawakake apik mung nganti Minggu,” lagi nggarap asas saka scarcity.
Apa Asas saka scarcity

Carane bakal njupuk kauntungan saka bantuan asas iki supaya wong tiba ing katresnan karo sampeyan? Miturut upping Panjenengan “Nilai” ing orane tumrap sekolah awal saka sesambetan, nggawe sampeyan koyone langka, larang regane, lan worth nggayuh.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
6 Pitakonan Pasangan Apa Coba Sadurunge Njupuk A Pet

Picture iku: Sampeyan wis ketemu sing khusus wong, lan hubungan iku Fantastic. Nanging apa apa nalika wujud ...

Close