Gendakan lan Relationship Konsultan – Law of Attraction

Supaya apa sing Hukum of Attraction? Cukup iku Hukum Universal sing ngandika kita bakal narik kawigaten menyang gesang kita bab-bab sing kita fokus manungsa waé, kita ing, apa iku positif utawa negatif. Apa sing weruh saka utawa ora, saben panginten sampeyan duwe, saben emosi sing aran, kabeh sing krungu lan maca, mengaruhi kasunyatan Panjenengan.

Supaya apa ora sing duwe apa karo gendakan lan sesambetan?

Miturut saestu mangertos apa sing arep saka sesambetan lan nglamar sawetara Hukum banget dhasar prinsip wisata, sampeyan bisa njamin sing njaluk apa saestu kepéngin. Iku penting kanggo ngerti persis apa sipat fisik, tindak tanduk, angka, kapercayan, lan kapentingan sing penting kowe supaya sampeyan bisa fokus apa sing arep ing sesambetan tinimbang apa sampeyan ora pengin.

Elingi, sampeyan bakal entuk apa sing fokus ing.

Kakehan, wong bakal pindhah saka siji sesambetan gagal liya tanpa menehi pikiraken punapa wae kanggo ngapa utawa carane sing sesambetan supaya netepi. Malah luwih apik, padha liwat sing bener lan mungkasi munggah ing sesambetan liyane sing gagal kanggo padha, alasan nemen durung ngelawan.

“Yen sampeyan lagi kaya aku, sampeyan ora duwe idea apa emg arep
saka sesambetan sabanjuré ñ mung iku sing arep rampung beda saka
siji pungkasan sing gagal supaya miserably!”

Aku mesthi sumurup apa aku ora pengin ñ ing paling saka hubungan sing mung rampung. Bakal ora iku wis gedhe yen aku wis dijupuk ing wektu kanggo mikir bab kabeh sesambetan gagal lan kombinasi kabeh heartache sing dadi siji idea cetha apa iya lan ora pengin ing sesambetan? Aku wis disimpen dhewe sawetara bandhulan saka pendulum.

Pripun aku 'narik kawigaten’ sesambetan sampurna kanggo kula?

Aku arep kanggo nuduhake sampeyan cara cepet lan prasaja nyata kanggo narik kawigaten wong pas sing looking for – Tanggal ngimpi!

Njupuk metu Piece saka kertas lan nulis mudhun kabeh data sing pengin ing sesambetan sampurna Panjenengan. Apa kang utawa dheweke kaya? Pripun padha katon, mambu, Dhiskusi? Apa prekara-prekara sing bakal nggawe bebarengan? Carane kowe aran nalika sampeyan lagi watara wong? Tenan njaluk menyang iki lan njupuk wektu kanggo nulis mudhun saben rinci. Iku bakal dadi uga worth iku ing mburi.

Paling wong ora tau njupuk langkah iki nulis mudhun apa padha arep lan durung iku langkah siji sing paling penting ing nemokake partner impen sing.

“Apa kowe ngerti sing dening mung nulis mudhun apa sing arep, sampeyan nambah kasempatan njupuk iku dening 80%!”

Cukup mikir bab sing kanggo menit…

Aja mangu-mangu dhewe. Nganggep sing sampurna ing saben cara lan ana apa-apa ngadeg ing cara njupuk persis apa sing arep. Ora dhuwit, utawa katon, utawa wektu, utawa tindakan liya.

“ImagineÖ Sampeyan bisa duwe apa-apa sing pengin!”

Yen wis rampung ngleksanani iki, sampeyan bakal uga ahead saka game. Njupuk anggere sampeyan kudu… Iki tombol kanggo sukses pokok!

Aja VERY cetha ing pikiran bab apa sing arep. Yen ora, Universe bakal ora duwe idea apa emg arep ñ lan apa bakal menehi. (Cukup cathetan cepet, nalika aku ngomong 'Universe', Maksudku Gusti Allah, Buddha, Basa Bumi, utawa long sampeyan nggunakake kanggo daya luwih universal Panjenengan punapa mawon.)

Bingung? Tetep karo kula hereÖ Mbayangno arep restoran lan nindakake hamburger. Waiter dadi ing urutan. Sadurunge hamburger arrives, sampeyan nggenti urutan. Saiki sampeyan marang waiter sing sampeyan pengin nemen steak. Waiter dadi ing urutan. Sadurunge steak arrives, sing ngomong waiter sing wis diganti pikiran maneh lan kaya salad. Saiki ing titik iki, paling waiters bakal pitutur marang kowe kanggo nggawe salad dhewe. Universe ora nindakake iki, nanging sampeyan bisa ndeleng carane iku banget angel kanggo Universe kanggo menehi persis apa sing arep nalika sampeyan ora malah ngerti?

OK ñ rampung?

Yen sampeyan ora nindakake ñ bali lan nindakaken. Aku ngomong nèk iki bakal prasaja, nanging sampeyan isih kudu sing sethitik saka karya.

Saiki sing lagi cetha banget bab apa tenan kepéngin ing partner, njupuk sing Piece saka kertas, melu munggah lan nindakake karo sampeyan kanggo paling sethithik minggu. Nindakake iku ing kanthong, ing dompet utawa dompet, utawa ing jeroan. Iku ora Matter ngendi sampeyan sijine iku, anggere sampeyan tetep karo sampeyan kanggo paling sethithik sing minggu. Saben-saben sampeyan elinga yen sampeyan duwe iki Piece saka kertas karo sampeyan, elinga koyo apa bakal kaya dadi karo partner. Banget aran iku!

Ana salah siji langkah luwih penting banget. Sak minggu iki, priksa manawa sampeyan ngrungokake isine weteng, utawa swara utama. Yen ngandhani sampeyan kanggo nyetop ing ngresikke garing, Selasa nalika sampeyan biasane pindhah ing Kemis, pindhah ing Selasa! Sampeyan bisa uga ketemu sampeyan mate nyawa nalika sampeyan ngadeg ing baris. Titik punika sing wis diselehake urutan karo Universe, saiki sampeyan kudu mbayar manungsa waé menyang pratandha sing kang dikirim dalan lan ACT ON wong!


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Sampeyan ora Apa Coba Kanggo Ngganti Guy Panjenengan

Ana punika akeh ditulis bab carane sampeyan bisa ngganti wong. How you can tame him and make him...

Close