Can Pets Gendéra Sense Red Sing Sing Sing Mr. Kanan?

Yen sampeyan ndeleng kanca wulunen minangka extension sing, kemungkinan sing yen asu Panjenengan ora kaya tanggal, sampeyan ora bisa salah siji. Akèh sing pracaya sak wayah kawitan riko menyang ngarep, yen asu growls lan retreats saka tanggal, sing tau tandha apik. Kemungkinan kang ngrasakake amiss. Lonceng weker pindhah mati ing sirah lan sampeyan ana ing tandha dhuwur, Mungkin Pak. Tengen ora tengen, sawise kabeh.

Nanging ana apa bebener iki?

Kita nonton video asu fetching apa-apa saka koran a Pasangan saka sandal, mlumpat liwat puteran lan niru obahe pemilik kang. Kita nangkep potensial lan sing kejiret munggah ing idea sing kabeh asu iku innately saged iki feats sange. Ya, lagi. Sawise akeh latihan sing.

We maca babagan carane asu kulawarga Jordan tumindhak gumregah menyang Babysitter sing, Khan, lan panemon sakteruse saka planggaran kejiret ing tape. Nanging iki sawise 5 sasi kang ngubengi Khan kadhaton apa kang dilakoni iki, ora reaksi langsung sawise patemon dhisikan.

Akeh wong sing mikir asu sing bisa raos bebaya lan ora njupuk banget kindly marang wong-wong sing nuduhke ancaman kanggo kulawarga. Protectiveness minangka asil saka abad breeding, liwati mudhun saka generasi kanggo generasi. We maca babagan pooches jumping kanggo nyimpen sing nduweni, asring ngorbanake piyambak.

Ing tangan liyane, yen nonton Cesar Millan, Whisperer Dog misuwur wis memulang kula tindakan, iku sing nduweni kerep ora ngerti basa asu lan donya minangka akeh kaya padha ngarep-arep kanggo.

Kita padha tresna kita pets supaya akeh sing kita kadang lali paling kanca sing wong iku ora wong. Panjenenganipun punika asu. Miturut kanthi maca asu, kang wis ngatur kanggo rehabilitate wong-wong mau, rescuing nduweni saka kahanan ketoke mokal.

Cesar Millan nyerat, "Agresi Asal-Usul saka frustasi asu lan dominasi. Frustasi asu iku asalé saka lack of ngleksanani asu, lan dominasi asu iku asalé saka lack saka Kepemimpinan kalem-tegas. "Apa kang dadi lack saka latihan wis diwanti-wanti reaksi iki?

A guide safety asu – Listener Dog kang dening American Kennel Club tabet alesan liyane, iku bisa dadi asu "nganggep property pribadi yard lan uga growl utawa cokotan kanggo nglindhungi" Iki tegese reaksi asu iku ora kudu reaksi kanggo wong tartamtu, sapa nyebrang yard wis katon minangka intruder.

Behavourists njagong ing loro-lorone saka pager iki. Mung sampeyan bisa netepake yen datedar asu iku akurat. Nanging sadurunge uncalan Pak. Potensi metu lawang, sampeyan bisa uga pengin kanggo menehi wong kasempatan kanggo mbuktekaken iku Pak. Kanan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Making raos Dating lan Men

Dating iku salah siji saka iku sing meh saben wong nyedhaki karo ing paling sawetara pangertèn saka dread ing siji ...

Close