Dating EXECUTIVE

Siji saka kanca lanang marang kula sing padha bebarengan tanggal cah wadon sing nuduhake munggah tahap ing tanggal kapisan lan nglajengake mutah kabeh liwat wong! Senajan kudhu aku wis tau ngalami sing aku manawa kita kabeh wis tanggal sing padha mung kosong ala, ngendi wong nindakake soko sakabehe boten cecek lan sampeyan mung kapéngin lemah bakal mbukak munggah lan ngulu sampeyan kabeh. Lan aku cantik manawa kita kabeh wis padha supaya nuduhake kita kang dibatalake ing menit pungkasan lan mbok menawi malah kang jumeneng. Plus kita wis kabeh krungu critane medeni bab tanggal pisanan arep salah. Supaya apa wis musna salah karo cara iki lan carane iku bisa nyingkiri. Iku kabeh isa mudhun kanggo rong tembung cilik 'gendakan etiket'.

Apa gendakan etiket? Wah aku mikir iku minangka pesawat saka pedoman unspoken sing ngidini pengalaman gendakan kanggo pindhah lancar lan dadi luwih nyenengake kanggo loro wong melu. Temtu kita bisa tau ngontrol apa wong liya ora, supaya kita mung bisa milih kanggo dadi tanggung jawab kanggo prilaku kita dhewe, lan aku pracaya yen aku milih kanggo nambani wong lan uga pakurmatan gendakan etiket liyane banjur kita bakal duwe pengalaman luwih nyaman lan diatur saka partner dhéwé. Plus gadhah kode saka prilaku kangge kita sesambetan bisa bantuan kanggo njaga kita aman.

Dating etiket bisa kalebu iku kaya nalika nelpon, sepira kerepe pesen sing saben liyane, apa sampeyan reply kanggo saben pesen lan telpon telpon, timing lan dhiri pribadi kanggo tanggal, apa sing nyandhang, apa sing dirembug ing tanggal, nalika kanggo njaluk fisik, nanging sing paling Jahwéh carane nambani wong liya lan carane nyana bakal dianggep. Nalika sampeyan ndeleng isine cukup sawetara saka sudhut aspèk lan supaya bisa dadi dicokot akeh banget lan bingung. Plus, sampeyan bakal nemokake wong duwe kabeh limo gagasan beda apa lan ora prilaku ditrima nalika nerangake gendakan, lan bab sing paling apik kanggo nindakake iku nggawe pesawat dhewe pedoman kang bisa kanggo sampeyan, banjur kelet kanggo wong-wong mau. Sawise sampeyan bener njaluk metu ana lan Tanggal wong liya sampeyan bisa ing sawetara titik mbagi pedoman karo wong-wong mau yen sampeyan supaya milih, lan ngrembag iku supaya manawa sampeyan sing loro seneng lan ing perjanjian karo carane Tanggal siji liyane nyedhaki. Iki melu gunggung kejujuran lan tingkat tartamtu saka kadewasan saka loro wong. Aku pracaya yen wong sing luwih asring akeh heartbreak bakal nyingkiri.

Kawitan lan utomo sanadyan, ngisi gendakan etiket iku kanggo sampeyan. Nalika kita nindakake ing cara kita aran apik babagan kita wiwiti sarujuk kangge kita sesambetan lan kita poto-bab lan poto-ajining tuwuh.

Contone, sampeyan bisa netepake iku sopan supaya wong sing wis tanggal mung sapisan ngerti yen sampeyan lagi ora arep ndeleng wong maneh, utawa sampeyan uga arep sing iki ora perlu. Yen sampeyan wong wadon sampeyan bisa milih sing ora duwe jinis ing tanggal kapisan amarga cocog karo sampeyan luwih apik kanggo ngenteni nganti sampeyan ngerti wong sing luwih apik. Utawa sampeyan bisa uga duwe raos kuwat banget bab ora kang katahan nunggu ing tanggal utawa bab pesen kang bali. Iki bakal kabeh tiba ing 'gendakan etiket'.

Kene sawetara pedoman cantik standar sing paling wong bakal milih kanggo seba minangka bagéan saka dating etiket:

  • Aja ing wektu kanggo tanggal
  • Aja ngadeg wong munggah ing menit pungkasan
  • Aja njaluk tenan tahap ing tanggal kapisan
  • Aja nglampahi kabeh wengi ngomong babagan Ex (yawn)
  • Nyandhang soko cocok kanggo tanggal sing arep ing
  • Aja kanthi otomatis nyana jinis ing tanggal kapisan

Ing kasunyatan akeh wong bakal mung nelpon becik andhap asor ndhuwur. Nanging sawetara saka intricacies sethitik liyane gendakan etiket bisa luwih saka wilayah abu-abu. Supaya njupuk wektu kanggo tenan mikir bab saben area gendakan lan arep aturan lan pedoman kanggo saben. Sampeyan bisa nggawe minangka pedoman sing ora tanggal wong-wong sing ngadeg sampeyan munggah ing menit pungkasan, utawa sing ora tanggal wanita sing banget pungkasan. Sampeyan bisa uga netepake ora kanggo nyandhang rok mini ing tanggal yen sampeyan ana wong wadon amarga sing pengin kanggo menehi roso kesengsem liyane gaya. Pedoman bakal dadi unik minangka sampeyan lan ing bab punika penting kanggo njaluk cetha ing apa nyaman kanggo sampeyan lan apa ora ditrima kanggo sampeyan minangka individu.

Dadi carane kowe nangani iku yen wong ora soko sampeyan ora kaya? Apa apa nalika wong ngilangi salah siji saka aturan Panjenengan? Minangka kasebut sadurunge kita ora bisa ngontrol carane piyantun liya dumadakan ora bakal kita arep. Mulane iku mudhun menyang apa sampeyan cumadhang kanggo nampa lan ing ngendi sampeyan bakal tarik baris. Contone yen siji pedoman iku sing ora arep bakal katahan nunggu tanggal, lan sampeyan kudu wong sing pungkasan, titik kawitan saka telpon kanggo supaya padha ngerti carane aran bab iki. Sampeyan bisa nindakake iki ing non ngluputake, straightforward proses dening mung nuduhake carane aran lan sing iku ora soko sampeyan pengin ing sesambetan gendakan. Nanging apa bab yen padha bola-bali nglintasi baris? Uga sampeyan kudu mutusake carane tenan baris sing iku kanggo sampeyan. Yen pancene upsets sampeyan lan sampeyan ora bisa ngidinke prilaku banjur wong sing mung ora bisa Pas apik kanggo sampeyan. Sawise sampeyan wis sambungan carane aran yen isih padha nindakake iku sampeyan bakal salah siji perlu supaya iku pindhah seneng lan nganyari pedoman kanggo dhewe, utawa sampeyan bakal perlu supaya wong-wong mau pindhah. Iki carane berkembang dateng ing dhewe lan wates dhewe.

Wara-wara kanggo bagean utama, saindhenging artikel iki aku wis diarani 'pedoman' tinimbang 'aturan'. Iki amarga aku iku penting kanggo sampeyan duwe sawetara keluwesan karo dhewe ing syarat-syarat experimenting lan ningali apa ngrasa OK kanggo sampeyan lan apa temtunipun ora ditrima. Nalika sampeyan tuwuh lan ngganti minangka wong supaya banget bisa gagasan bab gendakan. Tansah dadi fleksibel, Nanging yen sampeyan wis isa metu apa nengen kanggo sampeyan ing sembarang wektu tartamtu Aku suggest tancep kanggo wates dhewe karo gendakan etiket. Nalika kita break pedoman kita dhewe tansah isa bali kanggo cokotan kita.

Happy gendakan!


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Mayer ora nyenengake About Modern Dating

Supaya ngadhepi iku, kita maneh urip ing ol apik 'days ngendi katresnan ing kawitan ngarsane nguripake menyang pangenalan ...

Close