Cara Seneng Date First Panjenengan

Kakehan pasangan anyar overthink tanggal sing pisanan. Padha muter macem-macem cara ing kepala, sing bab apa bisa duweni potensi kelakon lan bisa piyambak menyang edhan sadurunge padha wis bener nandang gerah bebarengan. Ing idea utama Ngerteni wong liyane njupuk jog bali menyang sumelang bab apa utawa ora padha nggawe roso kesengsem apik – sing padha ndemek pasuryan sing kakehan, ngomong kakehan, ora cukup ngomong, lan lan ing.

Tanggal kudu dadi wektu njupuk ngerti wong liyane lan ngrungokake lan respon kanggo apa lagi ngandika. Carane sampeyan bisa ngrungokake wong liyane nalika sampeyan sing arep liwat apa sing arep ngomong lan apa sing utawa sing ora mengkono nalika piyambakipun utawa dheweke wis ngomong? Yen sampeyan mikir babagan iki, sampeyan bener mbuwang wektu fokus ing dhewe lan dilalekake sing fokus utama kudu ing wong liyane. Sampeyan nglampahi kabeh dina karo dhewe; menehi dhewe break lan nglampahi wektu karo wong liya.

Dadi, sampeyan perlu kanggo njaluk metu saka sirah lan fokus ing wayahe saiki. Apa kang dipangandikakake iku sing bisa hubungané? Apa dheweke mengkono sing bakal kaya ngerti liyane babagan? Liyane apike kanggo elinga yen iki tanggal kapisan banget, lan iku paling kamungkinan mung minangka gemeter sing. Apa kang lali kanggo mbukak lawang kanggo sampeyan? Utawa ora narik dhingklik metu? Ora dheweke mung koyone ngomong bab dhéwé lan ora takon sampeyan pitakonan? Nalika sampeyan ndeleng kedadean iki saka perspektif sing wong liyane iku gemeter banget, iku gampang supaya pindhah lan ndeleng ngendi liyane wengi bisa mimpin.

Yen sampeyan gemeter babagan ala ambegan, supaya sawetara ibukutha ing dompet utawa kanthong. Iku bakal becik kanggo duwe sawetara Kleenex utawa handkerchief karo sampeyan uga. Sampeyan ora perlu kanggo ngowahi kabeh kabinèt medicine, nanging gadhah sawetara iku karo sampeyan utawa cedhak sampeyan bakal bantuan kanggo sijine sing luwih ease.

Intine kabeh iki kanggo nglampahi wektu karo tanggal gadhah nyenengake lan nglaras perusahaan marang dheweke utawa. Life mengkono lan kadhangkala iku ora lunga minangka ngrancang. Yen sampeyan tetep atine mbukak (lan jantung) sampeyan bisa muter karo punapa mawon occurs. Iki uga tanggal pisanan akeh. Santai lan seneng!


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
3 Tip kanggo An Amazing Relationship

Sesambetan sing bab sing paling luar biasa kita bisa duwe. Nanging kaya kabeh iku penting ing gesang padha mbutuhake ...

Close