Pet alergi lan Dating Thunder bisa?

Dadi, sampeyan wis ketemu wong sing arep kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti luwih apik. Nalika sing diajak wong-wong mau, apa ing-wong utawa online, ana eseman ing pasuryan. Sampeyan aran sing iku ora bisa njaluk apa luwih apik banjur padha, banjur sinau sing padha duwe pet sing alergi kanggo. Apa wong apa? Bakal perlu kanggo menehi munggah ing sesambetan amarga alergi Panjenengan? Apa ana alternatif kanggo ora ningali wong maneh? Kanggo paling wong, ana.

Kawitan lan utomo, supaya wong ngerti sing duwe alergi. Iki penting kanggo duwe hubungan mbukak lan jujur (kanggo didhisiki), lan uga padha bisa nyuda reaksi sing duwe. Carane padha bisa nindakake iki? Padha bisa nggawe manawa lagi ngagem sandhangan seger sadurunge tanggal (gadhah ora interaksi karo pet sawise padha tak disandangi). Tambahan, padha bisa duwe rerumput lint utawa soko padha kanggo nggunakake sawise padha teka kanggo tanggal (yen pet sing nitih mobil lan ana transfer saka mobil kanggo sandhangan sing).

Tlatah sabanjure fokus iku kanggo ngerti keruwetan alergi Panjenengan. Sampeyan bisa njupuk alergi obat OTC lan bisa kanggo nangani wayah sore? Utawa bakal sampeyan duwe reaksi abot sing bakal mbutuhake EpiPen? Kanggo sing sing mbutuhake EpiPen, sampeyan kudu kanggo netepke sesambetan ing tingkat luwih, amarga secara harfiah kesehatan ing resiko. Kanggo wong, sampeyan mung bisa priksa manawa sampeyan njupuk medicine alergi sadurunge njupuk bebarengan karo wong-wong mau, banjur ngawasi reaksi minangka wengi dadi.

Yen sampeyan nglampahi wektu liwat Panggonan sing, padha bisa nyiyapake kamar kono pet ora diijini. Minangka lapisan ditambahaké saka pangayoman, padha bisa duwe mesin nyaring mlaku supaya Allergens metu saka udhara. Ana akeh produk sing ing pasar kanggo panandhang alergi. Iki produk bakal ngurangi jumlah dander ing udhara, utawa bisa dadi alangi supaya Allergens saka ngetik spasi ditetepake.

Kanggo paling sufferers alergi, padha wis bakal pemain figuran karo wong-wong mau, nanging ora babras kanggo mbaleni wong-wong mau. Priksa manawa sampeyan bisa tansah duwe jaringan ing tangan. Yen sampeyan duwe alergi sing nimbulaké gatel, watery mata lan liyane, sampeyan bisa uga aran kurang atraktif kanggo tanggal yen irung wis saya mlaku utawa katon minangka sanadyan sampeyan wis nangis. Sampeyan bisa duwe irungnya sawetara mripat alergi karo sampeyan uga. Iki ora mung bakal bantuan ditanduri Allergens saka mripatmu, nanging uga bakal bantuan karo redness lan gangguan sing bakal saiki.

Apa alergi Panjenengan sabab sampeyan watuk? Irungnya watuk lan lozenges tenggorokan sing penting kanggo gadhah tanggal kaku suda. Carane akeh wektu wis nandang gerah tickle ing tenggorokan lan liyane sing watuk ing drier tenggorokan nemu? Sawetara lozenges utawa malah candies hard bisa nambah mung cukup Kelembapan kanggo njupuk tickle adoh lan jas tenggorokan supaya sampeyan bisa musataken ing tanggal.

Kanthi mbukak, Komunikasi jujur ​​lan preparation sethitik, sampeyan isih bisa duwe hubungan nyenengake sanajan sampeyan duwe alergi kanggo pet sing.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Carane njaluk ing Mood katresnan?

Ana ing wektu nalika lan bojomu utawa boy kanca mung ora bisa supaya tangan mati saben liyane, nanging ...

Close