Aja Lan Don'ts On Making First Dating Pambuka

Minangka anggota Tanggal My Pet, sampeyan njaluk siji kesempatan kanggo ngirim pesen pambuko kanggo cocog Panjenengan. Mulane aja padha isin; iki bakal muter bagean amba ing sukses pengalaman gendakan online.

Sadurunge sampeyan miwiti, kene sawetara tips carane supaya teka tengen kuwat banget utawa nggawe Cringe maca…

Saka – Tumindak positif!

A-lampu ati, pesen optimis bakal gawe uwong yakin wong sing lagi wong seneng dadi karo. Punapa kowe kanggo wong sing wis sambatan babagan Ex sing wis utawa wong sing bungah babagan patemon sampeyan?

Aja – Tulis Novel

A sawetara sentences bakal sampurna, Mungkin malah uncalan ing loro guyon utawa? Nanging kalebu crita urip bakal duwe wong nutup pesen sadurunge padha tekan ing paragraf katelu…

Saka – Kalebu rincian

Ngeculke wong ngerti apa sing arep bakal panah kothak mlebu mudhun kanggo anggota sing looking for bab sing padha. Tresna kanggo paragliding ing akhir minggu? Perfect, wong liya bisa nindakake banget!

Aja – Aja cliche a

Ya sampeyan uga bakal jenis, ngrawat, maha, etc manut. nanging kita wis krungu kabeh iku sadurunge. Sing maca kepengin ngerti bab YOU, menehi wong soko sing ndadekake wong pengin pesen sing metu saka wong liya.

Saiki sampeyan langkah luwih menyang patemon partner mangsa (carane macem!), supaya njaluk nulis introduksi Panjenengan, Nggawe sawetara tanggal lan sampeyan bisa thank kita mengko…miwiti saiki.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
Carane njaluk ing Mood katresnan?

Ana ing wektu nalika lan bojomu utawa boy kanca mung ora bisa supaya tangan mati saben liyane, nanging ...

Close