Aja minaj

Nalika aku pisanan wiwit Internet gendakan, Aku ana direktur marketing siji perusahaan konstruksi kang paling gedhé Milwaukee kang, Aku lunga menyang sekolah full-time, lan aku iki digunakake ing Publishing buku puisi. Lan durung, Aku kepingin weruh, kok aku wis ora ketemu wong tengen durung? Iku tau dawned ing kula sing edan sandi, jadwal frenetic bisa bisa dadi alesan.

Aku nyedhaki Internet gendakan kaya project karya liyane. Rauh aku iki emailing lan patemon lanang anyar ing basis banget Kerep. Temtu, Aku tansah ketemu wong-wong mau nang endi wae trep lan cepet, toko warung minangka papan favorit. Aku pop ing, chatting kanggo jam (kang tansah aturan pribadi) lan banjur dadi ing cara sandi. Iku namung patemon liya aku ngengingi babagan mental dicenthang mati dhaptar akeh-tau of-do kang.

Lan manawa, wong occasional bakal gripe amarga aku 'd kudu reschedule tanggal kita… lan reschedule… banjur sok-sok, mbatalake. Nanging hey, Aku figured, yen ora bisa ngerti sing aku cah sibuk karo gesang dhewe banjur ana ora worth uyah kang. Kanan?

Iku ora nganti aku wis ketemu wong siji liwat email, sing rada lawas saka kula, karo dicekel bocah lan bisnis piyambakipun miwiti munggah lan wis bubar ditambahi. Panjenenganipun nyuworo pinter lan menarik lan Aku iki intrigued dening email kang. Akhire dina teka nalika kita sarujuk kanggo ketemu. Aku dijadwal tanggal ing tanggalan kanggo minggu sabanjure, nanging minangka tanggal nyedhaki aku temen maujud ora ana cara aku 'd bakal bisa nggawe wektu lan disebut wong kanggo mbatalake. Panjenenganipun welasi lan kita terus diajak ing telpon, saben wektu aku penasaran kanggo njaluk wong mati ing baris amarga aku figured aku 'd duwe wektu kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong yen kita ketemu. Kita dijadwal tanggal liyane lan aku kanggo mbatalake sing ana uga lan proposal menit pungkasan wus njedhul munggah ing duweni mejo sandi boss Tukang-kanggo-mangga sandi.

Aku isin ngomong aku rescheduled kita tanggal telu liyane. Banjur pungkasanipun, pungkasanipun saperangan minggu mengko aku ketemu marang hak sadurunge Natal. Aku wis dijupuk dina mati karya nanging iki arep kanggo 'nyekel munggah’ ing menit dokumen pungkasan. Aku sarujuk kanggo ketemu wong kanggo tuwung cepet saka warung ing cara ing.

Panjenenganipun nggantheng lan lucu lan aku disenengi wong langsung. Banjur ngandika soko sing digawe kula mungkasi ing trek, jarum banter screeching mati soundtrack gesang sibuk sandi.


Aku tau iya tondo asto buku ing Barnes lan Noble lan disambut dening bukaan saka wong wadon redheaded fiftiesh. “Apa munggah karo kabeh wong-wong sing ngapusi online?”. Ana sawetara ngguyu, lan sawetara clapping uga. Aku iki ora ing kabeh kaget dening pitakonan, amarga yen aku padha kanggo pirembagan ing kamar puluh lima wong, padha temtu ngene takon pitakonan sing padha bab wanita.


Kula pat jawaban ing kahanan iki kanggo nyoba kanggo empathize karo goroh tanpa condoning prilaku. Ayo dadi mikir: Apa wong ngapusi? 1) Amarga padha lagi aman lan 2) Amarga padha sumurup, manawa padha pitutur marang bebener, padha malah ora njaluk tanggal. Cantik straightforward, tengen? Ora wanita ing pirsawan iki. Ing kasunyatan, ora mung wong padha wulu ing mbandingaken kawulo lanang (ala) kanggo kawulo wadon (ora dadi ala), nanging padha mekso sing paling uncivilized kanggo wong kanggo nyuwun umur bener wong wadon kang.

Listen. Aku ora bisa mungkasi kawulo, nanging aku ngarep-arep kanggo mungkasi sentoso ing. Goroh ingkang ngutuk goroh lan utamané nalika padha sundal kanggo kula ing cocktail katelu lan utamané exhausting.

Dadi ayo kang uncalan metu masalah umum sawetara lan nyoba kanggo sebabe kawulo ngapusi.

Yen sampeyan lagi a 5'5 wong lan 80% wanita singkat malah ora metu karo sampeyan, sing ngomong sampeyan 5'8′ lan pangarep-arep Pesona Panjenengan overcomes malah ditinggalake. Iku ora, nanging sampeyan ngarep-arep iku ora.

Yen sampeyan lagi a 175 wong wadon lb, sampeyan bisa nelpon dhewe 'tenan lan Empan'. Ya, 'Sawetara ekstra kilogram’ utawa malah 'large’ bakal dicokot luwih akurat, nanging sampeyan kelet karo gambaran amarga paling wong lanang ora nanggapi kanggo bebener. Nalika sampeyan ketemu, nyoba kanggo ditolak lewat sing dipikir wagol kang menehi, amarga sampeyan lagi ing paling njupuk dijupuk padha Panjenengan, tengen?

Lan sing bisa nyalahke enom-at-ati 61 wong lawas taun utawa youthful 44 wong wadon umur setaun kanggo tweaking bebener titik? Padha ngerti sing amarga kahanan ing sanjabane kendhaline, lagi mati sing akèh radars wong. Supaya padha fib sethitik lan utawa akèh – kanggo tetep katon kanggo daters online liyane metu ana. Aku ora ngandika iku tengen. Aku mung matur sing mengkono.

Miturut alam banget saka medium lan wong siji sing cocog karo komputer sadurunge patemon lan persentasi sing prayoga saka wong-wong mau ora bakal kebak siap metu. Iku ndadekake pangertèn. Apa persentasi kita insecure? Apa persentasi kita gagal kanggo ketemu kritéria ing wong’ checklists mental? Apa persentasi kita pinter cukup kanggo ngerti sing jujur 63 wong wadon kabotan taun lawas ora ketemu checklists paling wong-wong iku, kang persis kok dheweke kluyuran neng gambar sing saka enem taun lan telung puluh kilogram ago?

Kula titik punika kita ngirim ngisin goroh ing sawetara Urut saka klompok ngrangkul, utawa nuwun kanggo wong tetep kita ing driji sikil kita. Luwih, kita ngirim nyoba kanggo mangerteni lan nampa kasunyatan sing prilaku iki arep kelakon lan minangka manawa minangka badhe ipat Lika kang, utawa moustapha sar badhe njaluk pegatan. Njupuk duka solves apa-apa lan kabeh iku ora nggawe sampeyan muni pait lan ora klebu nalar, loro sipat sing wis tau nandang gerah sapa wae.

Nanging awit kita ora bisa mungkasi goroh, kene sawetara pancegahan sampeyan bisa njupuk ing usaha supaya wong-wong mau:

1) Takon kanggo gambar liyane. Aku ora ngerti carane kakehan aku kudu ndeleng nembak sirah sing katon kaya Natalie Portman, mung kanggo nemokake dheweke iku Natalie Portly ing gesang nyata, nanging aku wis sinau wulangan sandi. Yen aku bisa ngirim foto ekstra kula dijupuk ing pungkasan taun, banjur ana ora alesan kanggo wong liya ora duwe wong-wong mau uga.

2) Coba kualitas potret. Fim lan sandhangan katon beda saka iku iya sepuluh taun kepungkur. Rekmo beda, fashion beda, cat werna beda. Yen gambar katon tanggal, wong uga banget uga dadi ndhelikake soko.

3) Coba komposisi saka foto. Banget nutup munggah Gambar lan ora foto ndhukung liyane? Wong ora seneng karo / awak dheweke. Mung ndeleng wong saka dodo munggah? Bab sing padha. Ngagem kabeh ireng, disarèkaké konco kanca, utawa obstructed dening fern gedhe? Wong sing wis ndhelikake, apik alesan.

4) Mikir logis. Sampeyan tau pengin kaku fisik, salah siji ing profil utawa ing telpon, nanging yen soko Panjenengan ora nambah munggah, nggawe cathetan saka iku. A wong sing nyebut awake 'nyuwek’ nanging ora nindakake apa-apa atletik ora dirungokké sing apik tenan. Padha karo wong wadon sing ngaku dheweke iku 39 nanging wis loro grandkids.

Aku bakal pindhah ing rekaman lan wong iku oke kanggo wong kanggo ngapusi babagan kang / dheweke umur ONLY yen wong ngakoni bebener mengko profil. Lying kanggo nggawe dhewe katon ing kriteria panelusuran arbitrarily panah wong iku mewek adoh saka lying karo maksud kanggo ngapusi.

Njupuk mad ing goroh uga d'Kelas. Aku wis ngedika karo saperangan saka wong lanang sing padha supaya duka ing kang ngapusi sing padha tumindhak embarrassingly. Salah marang mati wong wadon sing dipun cukur telung taun mati dheweke umur. Liyane nguripake watara lan kiwa wong wadon sing ora manggon nganti Gambar dheweke. Kanggo kula, iki loro wrongs mboten saguh kanggo nggawe tengen. Goroh ing ngaco munggah, lan bakal mbayar amarga dheweke ora bakal njaluk tanggal kapindho, nanging kuwi ora ana alesan kanggo scar dheweke kanggo urip.

Yen wong nasaraké sampeyan karo foto, dadi kelas tumindak ora mung kang melasi, nanging ora lying dhewe. Miturut mulangi bebener, sampeyan wis rampung kabeh sing sopo wae bisa bisa nindakake kanggo ngresiki munggah kabèh online gendakan pemandangan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Men Love Heartless Ratu Tawon

Iki dating site, lan dating site for penyayang pet, ora kurang. Dadi bisa kita pirembagan kanggo aku ...

Close