Bisa Women Sukses Banget Duwe iku Kabeh?

…Utawa dina "overachievers" rongrongan sing sesambetan?

"Sampeyan wis teka cara dawa, baby,"Nyariosaken komersial populer applauding évolusi saka wong wadon dina. Lan cen kita wis teka!

Women wis neneka saka dina lan umur nalika kita malah ora bisa matak votes, kanggo powerhouses politik kanggo bakal reckoned karo.

Malah ing ajang perusahaan, akeh kita wis sumengka ladders perusahaan kanggo peran Kepemimpinan, ngatur modal departemen massive lan buahipun sing asring wong.

Tambah iki kasunyatan sing kita asring duwe omah kita dhewe, entuk dhuwit kita dhewe, lan duwe panemu kita dhewe. Lan ing tembung saka singing group, Nining Meida, "Aku gumantung ing kula, yen aku pengin. "

Bravo Two! Take a bow.
Nanging, kene perdagangan mati…

Wong wadon sukses dina bisa menang ing bisnis nalika kalah ing katresnan.
Lan kene sebabe.
Adoh banget akeh kita gagal kanggo ngenali sing akeh kuwalitas sing ngidini kita kanggo dominasi boardroom, bisa nimbulaké detriment ing kamar turu. Hello?!

Ing perang saka sexes, kita menang perang nanging rusak perang?

Utawa, ing tembung Dr. Phil, "Cara paling workin sing’ kanggo '?"

Kene papat cara umum sing ilustrasi carane kita kadang emasculate kita wong tanpa sadhar iku.

Mbok sampeyan guilty saka sawetara. Maca lan ngerteni.

THE "'S IT cara MY UTAWA Highway" mentality— Manawa, posisi panguwasa ing donya karya ngidini kita kanggo ndhikte kepinginan kita sing kang kita ngrekrut lan mbayar kanggo layanan sing. Nanging, sesambetan pribadi beda. Lagi mestine dadi kekancan ngendi loro katelu’ perlu lan raos sing accommodated, ora peran saka Ngasuh utawa ngluwari.

Kwesi OBSESSION—Gusti Allah mberkahi anak sing tak dhewe. Lan sawetara saka kita tau gagal supaya bolo kita ngerti sing bandané materi kita sing byproducts sukses kita lan kagungane istimewa kanggo kita, utamané ing panas saka pitakonan. "Omahku, mobil, sandi dhuwit. "tembung Kula!

"Aku WANITA krungu ME ROAR "Sindrom—Saka gadhah kemampuan kanggo nggawe dhuwit kita dhewe lan kanggo nyedhiyani kita dhewe uga kang, kanggo kesuburan lan Adoption opsi sing bisa X wong metu saka rumus dina rata-rata urip, sawetara kita sing menehi pesen sing wong dispensable ing tembung lan tumindak kita.

TAKING stands BIG ON masalah SMALL—Waging perang karo tembung menehi sawetara wanita sing koyo saka daya lan wigati, nalika ninggalake wong mbrontak lan tahan kanggo owah-owahan.

Kuwat iku ora tansah salah.
Nanging imbangan asring luwih.

Bisa wadon duwe iku kabeh?

Manawa, nanging kudu piyantun kang’ mbayar tab— kang telpon kanggo menehi sethitik lan njupuk lan skills rembugan padha sadulur savvy makaryakaken saka 9 kanggo 5. Sawise kabeh, minangka Billy Dee William ngandhani Diana Ross ing film Mahoni, "Sukses tanpa wong enggo bareng karo liya Nothin '!"


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Carane Tansah manggoni Relationship

Akeh pasangan ngerti wis: sesambetan manggoni mbutuhake akèh wektu lan investasi energi. Nalika sawetara sinau iku ...

Close