Lima Lessons Life Sinau Saka Cats lan Men

Nalika aku pisanan ketemu pacar Pendhaftaran, Christopher, limang taun kepungkur, Aku mung siji Pasangan saka shoes flat - boots scuffed saka College. Mikir bali ing pengalaman lulus sandi, Aku sangsi aku malah ngagem mau 10 kaping, minangka dhuwur tumit digawa paling laku sandi lan saka kelas kajaba inchi saka Ès ditutupi kampus, kang ing titik aku migunaaké wedge a. Sehat-sehat, Aku embellished terakhir (Luwih.) A girl buat ing saben cara, Aku ora ngerti carane nggawe sweatpants cantik utawa aran nyaman nuduhake pasuryan tanpa topeng dandanan, lan aku tau foresaw ganti iki. Nanging iya, lan aku ngarep-arep iku ora kanggo wong wadon liyane, uga.

Ora ana apa-apa salah karo dandanan lan stilettos - seneng wong! Cukup ora gumantung ing wong-wong mau. Nalika aku katon ing majalah lan Lamongan pancet media lingkungan kita, Aku ora kudu wonder kok dadi akeh wanita ing lemah shaky ing departemen kapercayan. Aku bareng karo sampeyan pawulangan ngisor iki aku wis sinau saka kanca feline lan wong terus-shooting ing gesang kawula:

1. Ngisin tondho individu: Ing salah siji tanggal panas pisanan karo Chris, Aku panicked bab carane bulak aku kapandeng lan resorted poto-tukang samak. Nalika aku ngomong aku bulak, Maksudku aku alabaster wewatesan tembus, supaya iki cepet-fix mimpin kanggo apa-apa nanging garis-garis oranye lan getun. Nalika iku (sengaja) ditakokake yen aku 'd sijine ing poto-tukang samak, Aku teka resik (sanajan ora ing pangertèn harfiah, kaya melu minggu exfoliation.) Wong kula kok aku apa sing ngelingi aku muni kulit ayu lan langka. Aku tau ngene krungu wong nyebut kulit cara sing, lan aku felt supaya boten sae kanggo nyoba kanggo ngganti soko sing unik nganggo produk sing smelled metallic lan kiwa pajamas lan ageman putih muddied.

Kita partners pengin kita katon kaya dhéwé, lan kita kudu pengin, uga. Iku padha gadhah dating foto profil sing katon apa-apa kaya, photoshopped liwat titik pangenalan. Kita wis unik, lan iku sing nggawe kita beda uga nggawe kita ngadeg metu saka akeh. Golek kapercayan kanggo nuduhake tondho nyata lan ora melik wong '.

Minangka kanggo cats, padha ngemu bener. A calico wis ora luwih apik ditandhani saka Tabby a - iku kabeh ing mripat saka beholder.

2. Aja awak kawirangan: Loro saka cats sandi cilik, kalih saka rata-rata mbangun, lan loro sing gedhe. Padha ora ngerti iki. kucing paling gedhe mundhak ing cats setengah ukuran lan kamulyan kok padha ora seneng karo tanggal play Gulat. Yen mung wadon bisa mungkasi awak-bashing kita loro padha ngremehake lan oddly nggampangake. We teka ing kabeh manéka ukuran lan, lan durung aku krungu supaya akeh kanca-kanca lunga lan ing cacat awak babagan wikan. persepsi sing banjur gegandhengan karo ngedeni babagan carane wong ndeleng badan ing comparison kanggo model Victoria dadi rahasia. Sing jenis poto-Dhiskusi ndadékaké kanggo generalizations kita wis bab ora mung badan kita dhewe, nanging badan ing umum. Aku cringe nalika aku krungu kuotasi kaya, "Wanita Real sing curvy." Wanita ayu teka ing Uploaded manéka, supaya kang ngisin tokoh apa sumerep ing wangun healthiest kita. Wong ora pengin krungu us luh loro badan kita, lan kita kabeh-banget-asring sijine wong ing kahanan padha ora bisa menang, ora ketompo respon. Kate Upton, Kate Winslet, Kate Moss kabeh beda di bangun, nanging ora kabeh padha universal dianggep ayu?

Kanggo wektu dawa, Aku ora bisa ngadeg sing sandi sikil padha ora kelet-lancip, supaya mbayangno sandi surprise nalika Chris marang wong tresna sikil lan dianjurake aku nyandhang liyane kathok cendhak lan rok. Wong tengen arep kaya awak lan ora meksa sampeyan reshape iku. Tansah elinga.

3. Seneng pangan: Ah, sensai ngruwat. Nalika aku goyangake sing tas saka enticement, kabeh enem saka cats sandi ngisi maju ing kaki. Padha tresna pangan kanggo titik ngendi iku acara. Sing bisa nyalahke wong? Kaya dadi akeh wanita, Aku waged perang karo pangan kaya aku nandhang kawirangan awak ndhuwur-nyatet saka ora kroso becik svelte ing bikini. Aku nimbang gangsal mina liyane saiki saka nalika Chris lan pisanan ketemu, nanging ing ijol-ijolan kanggo sing, Aku wis sambungan persil saka pizza karo wong sak ana binges wengi TV. Aku ora bakal perdagangan sing kanggo nomer ing ukuran. Aku adoh luwih nyaman karo awak ing 31 saka aku tau ana ing muda.

Mangan sehat punika bab apik, lan aku pracaya tenan njupuk care saka awake dhewe (see below.) Nglaras urip lan kabeh roso sawijining, sanadyan, punika bab cantik gedhe, uga. Ora fokus dadi luwih ing intake kalori sing kelangan trek nglangen meal - lan obrolan sing diprecaya iku.

4. Take care of dhewe: Nalika cats sandi kesel, padha turu. (Padha lagi kabeh pancen kesel, dening cara.) Nalika kucing liyane upsets wong utawa nyerang spasi ditetepake, padha ora rikuh ing voicing disdain. supaya kerep, kita kaku liwat ngandika pikiran kita, utawa kita supaya wong nambani kita ing cara sing ora bakal nambani wong liya. Kucing, lan wong kanggo sing prakara, duwe cenderung kanggo hiss lan njaluk iku liwat karo, mangkono obah ing karo urip lan ora terus kanggo kanepson utawa bitterness. Padha biasane ora njupuk iku dadi wong, lan padha ngerti iku luwih apik kanggo supaya raos bener nuduhake saka kanggo nindakake ing tumindak lan jotosan munggah mengko.

Kejujuran iku kritis ing sesambetan, lan partner tengen bakal tresna sampeyan malah nalika sampeyan lagi kurang saka loveable menyang donya njaba. Yen sampeyan ora bisa swara apa tenan pengin, banjur carane bakal partner menehi kanggo sampeyan?

Iki kuwi siji hard, utamané kanggo kita kang usaha menyang agreeableness. Yen iku apa-apa, nyoba kanggo mikir tembung iku ing cara sing ora bakal njupuk pelanggaran ing padha marang kowe. Mrono, sampeyan lagi matur apa sampeyan mikir tanpa gadhah kanggo ilang turu liwat Jeksa Agung bisa ngetokake. Sing liyane sing nindakake iki, liyane alamiah bakal teka kanggo sampeyan. Ing ngarep, hissing lan purring loro gembrebek umum, lan wong loro nuduhake jinis bab: kanggo wong lan kangge kita sesambetan.

5. Ana ing wayahe: Aku tansah kaget ing carane kucing kawula manuk karo fokus padha carane Chris muter video game. Adage lawas saka nolak kanggo mambu roses misuwur alesan - kang ndadekke kula bali menyang dhuwur tumit.

Koleksi sepatu sandi lawas wis sawetara werna nggantheng lan sisi strappy, lan aku isih duwe cukup sawetara pasangan nunggu ing kakus kanggo rasukan tiyang istri tengen, utawa ing paling kanggo vortex kutub iki ilang sawijining nyekethem. Nalika Chris lan aku lunga ing trip pisanan kita bebarengan kanggo Las Vegas, Aku dikempalken babagan limang pasangan, imagining sequins lan wulu telas (ketoke, ing sirah, Vegas ateges klamben kaya Showgirl a.) Carane akeh sing pasangan aku mungkasi munggah nganggo? Zero. Nanging, sandal Target sandi ngalahake Strip konkrit sing minggu, lan Aku elinga kroso supaya matur nuwun aku wis mau. girls kaetung berjuang watara kita ing platform shoes, lumpuh ékonominipun amargi peep-jempol nyiksa. Aku Sincerely wanted kanggo nawarake a bench lan sawetara band-aids, ngerti sing twenties awal poto bakal wis berjuang kajawi.

Cats Kula tau kantun metu ing bajing-nonton mung supaya padha bisa Gamelan bali wulu ing panggonan, lan aku ora tau bisa wis katahan munggah karo Chris aku sandal worn karo 4 angkat inch. Oftentimes, preian paling gumantung ing nyoto Footwear lan mbuwang jam mengkono prakteke boten.

Life iku kabeh babagan akeh, lan sesambetan bisa bantuan kita luwih ngerti dhéwé kita kesandhung lan kasil. uga, sesambetan bisa entuk manfaat saka poto-kapercayan, kejujuran tanggung jawab, lan ndhèrèk ing sawetara ngruwat saiki banjur. Mugia, kita temokake imbangan apik saka hisses lan (biasane) purrs sadawane dalan.


Back to Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal My Pet. Digawe karo dening 8celerate Studio

Waca liyane:
11 Top Pages Facebook kanggo Dating Advice Ing 2015

Dating lan sesambetan sing subjek wong tansah perlu saran. Nalika ana sing mesthi mumpuni ahli dating sampeyan bisa ngupaya ...

Close