Ngalamun ing Libro: Carane A Good Dog tamed A Bad Woman

Sanadyan kita isih adoh saka leren utawa decrepitude, Libro lan aku padha nyedhak panas ing kutha rawan kanggo panas ombak, ngendi AC katahan kita urip nanging ngetokake kuwasane nggawe ing apartemen.

Ngerti carane Libro nandhang ing sidewalks sizzling lan carane dawa wis wiwit aku 'd wis vacation nyata, Aku ngandika 'ya’ nalika kanca saka kanca marang kula babagan ndadak dhuwur Long Island rental pantai kanggo sasi Agustus.

Kanca kanca kang wus tiba ing katresnan karo wong California lan ana kekarepan kanggo forgo East Coast wedhi lan Surf katresnan ing pembekuan San Francisco. Dipping menyang endhog nest, Aku mbantu dheweke metu.

Aku lay ing kemul kuning becik aku wis dibusak saka salah siji kamar, ing wedhi lan Libro lungguh ing. Iku isih awal, nanging aku sijine munggah ijo lan putih belang payung aku 'd ketemu ing ruang paling ngisor lan digawe manawa Pangeran sethitik ana aman ing iyub-iyub sawijining. Aku banjur mlaku ing banyu. Panjenenganipun tak munggah lan ndherekake. Kita majeng. Miturut wektu aku pedhet jero, Libro mandheg lan iki looking belligerent. Aku njaluk kanthi sanget kanggo wong-bangsal. Panjenenganipun nulak. Aku dikon bali kanggo kemul. Panjenenganipun nulak. Aku sighed lan kapandeng ing langit. Dheweke ora bakal tindakake kula ing; bakal ora tetep lead. Kita arang wis perjuangan daya kaya iki siji, biasane amarga wong kuwi asu apik lan amarga aku dianggep wong nyedhaki, kang agreeable lan ora kasepakatan ing olahraga kontrol.

Aku 'd dadi wong asu, ing pungkasan. Nanging stalemate karo kaki kita ing banyu iki ora gampang mantun. Aku morphed menyang dominatrix a, nuntut sing padha ngenteni ing kemul, miturut payung kang yen ora bakal Welahan ing jejere kula ing banyu. Panjenenganipun kondur menyang basa ngarep. Aku swam metu piyambak. Nanging din ing pantai narik kawigaten kula bali. Libro iki racing munggah lan mudhun, barking. Aku kang metu saka banyu kanggo reassure wong sing tangan lan sikil padha fluttering, ora flailing
Aku digawe gerakan ing tanah, kaya madwoman sing sanadyan swam saklawasé metu saka ngarsane kang, Aku bakal bali menyang terra firma lan wong: Aku ora bakal ninggal kowe. Aku ora bakal ninggal kowe. Libro durung pracaya kula. Rescue iki needed. Iki ketoke dibutuhake racing munggah lan mudhun pante lan howling kanggo klumpukne pasukan. Yen aku swam, kang howled; yen aku kang metu saka banyu, piyambakipun lay mudhun ing kemul kaya asu apik.

Iku dina panas banget. Aku tak duka. Aku tak panglipuring. Aku tak anceman. Aku marang wong roti lan ceramah lan digawe akèh prajanji. Boten makarya. Aku kondur menyang banyu banjur bali menyang mungel weker nganti, wedi kang evicted dening wong nglaras dina ing pantai, Aku njupuk wong ngarep. Ing dina sakteruse, Aku nyoba ninggalake wong ing mobil karo windows aman sudo nalika aku lunga kanggo nglangi, nanging barked ana, banget nuntut, gupuh-stricken babakan nalika aku, katresnan kang gesang, ngetik banyu lan nyudhuk apa terus pracaya ana pati tartamtu. Pungkasanipun, piyambakipun kedah tetep konco ing omah rental, malah ing dina paling monjo, karo kabeh pembuangan lantai encircling wong, yen aku wanted nglangi. Kita wis ngrambah ing borot serius pisanan ing kopling kita sampurna, pangenalan kita kawitan sing pleasures padha ora tansah kang, utawa mine kang. Duo dinamis bisa duwe, ing kaping, dalan kapisah menyang Bliss.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
G-Spot Facts lan mitos

Berjuang kanggo nemokake G-titik? Iku dhuwur wektu sing mungkasi nguber mirage lan musataken ing gadhah sehat ...

Close