Partner Woman Muda ing 5 Langkah-langkah Gampang

Pitakonan
“I am looking kanggo wong wadon enom, nanging paling wanita pengin Tanggal wong sak umur dhewe. Apa bisa aku?” – Anonymous

Pitakonan Dina iku salah siji saka kita nonton sing wishes kanggo tetep anonim; kita bakal nelpon wong Bill. Baca pitakonan maneh. Sok dong mirsani carane Bill wis nggawe percoyo sing wadon luwih enom ngupaya ora bakal kasengsem ing wong kang umur. Iki manggoni yakin poto kang sakbenere dijamin kanggo kayektenan. Yen kowé pracaya marang jero mudhun sing lagi arep gagal, sampeyan bakal.

Nyata jawaban.

Ing cendhak, ya, sampeyan bisa pancen golek wong wadon enom sing nengen kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu nyetel target, njupuk tindakan, lan tetep mesthi.

Carane bisa miwiti ing arah tengen?

First, njupuk dipikir jero mudhun nang tokoh metu persis apa sing pengin ketemu wong wadon enom. Lan banjur mikir bab apa wong wadon sampurna iki bakal kaya. Njlèntrèhaké dheweke minangka akeh rinci sing bisa bisa. Banjur, nulis iku mudhun ing Piece saka kertas. Dhaptar dheweke umur, fisik katon, sipat pribadine, hobby, seneng lan dislikes, etc. Sawise Panjenengan wis diterangake wong wadon sampurna kanggo sampeyan ing gedhe rinci, melu munggah sing Piece saka kertas lan nindakake karo sampeyan kanggo 1 minggu.

Mbayangno sing wis karo dheweke. Apa sing bakal nindakake? Apa sing bakal pirembagan bab? Where bakal pindhah? Pancen aran iku lan njaluk menyang emosi iku — Carane bakal aran nalika sampeyan karo dheweke? Kabeh iki bisa uga muni boten sae, nanging kowe ngerti sing dening mung nulis mudhun apa sing arep, sampeyan nambah kasempatan njupuk iku dening 80%!

Cukup mikir bab sing siji kanggo menit…

“Ing disiplin nulis soko mudhun iku langkah pisanan marang nggawe iku kelakon.”

– Lee Iacocca

Stigmas sosial lan ngapa kowe Care?

Sampeyan apa ora. Kita masyarakat kebak stigmas sosial. Kita lagi supaya sibuk kang ngangap bab “apa wong bakal mikir” kita, kita padha wedi kanggo nguber impen kita dhewe. Ya, akeh wong tresna kanggo pass pangadilan ing wong, nanging sing dipilih lan sing tengen. Apa padha nindakake iku topik luwih gedhe kanggo dina liyane, nanging iku pancene ora penting kene. Ora ana siji maning bisa bisa ngerti apa nengen kanggo sampeyan, apa ngrungokake wong?

A wong wicaksana yen ngandika,

“Apa wong liya mikiraken bab sampeyan iku ora ana bisnis”.

Apa bener sing paling wanita pengin wong sak umur dhewe?
Iki rampung goroh! Kasunyatan, saben kita wis kepengin lan kabutuhan beda lan unik. Goal lan fokus siji kudu nemokake wong wadon sampurna kanggo sampeyan. Periode.

5 tips gampang kanggo narik kawigaten lan partner wadon enom.

Wanita enom asring kesengsem kanggo sipat kaya kadewasan (kaya Daddy sing), dhuwit liyane lan status sosial sing luwih dhuwur, masculinity, kabisan Kepemimpinan, kapercayan, lan kasabaran, supaya iku penting kanggo sampeyan kanggo fokus ing whichever sipat iki sampeyan nduweni.

1) Aja dhewe.

Nalika wong lanang lawas ketemu wong wadon enom padha kerep njaluk gemeter lan miwiti kanggo tumindak tenan aneh. Aja nindakake iki — mung dadi dhewe.

2) Tansah iku cahya lan seneng-seneng.

Aja Playful. Have fun. Nggodha dheweke. Dheweke wis ora lali apa iku kaya muter lan goof watara. Iku bakal nindakake sawetara sing apik kanggo ngelingi ora kanggo njupuk urip supaya akeh. Dadi sethitik edan lan milih kanggo samubarang kang lanang enom umume bisa ora saged kanggo nindakake. Go ahead. Seneng dhewe.

3) Dadi pimpinan ing. Aja wong.

Wanita enom sing paling kamungkinan looking for wong kanggo njupuk timbal. Padha duwe pengalaman kurang ing urip lan sing paling kamungkinan looking for wong kanggo nuduhake wong apa metu ana. Priksa tanggal lan plans ahead wektu, nanging uga sensitif lan takon pendapat dheweke plans sing wis digawe. (Dheweke uga dadi alergi sushi). Aja wong, durung ngormati mratelakake panemume dheweke. Mbukak lawang, mlaku-mlaku ana ing sanjabaning curb, lan narik metu kursi cara liya kanggo nggawe roso kesengsem amba ing wanita enom.

4) Aja tumindak kaya “perv”.

Paling wanita enom atraktif wis mejet dening sawetara pincang, perverted wong lawas. Aja nyoba kanggo mindhah banget rauh utawa dheweke bakal mikir sampeyan mung “perv” looking kanggo njaluk menyang dheweke celonone. Nalika piyambak bebarengan, iku OK kanggo flirt, nanging supaya dheweke nguber sampeyan kanggo tindakan luwih. Yen ora, sampeyan uga ajrih dheweke lunga.

5) Menehi dheweke sawetara papan.

Wanita enom wis mbokmenawa mung nandang gerah metu saka omah tiyang sepah kang karo gesang banget kabentuk lan ingatase hak bebas nul. Yen dheweke iku kesengsem kanggo sampeyan, iku ora amarga sampeyan lagi maneh nggawe lingkungan suffocating dheweke mung ngiwa… iku amarga sampeyan makili soko beda. Menehi dheweke sawetara papan. Dadi wong dheweke tansah ngimpi bab, banjur ora Chase dheweke. Ayo dheweke teka kanggo sampeyan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Apa Women Pengin in Man Sing Perfect?

Women tansah pengin wong sing urip duwe kuwalitas tartamtu. Dhaftar ora cantik long, nanging asring ...

Close